E36-vitjazz 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 50
- chevron_right

Tas varētu kompensēt melnos griestus,jā! 

kkur redzēti durvju apšuvumi 

Negals ar to ādas imitāciju,parlīmēju sev mašīnai viena,loti daudz mazu kašu,ada sakrunkojas izlīdzināt pēc tam nevar,nu toties,otro reizi limejot bez fena nemaz nesāktu.Cepuri nost par Tavu darbu 

Paši dārgākie griesti. Alcantaras paveids.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis vitjazz - 28 Okt 2016, 09:39, kopā labots 1 reizi.

Jap. Ar ādas imitāciju nekad vairs dzīvē es arī vairs neuzņemtos strādāt. Šausmīgs materiāls, tur vajag daudz, daudz skilla un pacietības.Da1ris rakstīja:Negals ar to ādas imitāciju,parlīmēju sev mašīnai viena,loti daudz mazu kašu,ada sakrunkojas izlīdzināt pēc tam nevar,nu toties,otro reizi limejot bez fena nemaz nesāktu.Cepuri nost par Tavu darbu
Vitjazz, malacis. Bizness neliels, bet aizgājis

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Atradīsim kādu labu audumucipruss18 rakstīja:Mega labs darbs.semaks ari ko tadu tik ne alkantaru grib

Čau ! Man patīkvitjazz rakstīja:Paši dārgākie griesti. Alcantaras paveids. Kopā ar darbu 115e. Darbs kā parasti 50e,skaitam pārējo!

Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!

Paldies! Prieks ka patīk220volt rakstīja:Čau ! Man patīkvitjazz rakstīja:Paši dārgākie griesti. Alcantaras paveids. Kopā ar darbu 115e. Darbs kā parasti 50e,skaitam pārējo!

Tas ir tas audums par 27.90Eur m2?

Jā!
Vakar vēl vieni griesti aizgāja! Nopisamies 4 stundas,bet visu ielikām. Švaki,ka vakarpusē un lietainā laikā visu sanāca darīt.
P.S Ja kas palīdzu izjaut un salikt visu (ja paši neesat pārliecināti,ka sanāks) kas saistās ar griestiem+lūka.

Vakar vēl vieni griesti aizgāja! Nopisamies 4 stundas,bet visu ielikām. Švaki,ka vakarpusē un lietainā laikā visu sanāca darīt.
P.S Ja kas palīdzu izjaut un salikt visu (ja paši neesat pārliecināti,ka sanāks) kas saistās ar griestiem+lūka.

Paldies,Lind!Linda rakstīja:Jap. Ar ādas imitāciju nekad vairs dzīvē es arī vairs neuzņemtos strādāt. Šausmīgs materiāls, tur vajag daudz, daudz skilla un pacietības.Da1ris rakstīja:Negals ar to ādas imitāciju,parlīmēju sev mašīnai viena,loti daudz mazu kašu,ada sakrunkojas izlīdzināt pēc tam nevar,nu toties,otro reizi limejot bez fena nemaz nesāktu.Cepuri nost par Tavu darbu
Vitjazz, malacis. Bizness neliels, bet aizgājis

Ar ādas imitāciju negribu arī strādāt. Tgd lietotājs popop gaida kupejas absivkas no ādasas imitācijas,bet jāatvainojas uzreiz-grūti un lēni viss iet

Elastāna % materiālā ir niecīgs

Uzshusi man bikses?
Bet ja nopietni,ja bildes nemelo tad viss limenii

ar kompatu pa brugji

Davaicipruss18 rakstīja:Uzshusi man bikses?![]()

Paldies!

Ejiet nahuj ar ādas imitāciju

P.S Nu nepatīk man pisties ar to,nepatīk...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Cik maksā pie tevis pārvilkt abšivkas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …