BMW-Valchas M52B23
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right
Drīz vien noņemsi "rozā" brilles un atgriezīsies pie bmw. (iz pieredzes).
Šodien pabūts pie Z-street
Un vēl uzstutēts klimas panelis ar automātisko recirkulāciju, lai smirdīgie dīzeļi nebūtu jāosta Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
AUC sensoru arī uzliki?
Very nice!
kā pa brīnumu līdz mūsdienām tas vadu mudžeklis ir neskarts. pie rādio arī vēl štepsels ir klāt
Kad tas zvērs automātiskā recirkulācija ieslēdzas ??
Praktiski nekad... jo tas sensors ir max jūtīgs ~5 gadi, ne vairāk....
p.s. man uz e39 viņš nedarbojās. uzliku gandrīz jaunu- tāpat švaki... kopumā = nevajadzīga padarīšana. tad jau labāk jaunu salona ogles filtru...
p.s. man uz e39 viņš nedarbojās. uzliku gandrīz jaunu- tāpat švaki... kopumā = nevajadzīga padarīšana. tad jau labāk jaunu salona ogles filtru...
Nav sanācis atrast ogles filtru priekš E36
izmazgāt viņu nevar? cik skatījos, tur tas pirmais švammis ir pilns ar sūdiem.Rons rakstīja:Praktiski nekad... jo tas sensors ir max jūtīgs ~5 gadi, ne vairāk....
vadi pārvilkti, pastūzis ar skaļruņiem salikts tagad bauda ausīm salīdzinot ar parasto audio sistēmu
tas ir orģinālais pastiprinātājs?
Cik tāds vecu skaļruņu komplekts maksā?
Es varu savus vecos piedāvāt pa miljonu
protams! visi vadi arī orģinālieBurns rakstīja:tas ir orģinālais pastiprinātājs?
nu ja ragavas taisa vasarā pa kādu ciparu ieķēri vari pm
Apnika braukāt ar tām lietotajām cietajām pastalām. Cerams šogad būs piemērota ziema
Šon nočipots ms41 mājas apstākļos. iet labi un pēc kompja patēriņš pasakains
pabraukšu ilgāk, pastīšos reālo patēriņu un tad ziņošu kas tika izdarīts pateikšu tikai, ka tika veikta ķirurģiska operācija
pabraukšu ilgāk, pastīšos reālo patēriņu un tad ziņošu kas tika izdarīts pateikšu tikai, ka tika veikta ķirurģiska operācija
Šon no šķībacainajiem atnāca viena mantiņa Būs BMw Business RDS ar USB ,kuru varēs iegādāties, jo cierēju uz augstāku līmeni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right