KObreto auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 24
- chevron_right
un tad ari VISS salons ir jaiznemOrkaans rakstīja:Vienkaarshaak ir izgriezt stiklus:) Un arii leetaak!
tas galigi neder
Jā negribi neko ņemt ārā tad strūklo ar sodu
ta limlenta zinu,ka ir darga,bet nu tomer domaju ar 5 ruljiem vaidzetu pietikt!
Vel kadi ieteikumi studija..
reali ja iznjem stiklus,tad prieksejais ir jamaina,jo ir ieplests (topika pirmaja lapa man liekas ir redzams),vel jauni moldingi japerk,jo tie ari visi ir bediga stavkli!
+ vel jaiznem viss salons,visi paklaji,jumts,panelis!
Letak tomer sanak tad meginat kaut ka aizlimet vinus,tik neesmu vel meginajis,ko ta smilsu strukla nenem
Vel kadi ieteikumi studija..
reali ja iznjem stiklus,tad prieksejais ir jamaina,jo ir ieplests (topika pirmaja lapa man liekas ir redzams),vel jauni moldingi japerk,jo tie ari visi ir bediga stavkli!
+ vel jaiznem viss salons,visi paklaji,jumts,panelis!
Letak tomer sanak tad meginat kaut ka aizlimet vinus,tik neesmu vel meginajis,ko ta smilsu strukla nenem
un stikli? doma vina krasu nem un stiklus ne?Error rakstīja:Jā negribi neko ņemt ārā tad strūklo ar sodu
nomates ta,ka cauri redzet nevares
Reku salīdzina sodu ar smiltīm http://sites.google.com/site/ajblasters/Home/kapec-soda
Tiesam nebiju tik dzili iedzilinajies. Super,problema atrisninata!
viens no interesantākajiem auto šeit veiksmi turpmākajos darbos
sodien daudz braukts pa šoseju un izrēķināts patēriņš uz šosejas sanāca ļoti mazs ekanomiski braucot 6,4L uz 100km
vakardien uztelēti poli aizmugurejie amortizatoru atbalsti paldies dogMa
rezumē,palika daudz cietaks,dibens mazāk šūpojas BET tā graboņa ko es kļudaina uzskatīju par atbalstu kļuva 10x skaļāka Tagad pat arā var dzirdēt! Tas liek secināt,ka tas tomēr nebija atbalsts
Šodien iedevu draudzenei uz skolu braukt,pats ar kolēģi aizbraucām strādāt uz ķekavu,braucot mājās zvana,saka,ka ir uz Lomonosova ielas,es tāds "nu labi,tad pagaidi mani,man nebūs ar tramvaju jābrauc" okey čoms mani izmet arā,iekāpu bembā,blakus draudzenei,šī saka "logi svist cieta" Ieslēdzu ventilātoru,nekas nenotiek Nu labi,tā pat viņs man pēdējos metrus gāja,nu nekas braucam Šī tagad piešķil autiņu-vibrācija pisec kāda,šķaudās,rīstās,iet uz kadiem 3 cilindriem
Knapi atbrauc mājās slāpdams un pēc benzina smirdēdam
Sāku jaukties un atkal 5 6 cilindram sveču šahtas pilnas ar ūdeni. WTF? Kā viņš tur atkal nokļuva?? Šitā jau ir otrā reize kad tā notiek! visi vaki plastmasa ir vietā..mistika!
Izsmēlu ūdeni un viss notiek
rezumē,palika daudz cietaks,dibens mazāk šūpojas BET tā graboņa ko es kļudaina uzskatīju par atbalstu kļuva 10x skaļāka Tagad pat arā var dzirdēt! Tas liek secināt,ka tas tomēr nebija atbalsts
Šodien iedevu draudzenei uz skolu braukt,pats ar kolēģi aizbraucām strādāt uz ķekavu,braucot mājās zvana,saka,ka ir uz Lomonosova ielas,es tāds "nu labi,tad pagaidi mani,man nebūs ar tramvaju jābrauc" okey čoms mani izmet arā,iekāpu bembā,blakus draudzenei,šī saka "logi svist cieta" Ieslēdzu ventilātoru,nekas nenotiek Nu labi,tā pat viņs man pēdējos metrus gāja,nu nekas braucam Šī tagad piešķil autiņu-vibrācija pisec kāda,šķaudās,rīstās,iet uz kadiem 3 cilindriem
Knapi atbrauc mājās slāpdams un pēc benzina smirdēdam
Sāku jaukties un atkal 5 6 cilindram sveču šahtas pilnas ar ūdeni. WTF? Kā viņš tur atkal nokļuva?? Šitā jau ir otrā reize kad tā notiek! visi vaki plastmasa ir vietā..mistika!
