BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 55
- chevron_right
Vajag dabūt OEM sīģenes lampiņu.
Viņai jau tik tas plastmasa paaugstinājums ir atšķirīgs, šito ar karsto līmi ielīmēju
- ikey07
Tieši tā, Finks.
Mans jaunais salons ar footwell apgaismojumu ( ieslēdzas kopā ar salona apgaismojumu, un mazs slēdzīts ja sāk traucēt braucot.
Kā netieku, tā netiek vaļā no vecajiem durvju paneļiem , tikai bardačoks palicis, kam šodien vairs nebija spēka
Kā netieku, tā netiek vaļā no vecajiem durvju paneļiem , tikai bardačoks palicis, kam šodien vairs nebija spēka
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Visu cieņu, ka tā darbojies. Labi darbi paveikti
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Kāpēc neliki uzreiz melno salonu un paneli? Vai arī pelēkais labāk patīk?
Tiešām malacis
Panelis gan visās debeskrāsās.
Pelēks/gaišs patīk labāk, tik tagad drusku atgādina 90'to officu.ZzevsS rakstīja:Kāpēc neliki uzreiz melno salonu un paneli? Vai arī pelēkais labāk patīk?
@Ruu, sanāca likt veco paneli kas ir zem stūres, jo pelēkais bija drusku ieplīsis un nebija caurums tam OBC skaļrunim vai kas viņš tāds
- ikey07
Un te arī noslēgums 5 dienu murgam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
es te pisos, lasiju melno salonu pa dalam, kamer visu laba stavokli dabuju normali nojajos un notereju laiku, a te cilveks nem un ieliek peleko salonu sito man nesaprast, reali tak atbaidosi pretigi pelekais salons izskatas.
EJANSONS rakstīja:es te pisos, lasiju melno salonu pa dalam, kamer visu laba stavokli dabuju normali nojajos un notereju laiku, a te cilveks nem un ieliek peleko salonu sito man nesaprast, reali tak atbaidosi pretigi pelekais salons izskatas.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Tu gribi teikt tev patika mans vecais salons labāk ? :OEJANSONS rakstīja:es te pisos, lasiju melno salonu pa dalam, kamer visu laba stavokli dabuju normali nojajos un notereju laiku, a te cilveks nem un ieliek peleko salonu sito man nesaprast, reali tak atbaidosi pretigi pelekais salons izskatas.
- ikey07
Ja tev nepatīk pelēkais salons, tad atceries, ka kautkur un kautkad kāds ir vēlējies zil salonu.EJANSONS rakstīja:es te pisos, lasiju melno salonu pa dalam, kamer visu laba stavokli dabuju normali nojajos un notereju laiku, a te cilveks nem un ieliek peleko salonu sito man nesaprast, reali tak atbaidosi pretigi pelekais salons izskatas.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Vecais salons protams ka bija sūdīgs, bet es labāk brauktu ar tādu nekā tā čakarētos lai ieliktu pelēko salonu. Bet gaume jau katram dažāda!ikey07 rakstīja:Tu gribi teikt tev patika mans vecais salons labāk ? :OEJANSONS rakstīja:es te pisos, lasiju melno salonu pa dalam, kamer visu laba stavokli dabuju normali nojajos un notereju laiku, a te cilveks nem un ieliek peleko salonu sito man nesaprast, reali tak atbaidosi pretigi pelekais salons izskatas.
Vispār jau viss šitais tika darīts lai ieliktu el.logus, bet izrādijās ka vajag komfort moduli
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …