Black Coupe 318is -> 325 [Lomax]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Tā nu gann nav..1.8is ir stipri vajaks par 2.5 (Gan čugunnieku un gan vannosnieku 2.3) kur nu vel 50/50
Reali tie 2+ podi klāt dod savu..
esmu parrakstijis vadibu, ka ari daudz ko vel izdariju, vnk neapdeitoju topiku.
biju pie draivera ciemos, un pec satiksanas biju priecigs, parrakstot vadibu no 2.8 uz m52b25 ir jutama starpiba.
Tulit tas sotaks uznemas atrak. ieklust savas 8 sekundes, ja pat ne atrak. Vajadzes jauno uzfilmet testu :)
Janoperk vel zondes, jo abas nav ejosas :)
biju pie draivera ciemos, un pec satiksanas biju priecigs, parrakstot vadibu no 2.8 uz m52b25 ir jutama starpiba.
Tulit tas sotaks uznemas atrak. ieklust savas 8 sekundes, ja pat ne atrak. Vajadzes jauno uzfilmet testu :)
Janoperk vel zondes, jo abas nav ejosas :)
Starpcitu man ir 2.8 kloķene ar klaņiem un virzuļiem. Un varēsi rakstīt atpakaļ 2.8 150eur
sprauslas ari bus janomaina .ar klokeni nepietiks
Pagaidam nav finanses lai nemties ar pasu motoru. Motors strada ta ka nacas, griezas labi. Tagad jataisa hadeni un zondes janoperk. Ir ar ko nemties. Tad tehnisko jau driz bus jaiet :)
es saku eg3 civic vs. 1,8is vai 325. ne jau bmw vs. bmw!hawk_lv rakstīja:Tā nu gann nav..1.8is ir stipri vajaks par 2.5 (Gan čugunnieku un gan vannosnieku 2.3) kur nu vel 50/50
Sen nekas nav rakstits.
Pec vadibas parrakstisanas lidz 100 km/h aizgaja nevis 10 sekundes bet 7.5 sekundes. protams ar iso 1.8is reduktoru.
Masina tagad ziemojas garaza, kamer pats atrodos arzemes.
Uz atro roku uzmetisu list to do ari.
Pedejais kas bija izdarits:
Ielieta jauna ella.
Ieliets jauns antifrizs.
Nomainita varstu vaka blive.
Nopirktas jaunas riepas 225/45 r16 aizmugure.
Nu un vel daudz visadi sikumi.
Plani uz tekoso gadu 2015:
Junija vidu ieplanotie sadi darbi:
1)Salona gaisa filtru maina
2)Benzina filtru maina
3)Izpludes kolektoru blivu un skruvju maina ( biksu savienojuma ar izputeju ) 6 skruves 2 mazas blives maina
4)Galvai nomainit vienu skruvi ( iegriezt jaunu vitni galvai prieks varstu vaka blives skruvei )
5)Rocenei blekus maina + atsperites ( rocenes remonts isi sakot)
6)Iztaisnot slieksni (neliela bukte labaja sparna no bardjura) un uzlikt m3 evo slieksnu uzlikas ( slieksni jau nopirkti)
7)nomainit zondes
8)uzlikt stiklskiedru arkas aizmugure ( ja nopirksu )
9) Nopirkt jaunu bamperi prieksa. Vai nu m3 vai ir doma afrermarket MAFIA style.
Pa vasaru kopuma:
Uztaisit cold air intake
Nomainit iso reduktoru uz garo, lai pa trasi mazak ritu degvielas un protams to aizmetinat.
Uzlikt signalizaciju
Pec iespejas parmetinat izputeju.
Nopirkt 2 riepas prieksa 225/40 r16
Parkrasot un sapulet diskus
Atkal nomainit luku
Nopirkt GT style spoileri ar starplikam.
Nu un protams vel visadi sikumi, gumijas un t.t.