Izsmēlu ūdeni un viss notiek
Šeit bij pirmā reizeKobreti rakstīja:pārvilku uz katru spoli atsevišku zemi. Nezinu vai jēga,bet dubults neplīst!
JO testdraivā sanāca neliels crash test braucu testēt biju kādus 5km nobraucis šūrpu turpu gar māju un kaut kas sāka nereāli smirdēt pēc deguma. Apstājos (ar iedarbinātu dzinēju) visu izošnāju,tipo nekas nesmird,iekāpu atpakāļ S būrtu uzīmēdams aizlidoju,nenobraucu ne km kad sāka smirdēt 3reize trakāk! Apstajos vēlreiz 2km no mājām izdarbinu motoru parauju haubi vaļļa un pirmo reiz dzirēju,ka spoles varās (vismaz es tā maldīgi domāju)! aizcirtu haubi uztinu tabaciņū un gaju mājās pēc testera! anācis atpakaļ konstatēju,ka pēdejiem tris podiem(kuriem spoles vārijas)visas skrūvēs bija pilknīgi baltas sāku mērit zemi,un tiem pedejiem tris nebija tīra,ar kaut kādu presteību jau! pieškīlos,uzreiz uz kādiem 4podiem aizbubināju mājās un saku skatīties.. un atklājās zili brīnumi,takā autiņš bija stāvejis 2 ned nekustināts,un bija noārdīti slauķi tas plauktiņs,daļa haubes gumijas,un nebija vārstu vāka platsmas pēdējiem 3 cilidriem sveču šahtas bija līdz lūpai pilnas ar ūdeni,kurš vārijas,kad motors bija sakarsis. Rezūltāta ievilku vadu uz katru spoles korpusu atseviški drošībai
Tev meitene zemūdeni netēlo?
teica jau kā pa pēļķēm nēesot braukusi,bet nu nez
nesaki hop,kamēr neēsi pārlecis bedri!
vienalga nedaudz nekoretkti strādā uzsilstot purbina,tada sajūta,ka ik pa reizei izlaiž kādu cilindru!
Jāņem visas spoles arā un jāskatās,kas ir pārējās šahtās..varbū eļļa lidz lupai
vienalga nedaudz nekoretkti strādā uzsilstot purbina,tada sajūta,ka ik pa reizei izlaiž kādu cilindru!
Jāņem visas spoles arā un jāskatās,kas ir pārējās šahtās..varbū eļļa lidz lupai
Tosols nezūd?
a kāpēc tā domā?
domāgalvas blīve izpūsta?
domāgalvas blīve izpūsta?
A no kurienes tad Tev tur ūdens? Caurums motora pārsegā?
galvas blīve jau ir zemāk nezinu kā tur ūdens var nokļūt eļļa jā,tā var gar sahtas gumiju ietecēt,bet ūdens
moz kaads bija vedis dzineeju mazgaat? :D
man šitādā laikā 2.5i motoram bija, ka pirmajos divos cilindros no loga puses nebija dzirkstele, jo arī bija pīpīte ūdenī...
visu atrisināju salabojos motora plastmasas vāku kas nāk pa virsu vārstu vākam... kaut kā nebija hermētiski un pa aizmuguri svieda ūdeni iekšā... nohermetēju un viss ok..
un tas bija tikai tad kad lietus lija stipri, nevajadzeja nemaz diži pa peļķēm braukt...
ja pareizi sapratu domu, tew tas pats, pamēģini, varbūt problēma atrisināsies...
visu atrisināju salabojos motora plastmasas vāku kas nāk pa virsu vārstu vākam... kaut kā nebija hermētiski un pa aizmuguri svieda ūdeni iekšā... nohermetēju un viss ok..
un tas bija tikai tad kad lietus lija stipri, nevajadzeja nemaz diži pa peļķēm braukt...
ja pareizi sapratu domu, tew tas pats, pamēģini, varbūt problēma atrisināsies...
smejies vai raudi,bet beigas bija vainīgs logu mizejs,kurš visu laiku čurināji sveces iekša vairak logus nemazgaju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 24