Bogdans- 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right
Ne pa tēmu, bet tajā attēlā tur ir OEM karbona apdare.
Iespējams, bet reizēm ir jāmeklē arī laba alternatīva.GatisB. rakstīja:Ne pa tēmu, bet tajā attēlā tur ir OEM karbona apdare.
Mans E36 bija pilnīgi stock, kad gāju, nekas nebija vispār izmainīts un E39 arī bija tikko atdzīts, tur līdz želejai tālāk kā līdz Romai rāpus. Tagad gan ir savādāk, kompots ir zems un ar diskiem, kam mazs ET.Kristaps85 rakstīja:Nav heits, esmu gājis TA ar dažādiem bmw, (e30,e36 tsk.) nevienu reizi nēsmu drāzts vai čakarēts, ja piespējās tad pa tēmu.funkyasshit rakstīja:Tur viņiem ir kaut kāds iekšējs heits uz e36 un BMW kopumā kā tādu. E30 drāž konstanti tikai dēļ tā, cik to ir viegli izdarīt ar visām motoru pārbūvēm un pārējo, kas tur ir praktiski gandrīz visiem. Ja pats gribi problēmas, gribi, lai tevi ievēro un čakarē, tad var jau meklēt problēmas, bet man jau likas, ka prātīgākais ir aizbraukt uz skati kā godīgam cilvēkam.
Viņiem vienkāršī besī stanceworks/želejieki/obey utml.
Bet uz mašīnas nav nevienas uzlīmes, izņemot samīzti tālie, ko kādu laiku nevaru saņemties izplēst, bet anyway, želeja ir tālu, ļoti tālu.
@Bogdan - Kad sev prasīju par Alcantara, man iepisa tādu kosmosu par materiālu, ka maz nelikās. Ļoti gribējās griestus, apšifkas pāršūt ar alcantara.
Izskatās labi un agresīvi jāmet sev ar lkm 2cm flanči , lai diski uz āru un jā. Ir ok , bet bùtu labāk čut čut zemāk
Es jau gribētu zemāk, bet tā jau nevaru nekur tikt, tpc nebūs zemāk
Diski -
Jā, man ir tas pats. It kā izskatās augsts, bet lanžeri visur sitās.Booogdans rakstīja:Es jau gribētu zemāk, bet tā jau nevaru nekur tikt, tpc nebūs zemāk
derētu nāsis pārkrāsot. Jo izskatās ka mazie akmentiņi darījuši savu
Vaina nav tālu jāmeklēfunkyasshit rakstīja:Jā, man ir tas pats. It kā izskatās augsts, bet lanžeri visur sitās.Booogdans rakstīja:Es jau gribētu zemāk, bet tā jau nevaru nekur tikt, tpc nebūs zemāk
Ar auto nekas īsti netika darīts.
Uz brīdi laika krīze, gribas ko lielāku un ērtāku.
Auto nedaudz palicis savādāks dēļ fl bampera
man jau itkā patīk
Uz brīdi laika krīze, gribas ko lielāku un ērtāku.
Auto nedaudz palicis savādāks dēļ fl bampera
man jau itkā patīk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
bez numura tā patīk.
skatoties uz tavu profila bildi,tev vispar shkjunji patiik
bogdan neattiecas uz tavu auto
bogdan neattiecas uz tavu auto
ar kompatu pa brugji
Tas cerams ziemai par godu tikai?
Tev pēc pēdējo dienu notikumiem forumā nepalika kauns te vispār nākt? Kur nu vēl kādam kaut ko dirst virsū.cipruss18 rakstīja:skatoties uz tavu profila bildi,tev vispar shkjunji patiik
Being second is being the first of the losers. /Senna/
a par ko man butu jakaunas??
lai nekkatu topika,vari man atbildes pie papljapaat
ar kompatu pa brugji
Nav jākakā, man pēc šāda jautājuma vairs nav ko teikt tiešām.cipruss18 rakstīja:a par ko man butu jakaunas??
Being second is being the first of the losers. /Senna/
nu apgaismo mani?! tas ka auto bija krediitaa?nu jaa,es kaunos
sorry bogdan
sorry bogdan
ar kompatu pa brugji
Neapcelat bezdarbnieku,
TomSkarsts rakstīja:Tas cerams ziemai par godu tikai?
Tev pēc pēdējo dienu notikumiem forumā nepalika kauns te vispār nākt? Kur nu vēl kādam kaut ko dirst virsū.cipruss18 rakstīja:skatoties uz tavu profila bildi,tev vispar shkjunji patiik
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right