E36-Š.Lamberte
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 17
- chevron_right

Čau!
Ja nu kādam ir vēlme, tad nolēmu, ka varētu ielikt savus diskus uz maiņu. Varētu kādas pārmaiņas bembim.
Ja par jaunumiem, tad beidzot arī esmu izvalcējusi arkas un te jau daži ļoti topikā uztraucās par to, bet nu nebija vērts, jo viss pa smuko bez nekādiem kasjakiem.
Ja nu kādam ir vēlme, tad nolēmu, ka varētu ielikt savus diskus uz maiņu. Varētu kādas pārmaiņas bembim.

Ja par jaunumiem, tad beidzot arī esmu izvalcējusi arkas un te jau daži ļoti topikā uztraucās par to, bet nu nebija vērts, jo viss pa smuko bez nekādiem kasjakiem.

Tomēr nepārdosi?
Diski max labi!sharlotii rakstīja:Čau!

SULAS PAKU PAVELNIEKS

Tomēr sapratu, ka pārāk žēl atvadīties, jo nu mašīna tiešām ir svaiga, kas ir retums. Pie tam, zinot to kādi ir 46tie, izrūsējuši un pusmiruši pārsvarā, sapratu, ka labāk atstāšu šo un laika gaidā sataisīšu par pilnīgu konču, bet nav jau ko pāragri runāt.CaK rakstīja:Tomēr nepārdosi?

Pēdējais labojis sharlotii - 18 Aug 2015, 00:37, kopā labots 1 reizi.

Nav jau tik daudz to līdzekļu, ja būtu, protams, ka šos paturētu un mainītu pret citiem smukiem diskiem, kad sagribētos.laicaans rakstīja:Diski max labi!sharlotii rakstīja:Čau!
Ja nu kādam ir vēlme, tad nolēmu, ka varētu ielikt savus diskus uz maiņu. Varētu kādas pārmaiņas bembim.Paturi kā rezerves diskus,un paņem jaunus diskus,ja apniks uzliksi vecos disksu!

sharlotii rakstīja:Tomēr sapratu, ka pārāk žēl atvadīties, jo nu mašīna tiešām ir svaiga, kas ir retums. Pie tam, zinot to kādi ir 46tie, izrūsējuši un pusmiruši pārsvarā, sapratu, ka labāk atstāšu šo un laika gaidā sataisīšu par pilnīgu konču, bet nav jau ko pārargi runāt.CaK rakstīja:Tomēr nepārdosi?

Izskatas ka kāds stalkeris izsekojot Tevi un slēpjoties pa krūmiem ir fočējis tas bildes
Bet ir jauki :)

Esi kādreiz mani pie stūres redzējis garām braucot? :)nleai rakstīja:smuki izskaties pie ši e36 stūres.

Pirmā bilde ļoti patīk 

Vuuh!sharlotii rakstīja:Tomēr sapratu, ka pārāk žēl atvadīties, jo nu mašīna tiešām ir svaiga, kas ir retums. Pie tam, zinot to kādi ir 46tie, izrūsējuši un pusmiruši pārsvarā, sapratu, ka labāk atstāšu šo un laika gaidā sataisīšu par pilnīgu konču, bet nav jau ko pāragri runāt.CaK rakstīja:Tomēr nepārdosi?

Dazhreiz depresija uziet, kad redzi ka visi tirgo zhurkas nost.

Protams, ka arī meitene.Ramyrez rakstīja:un kā tad paliek ar meiteni..?

Mans baltais brīnums nekur nav pazudis, pāris jauni foto. 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Skaists e36, man tā personīgi šķiet!!! Ļoti patīk baltā krāsa un salons. 

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

kas šeit jauns?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10