E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- …
- 161
- chevron_right
Tāpēc, ka angliskais izteiksmes līdzeklis tiek pielietots rakstot latviešu valodā!Majors rakstīja:Kapec VEIDERI ja pareizi ir VADERI ?
Piemērs:
forumos angļu valodā rakstītu- "cool vader seats"
e36.lv- "kūl veider beņķi"
EDIT: Ramyrez jau paspēja pirms manis. Tā ir, ka ilgi domā!
Beautiful Mechanical Wonder
ieguldīto neviens nerēķina(tm) galvenais ir vidējā tirgus cena
Bet ja bez jokiem tad domāju ka vidēja m3 cenā
Bet ja bez jokiem tad domāju ka vidēja m3 cenā
Ja man avoti pareizi pačukstēja, tad te ir vienkārši kosmisks piķis ieguldīts
Nav pieklājīgi prasīt sumu.
Tā pat nav pieklājīgi prasīt par patēriņu V veidniekiem un Miniekiem.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
uz 90km/h braucot ~tāds pats kā tavam 2.0, vismaz eminiekam točValtersZ rakstīja:Nav pieklājīgi prasīt sumu.
Bija eminieks, 3.0l 286zs, 3,15diff, stock diski/riepas (225/45 un 245/40) sēdināts, normas robežās
rekords bija bik zem 7l braucot rīga-jūrmala uz 90km/h, bet tā vidēji ārpus pilsētas +-8l
Rekur ražotāja dati 3.0 emkai - fuel consumption 6.5/7.9/13.0 (ārpus/videjais/pilsēta)
Gan jau Vveidnieks neēdīs diži vairāk, stipram griezīgam motoram jākustina viegla, aerodinamiska bundža, 0 piepūle
uzera Valts komentārs par 321zs 3,2l emkas patēriņu
rekords bija bik zem 7l braucot rīga-jūrmala uz 90km/h, bet tā vidēji ārpus pilsētas +-8l
Rekur ražotāja dati 3.0 emkai - fuel consumption 6.5/7.9/13.0 (ārpus/videjais/pilsēta)
Gan jau Vveidnieks neēdīs diži vairāk, stipram griezīgam motoram jākustina viegla, aerodinamiska bundža, 0 piepūle
uzera Valts komentārs par 321zs 3,2l emkas patēriņu
Bet šitie 4cil/2.0 braucēji nespēj tam noticēt liels matars daudz ēdīs(tm)Nu es vienreiz saņēmos un nobraucu dažus km ar 3.2 Euro uz max atļautajiem 90km/h. Biju šokā, kad kompis uzrādīja 6L/100km. Pirms tam man bija 325 un tas ēda 7l/100km. Ātrumam pieaugot, nekas nemainās, jo 325 nav ne sestais robs ne bouble vanos. Reāli ikdienā abi ēd 13l/100km, bet kad spridzina, tad...
Man 3.0d ar r19 ir 12l pilsetaa un ar dzineju viss ir kartibaa.v8 dzinejam pilsetaa ir vismaz 15 un pa shtrasi no 8 lidz 10.
ar kompatu pa brugji
Uzliec diskus kā bandītiem filmā 'Бумер' un būs tev 6l ārpuscipruss18 rakstīja:Man 3.0d ar r19 ir 12l pilsetaa un ar dzineju viss ir kartibaa.v8 dzinejam pilsetaa ir vismaz 15 un pa shtrasi no 8 lidz 10.
pilnigi piekritu Valta rakstitam par paterinu,pats braucu ar S50B32 eiropa
E36///M3 1996.coupe S50B32
tā kā mobilē vidusmēra M3 ir ap 10-11k, tad saprotu to tā, ka smejies jo esi ticis cauri lētāk?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ieguldīts varbūt ir pat 2x, bet pārdot pa ~10k jau būtu sasniegums, nedmāju ka iekš LV tas ir pat iespējamsch. rakstīja:tā kā mobilē vidusmēra M3 ir ap 10-11k, tad saprotu to tā, ka smejies jo esi ticis cauri lētāk?
m3 un alpina b8 ir vērtība kā kolekcijas auto, šis ir vienkārši konsturktors.
Domāju, ka jūs te lieki par to naudu runājiet. Hobijam naudu neskaita. Vismaz savam hobijam...
tulīt mani te nories, bet uzreiz gribu paskaidrot, ka auto man ļoti patīk un viss liekas pareizi.
vnk domāju par to vai tās runas cik tur ir ieguldīts nav bishku pārspīlētas. Es neredzu kkādas mega brembo bremzes, ūber piekari, 1000eiro koilus, dārgu izplūdi.. Kaut vai to, ka tas V8 būtu atvērts.. Labojiet, ja kļūdos, jo topikam īpaši līdzi nesekoju, tikai tik cik pārskrienu pāri. 10k vēl ok, why not, krāsošana, piekares restauracija, dzinējs, vaderi utt, varētu savākties. Bet ja vairāk, tad imho tieši to pašu varēja izdarīt par daudz mazāku summu.
vnk domāju par to vai tās runas cik tur ir ieguldīts nav bishku pārspīlētas. Es neredzu kkādas mega brembo bremzes, ūber piekari, 1000eiro koilus, dārgu izplūdi.. Kaut vai to, ka tas V8 būtu atvērts.. Labojiet, ja kļūdos, jo topikam īpaši līdzi nesekoju, tikai tik cik pārskrienu pāri. 10k vēl ok, why not, krāsošana, piekares restauracija, dzinējs, vaderi utt, varētu savākties. Bet ja vairāk, tad imho tieši to pašu varēja izdarīt par daudz mazāku summu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
cipruss18 rakstīja:Ch Tu tulit busi sagrauzts
Tak V8 swaps ātri vien pāris k salasa. Motors, apkopīte, kārba, sajūgs, legalizācīja. Jobanij rod summas griežās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- …
- 161