323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Dzeltenaa pleev daudz labaak
nu grūti saprast..
vislabāk jau man liekas bij, kad bija kā agrāk nolīmētas ar tumšo plēvi. Tik tagad visur kur prasu vairs nav tik tumšas plēves, nāksies lakot un līmēt pa virsu
vislabāk jau man liekas bij, kad bija kā agrāk nolīmētas ar tumšo plēvi. Tik tagad visur kur prasu vairs nav tik tumšas plēves, nāksies lakot un līmēt pa virsu
monstrs!!
ja nedaudz kaplis , nekad nebiju domājis, ka tik kontrolējama var būt sānslīde , protams samest grūtāk, bet toties rāviens skaistāks
Tik jāsataisa līdz galam..sliekšņi jāuzliek un arkas jāpabeidz, kāds varētu iemest linku, kur tirgoja tos kniedētos paplašinājumus arkām, nu tās uzlikas..jeb kas viņas tur skaitās
Tik jāsataisa līdz galam..sliekšņi jāuzliek un arkas jāpabeidz, kāds varētu iemest linku, kur tirgoja tos kniedētos paplašinājumus arkām, nu tās uzlikas..jeb kas viņas tur skaitās
tas ir pilnigs pizdec kas te notiek. visi sitie ruusinataji, blekinieku krasotaji un uzlimju limetaji vel ir sikums salidzinot ar sito
Pie Degvielas drifteriem var dabut tas arku uzlikasmikelsons rakstīja:ja nedaudz kaplis , nekad nebiju domājis, ka tik kontrolējama var būt sānslīde , protams samest grūtāk, bet toties rāviens skaistāks
droši, ja tev vajag sapist bembi, brauc pie manīm sadomās kaut koEJANSONS rakstīja:tas ir pilnigs pizdec kas te notiek. visi sitie ruusinataji, blekinieku krasotaji un uzlimju limetaji vel ir sikums salidzinot ar sito
bet nu gala rezultātam jābūt ok
sīkāk vari lūdzu pateikt..kas tie Degvielas drifteri, kā sadabūt rokā...Ridlihs rakstīja:Pie Degvielas drifteriem var dabut tas arku uzlikasmikelsons rakstīja:ja nedaudz kaplis , nekad nebiju domājis, ka tik kontrolējama var būt sānslīde , protams samest grūtāk, bet toties rāviens skaistāks
arī sāku domāt, ka kādu laiku braukāšu ar dzelteniemNixon rakstīja:Dzeltenās
Hz, man abas plēves liekas nekādas..
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Nevaru iebraukt ko tu tur veido!
Aizmugurejie ritenji konkreti pec laukiem izskatas
Instagram INDIGAIS
kāds izmērs riepām?
225/50blind23 rakstīja:kāds izmērs riepām?
nu tak vajag palasīt iepriekš rakstīto..aivis328 rakstīja:Nevaru iebraukt ko tu tur veido!
ārā ies kniedētās arkas.., vecās pārveidos, lai varētu dirsu uz zemes sēdināt un sagāzt ratus..
vienkārši man besī, ja uz e36 ir šauras riepas..neizskatās ne pēc kā.., opelim var likt šaurus ripeļus, vispār uzskatu ka neko šaurāku nedrīkstētu likt pa šādām riepām, bet nu tas protams mans viedoklis
ja es braucot kādam no aizmugures..neredzo ko tātu, tad man pat neinteresē apdzīt un apskatī to auto..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ne jau es mūžīgi braukšu tagad ar bleķiniekiem..būs nauda 10j diskiem ar skaistu plauktu, tad varbūt nomainīšu, pagaidām būs gatera diski
ūn manu prāt priekšējos lukturus vajadzēja melnus atstāt, bet tas sīkums. Cerams ka te nebūs nekas norūsināts
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Platie bleķinieki ar baloniem
Sagāz tos diskus un nosēdini beidzot aizmuguri
Sagāz tos diskus un nosēdini beidzot aizmuguri
kad aizmuguri sagāzīsi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9