Ch.: 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 32
- chevron_right
Ne ne, pārdeva citu - ziemas e36 318is...
ch. tač nav pārdevis savu 328!kuRRmis rakstīja:klau, pie kā tagad tas e36 eksemplārs nonācis? ir kāda bilde? man savulaik siekala teceja uz tam e36 vasaras bildem (pagajushogad). Kapec vispar pardevi (es domaju to zilo 328 ar balto salonu)? man interese, jo es mazliet pasteidzos un pirms tam vienu citu paspeju jau panjemt, bet tad tikai tavu sludekli ieraudziju toreiz, arii pa 2 ls bijaRolands rakstīja:Nevajadzeja pārdod e36 Man piemēram žēl skatīties gandrīz katru dienu uz tavu pārdoto bembi
Nop pārdots ir tas 2. kas bija 1.8is
Jap, 328i (topika galvenais varonis) nekur nav pazudis! Pārdevu es citu, ziemas miskasti 318is, kas arī bija zila kupeja..
šobrīd joprojām atpūšās garažā un gaida, kad Jelgavā salāpīs ceļus un būs gatavas vasaras tupeles!
Pēc kādas nedēļas, divām varēs vilkt ārā.
Reku snapshoc no pagājušās vasaras kopā ar čoma ļerkatu.
šobrīd joprojām atpūšās garažā un gaida, kad Jelgavā salāpīs ceļus un būs gatavas vasaras tupeles!
Pēc kādas nedēļas, divām varēs vilkt ārā.
Reku snapshoc no pagājušās vasaras kopā ar čoma ļerkatu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Dievīgi abi auto
Siekala līdz zemei
Siekala līdz zemei
Viennozīmīgi Latvijāā 1st kupeja ever tāā krāāasa, tas baltais salons sajiet kopā ar to krāsu, diski .. vnk SEX!!!!!!!!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Katram jau savs viedoklis, bet man laikam uzspēlē Tava auto krāsa + baltais salons labi saskan ar krāsu + netonēti logi + kruti diski utt.. gaišs, pozitīvs, spīdīgs e36 īsāk sakot
P.S. Vsp cienu zilo krāsu uz e36
Bet labi, nedrīkst pārāk daudz saslavēt - sakāps vēl, iedomīgs paliks
P.S. Vsp cienu zilo krāsu uz e36
Bet labi, nedrīkst pārāk daudz saslavēt - sakāps vēl, iedomīgs paliks
Virsbūves stāvoklis tavam ir 100% labāks nekā man, neesi manu dzīvē redzējis
Mans varbūt pat šo vasaru neredzēs(sadalīsies pa daļām)
Mans varbūt pat šo vasaru neredzēs(sadalīsies pa daļām)
es ar Ch dotu 1st Latvia par e36 kupeja
Es arī dotu pirmo vietu, ja pelēkos salona plastmasus nomainītu bet nu savādāk jau tiešām zvērā
Labi, labi - nesākam tikai salīdzināt citu e36 ar cita foruma biedriem tas nebūs zolīdi..
Katram ir savs piedūriens, sava oga, sava krāsa utt
Katram ir savs piedūriens, sava oga, sava krāsa utt
Es gan pirmo vietu nedotu. Tikai tāpēc, ka ///M spoguļi
A tu gadijuma Jelgava nedzivo? Vakardien redzeju šo golfiņu Rigas iela, braucot ara no majas..
FWD - Faggot Wheel Drive
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Startu nogulējaOrkaans rakstīja:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KO9nlvTibg#!
1.50
Nē tur bija cita figņa - tas bija kvalifikācijas brauciens, pats pats pirmais starts. Un izdarīju stulbu kļūdu - aizbraucu uz startu ar atvērtu logu un lūku apkārt trobelis, lohi bļaustās, koncentrējos uz startu utt, kā rezultātā nedzirdēju/nejutu dzinēju un pavēru vaļā no kādiem 4-5k un vājprātā pārspolēju startu. Dabūju laist vaļā, lai atgūtu saķeri, kā rezultātā starts sanāca reāli tizls. Bet paldiesdievam kvalificējos.
Tālāk gāja daudz labāk - beigās biju ātrākais no benzīnniekiem klasē līdz 3 litriem. Tikai tā pasākuma organizātori bija stulbi salikuši kopā benzīnniekus ar dīzeļiem. Pirms manis bija trīs dīzeļi - Audi 90 2.5tdi (gāja vienkārši lupatās), Audi 200 2.5tdi (tas kas redzams video, ar zaķi pie stūres - nedēļu iepriekš auto īpašnieku (čali) uz ielas noskrēju. Bet šajā dragā neko tur izdarīt nevarēju - distance pa īsu. pirmstam, skrienoties no luksofora pie kkādiem 130km/h aizgāju viņam garām) un e46 330d kuram zaudēju sava stulbuma dēļ - pirmajā braucienā es biju ātrāks, otrajā braucienā aizmirsu izrubīt asc līdz ar to atkal nočakarēju startu. Un trešo braucienu sajūgs neizurēja un izslīdēja metot pāri uz 2.robu..
Respektīvi muļķīga apstākļu sakritība. bet nu kā bij, tā bij. Būtu tantei riteņi būtu tramvajs.
Tālāk gāja daudz labāk - beigās biju ātrākais no benzīnniekiem klasē līdz 3 litriem. Tikai tā pasākuma organizātori bija stulbi salikuši kopā benzīnniekus ar dīzeļiem. Pirms manis bija trīs dīzeļi - Audi 90 2.5tdi (gāja vienkārši lupatās), Audi 200 2.5tdi (tas kas redzams video, ar zaķi pie stūres - nedēļu iepriekš auto īpašnieku (čali) uz ielas noskrēju. Bet šajā dragā neko tur izdarīt nevarēju - distance pa īsu. pirmstam, skrienoties no luksofora pie kkādiem 130km/h aizgāju viņam garām) un e46 330d kuram zaudēju sava stulbuma dēļ - pirmajā braucienā es biju ātrāks, otrajā braucienā aizmirsu izrubīt asc līdz ar to atkal nočakarēju startu. Un trešo braucienu sajūgs neizurēja un izslīdēja metot pāri uz 2.robu..
Respektīvi muļķīga apstākļu sakritība. bet nu kā bij, tā bij. Būtu tantei riteņi būtu tramvajs.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11