Pa lielam viss, protams ka vienmer kko aizmirsu pierakstit un topiks tiek apdeitots jau vasara, kad tiksu pie auto un tiks dariti darbi.
Bilde tiri vizualam p.s. netaisos taisit no savas masinas izlaizito variantu. bus tads, kads bus. hoonigan stila
Pec vadibas parrakstisanas lidz 100 km/h aizgaja nevis 10 sekundes bet 7.5 sekundes. protams ar iso 1.8is reduktoru.
Masina tagad ziemojas garaza, kamer pats atrodos arzemes.
Uz atro roku uzmetisu list to do ari.
Pedejais kas bija izdarits:
Ielieta jauna ella.
Ieliets jauns antifrizs.
Nomainita varstu vaka blive.
Nopirktas jaunas riepas 225/45 r16 aizmugure.
Nu un vel daudz visadi sikumi.
Plani uz tekoso gadu 2015:
Junija vidu ieplanotie sadi darbi:
1)Salona gaisa filtru maina
2)Benzina filtru maina
3)Izpludes kolektoru blivu un skruvju maina ( biksu savienojuma ar izputeju ) 6 skruves 2 mazas blives maina
4)Galvai nomainit vienu skruvi ( iegriezt jaunu vitni galvai prieks varstu vaka blives skruvei )
5)Rocenei blekus maina + atsperites ( rocenes remonts isi sakot)
6)Iztaisnot slieksni (neliela bukte labaja sparna no bardjura) un uzlikt m3 evo slieksnu uzlikas ( slieksni jau nopirkti)
7)nomainit zondes
8)uzlikt stiklskiedru arkas aizmugure ( ja nopirksu )
9) Nopirkt jaunu bamperi prieksa. Vai nu m3 vai ir doma afrermarket MAFIA style.
Pa vasaru kopuma:
Uztaisit cold air intake
Nomainit iso reduktoru uz garo, lai pa trasi mazak ritu degvielas un protams to aizmetinat.
Uzlikt signalizaciju
Nopirkt 2 riepas prieksa 225/40 r16
Atkal nomainit luku
Pa lielam viss, protams ka vienmer kko aizmirsu pierakstit un topiks tiek apdeitots jau vasara, kad tiksu pie auto un tiks dariti darbi.
Bilde tiri vizualam p.s. netaisos taisit no savas masinas izlaizito variantu. bus tads, kads bus. hoonigan stila
Skumsti pec masinas tur Anglija?
Es kko jaucu, vai nesen teici ka pārdosi ? Jo braukt šurp ar auto vairs nevar
Braukt jau var, tikai vairs nevar uzturēties cik gribi, max 6 mēneši.
Loti skumstu :(( bez auto ka bez rokam :((
Pardosana neieklust manos planos. Braukasu ka ir lidz pirmam bridinajumam, ja vajadzes, tad parregistresu uz uk numuriem.
Pardosana neieklust manos planos. Braukasu ka ir lidz pirmam bridinajumam, ja vajadzes, tad parregistresu uz uk numuriem.
bļāaaaaacLomax rakstīja:a vajadzes, tad parregistresu uz uk numuriem.
Saki lūdzu ko to komentāru uzrakstīja tava mazā māsa!!
nu nav verts registret uz UK numuriem, tad labak perc zolidu UK zurku ar m paku un miers majas.
draugi lieta tada, ka zurkai ar 2.5 - 2.8 motoru man apdrosinasana izmaksas pari 3k uz tekoso bridi.
Bet ja es busu ka second driver manai masai un atzimesu ka masina masas ipasuma jau piemeram kops 2011 gada, tad man apdrosinasana 1k gada. Jutat starpibu ? 1k un 3k
Nemt +/- norm zurku 1-1,5k apmeram + 3 k apdrosinasana = kopa 4k
atvest uz uk + registracija 1k , nu labi, pat ja 1,5 kun apdrosinasana 1k tie jau ta pat nav 4 un man bus mana zurcina, kura ir ieguldits tik daudz milestibas un speka.
ja nemsu uz savejo apdrosinasanu
Cheapest price:
£1349.39
ja pirkt uz vietas auto un taisit apdrosinasanu
Cheapest price:
£3280.72
Un tas ir ka second driver, ja butu main driver, butu ap 5k.
Bet ja es busu ka second driver manai masai un atzimesu ka masina masas ipasuma jau piemeram kops 2011 gada, tad man apdrosinasana 1k gada. Jutat starpibu ? 1k un 3k
Nemt +/- norm zurku 1-1,5k apmeram + 3 k apdrosinasana = kopa 4k
atvest uz uk + registracija 1k , nu labi, pat ja 1,5 kun apdrosinasana 1k tie jau ta pat nav 4 un man bus mana zurcina, kura ir ieguldits tik daudz milestibas un speka.
ja nemsu uz savejo apdrosinasanu
Cheapest price:
£1349.39
ja pirkt uz vietas auto un taisit apdrosinasanu
Cheapest price:
£3280.72
Un tas ir ka second driver, ja butu main driver, butu ap 5k.
tagad saki man ludzu, vai tad nav izdevigak braukt legali ar savu auto, neka pirkt angli un klat pie tam maksat 2 reiz dargak ?Pjērs rakstīja:bļāaaaaacLomax rakstīja:a vajadzes, tad parregistresu uz uk numuriem.
Nekas sen nav rakstits. Ka bija solits, izieta tehniska apskate. Liels paldies lietotajam DIF'am kurs tagad parvietojas ar manu auto un saved vinu kartiba, kamer es esmu arzemes.
1)Izpludes kolektoru blivu un skruvju maina
2)Galvai nomainita viena skruve ( iegriezta jauna vitne galvai prieks varstu vaka blives skruvei )
3)Aizmugure samainiti bleki + jaunas atsperites ( rocenes remonts isi sakot)
4)Aizmugure nomaiti abi gultni
5)Iztaisnots slieksnis
6)Nomainitas abas zondes
7) Nopirkts jauns bampers prieksa
8)Nopirktas 2 riepas prieksa 225/40 r16
Kas tiks driz darits :
Nomainit klipsus durvju paneliem.
Nomainit Tumbinas paneliem.
Uzlikt m3 evo slieksnus
Tuvakie plani
Uztaisit cold air intake
Uzlikt signalizaciju
Nomainit luku
Kas tika darits :1)Izpludes kolektoru blivu un skruvju maina
2)Galvai nomainita viena skruve ( iegriezta jauna vitne galvai prieks varstu vaka blives skruvei )
3)Aizmugure samainiti bleki + jaunas atsperites ( rocenes remonts isi sakot)
4)Aizmugure nomaiti abi gultni
5)Iztaisnots slieksnis
6)Nomainitas abas zondes
7) Nopirkts jauns bampers prieksa
8)Nopirktas 2 riepas prieksa 225/40 r16
Kas tiks driz darits :
Nomainit klipsus durvju paneliem.
Nomainit Tumbinas paneliem.
Uzlikt m3 evo slieksnus
Tuvakie plani
Uztaisit cold air intake
Uzlikt signalizaciju
Nomainit luku
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lomax rakstīja:tagad saki man ludzu, vai tad nav izdevigak braukt legali ar savu auto, neka pirkt angli un klat pie tam maksat 2 reiz dargak ?Pjērs rakstīja:bļāaaaaacLomax rakstīja:a vajadzes, tad parregistresu uz uk numuriem.
viss jau arī atkarīgs cik tu vecs esi, līdz 25 gadi nemaz aprošināšanu nedabūtu tādiem motoriem. ārzemēs vienmēr katliem lielas aprošināšanas, nav vērts tādu kāpostu izmest, lai būtu pirmais čalis rajonā.
Hmm, kas tas nu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right