E36-Janex325, NFS Underground Edition
šoreiz cak komentārs bij kā prikols, nevajag uzreiz visiem lielos cepienus taisīt
CaK - diemžēl sākot ar nākamajām Tavām asarām sākšu likt brīdinājumus. Asaru topiks ir uztaisīts, pieraudāji pilnu, uzklausījām, sapratām, piekritām, ka ir sliktākais serviss utt. Bet pietiks! Sarunāts, vecozēn?
Mīlu šo forumu, tāpēc sarunājuši!Ruu rakstīja:CaK - diemžēl sākot ar nākamajām Tavām asarām sākšu likt brīdinājumus. Asaru topiks ir uztaisīts, pieraudāji pilnu, uzklausījām, sapratām, piekritām, ka ir sliktākais serviss utt. Bet pietiks! Sarunāts, vecozēn?
ka man paveicas, ka es savu neaizvedu uz to servisu, kaut gan domas bija. Protams es nezinaju kada kvalitate un kadus darbus vini veic Paldies CaK'am. Del tavam messegiem katra topika, uzzinaju kas pa kantori tas tiesam ir .
Un pēc visas šitās diršānās no tavas puses cilvēkiem jātic, ka esi nevainīgs pūkains nabadziņš, kuru ļaunais baismīgais serviss apisa? vai tik tu te nepūderē smadzenes un pats ko tur nēsi salaidis dēlī kāpēc visus spēkus nevelti, lai atgūtu zaudējumus, bet tā vietā ņerksti forumā???
CaK rakstīja:Rēcīgi, ka tas rūtīņs labo manus postus un raksta, ko es nekad neesmu rakstījis! lolRuu rakstīja:CaK - diemžēl sākot ar nākamajām Tavām asarām sākšu likt brīdinājumus. Asaru topiks ir uztaisīts, pieraudāji pilnu, uzklausījām, sapratām, piekritām, ka ir sliktākais serviss utt. Bet pietiks! Sarunāts, vecozēn?
Ej, bekot, vecozēn!
Pag, šis ir kārtējais mega projekts, kas nonāk tolmetā?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
kāds tolmets tur tak škiedra visur