E36-Janex325, NFS Underground Edition

Profila bilde
Susurs
Ziņojumi: 211
Pievienojies: 08 Sep 2014, 22:54
Braucu ar: 318i
Atrašanās vieta: Ilūkstes/Rīgas
Reputācija: 1

šoreiz cak komentārs bij kā prikols, nevajag uzreiz visiem lielos cepienus taisīt :grrr:
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis
Reputācija: 6

CaK - diemžēl sākot ar nākamajām Tavām asarām sākšu likt brīdinājumus. Asaru topiks ir uztaisīts, pieraudāji pilnu, uzklausījām, sapratām, piekritām, ka ir sliktākais serviss utt. Bet pietiks! Sarunāts, vecozēn?
Profila bilde
CaK
Ziņojumi: 658
Pievienojies: 09 Jan 2015, 15:57
Braucu ar: 320 sedans
Ruu rakstīja:CaK - diemžēl sākot ar nākamajām Tavām asarām sākšu likt brīdinājumus. Asaru topiks ir uztaisīts, pieraudāji pilnu, uzklausījām, sapratām, piekritām, ka ir sliktākais serviss utt. Bet pietiks! Sarunāts, vecozēn?
Mīlu šo forumu, tāpēc sarunājuši! :super:
Profila bilde
Lomax
Ziņojumi: 676
Pievienojies: 04 Nov 2013, 12:57
Braucu ar: Cab
Atrašanās vieta: Jaunolaines
Reputācija: 1

ka man paveicas, ka es savu neaizvedu uz to servisu, kaut gan domas bija. Protams es nezinaju kada kvalitate un kadus darbus vini veic :D :hahaha: Paldies CaK'am. Del tavam messegiem katra topika, uzzinaju kas pa kantori tas tiesam ir :sarunats: .
Attēls
Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13
Reputācija: 2

Un pēc visas šitās diršānās no tavas puses cilvēkiem jātic, ka esi nevainīgs pūkains nabadziņš, kuru ļaunais baismīgais serviss apisa? vai tik tu te nepūderē smadzenes un pats ko tur nēsi salaidis dēlī :lol: kāpēc visus spēkus nevelti, lai atgūtu zaudējumus, bet tā vietā ņerksti forumā???
CaK rakstīja:
Ruu rakstīja:CaK - diemžēl sākot ar nākamajām Tavām asarām sākšu likt brīdinājumus. Asaru topiks ir uztaisīts, pieraudāji pilnu, uzklausījām, sapratām, piekritām, ka ir sliktākais serviss utt. Bet pietiks! Sarunāts, vecozēn?
Rēcīgi, ka tas rūtīņs labo manus postus un raksta, ko es nekad neesmu rakstījis! :D :D lol

Ej, bekot, vecozēn!
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

Pag, šis ir kārtējais mega projekts, kas nonāk tolmetā? :gigigi:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
kasiks
DIY pavēlnieks