E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- …
- 161
- chevron_right
Jau arhīvā, bet pieņemu ka diski nav aizgājuši Sludinajums
10j ar et18 bus labiErcix rakstīja:Jau arhīvā, bet pieņemu ka diski nav aizgājuši Sludinajums
Pareizs ET/platums/riepa un liec kaut r20, nekas nestrīķēs
They see me rollin they hatin 225/30/r20
Slēpts saturs: Parādīt
tu esi pārliecinaata ka tev tie ir orginaalie ACS?Linda rakstīja:Domā r18 būs ok? Uzliku no 7er, likās, pa traku ar et ar ir kā ir ja zemu gribās, ar tiem baloniem kas virsū bija gaisu nenolaižot nemaz zem arkas nevar dabūt.Un 900 eur par tiem diskiem? Vasarā par 250 eur, nevarēja notirgot. Tiesa gan ne tajā labākajā stāvoklī, kāds ar melnu baloniņu nopūtis un kantes apskrāpētas.Slēpts saturs: Parādīt
ja taa tad peerku
un pa lielam ideja bija dabuut visus 4X vienada platuma...tobish 8.5j-lai nevajadzeetu pleest arkas...
uun tie pa 1000eur kas tika izlikti-rakstiiju kad tirgojaas-cilveeks kosmosaa dziivo
BMW_The Ultimate Repair Bill
tie R18 būs pa lielu priekš e36 iesaku atstāt šos pašus diskus ir labi tāpat
nekas nebuus pa lielu-viss ir 10reizes izpeetiits un izskaitljots...vajag tik dabuut visus 4 ar 8.5jGM-747 rakstīja:tie R18 būs pa lielu priekš e36 iesaku atstāt šos pašus diskus ir labi tāpat
es taapat vien nekad neliktu citus diskus vnk delj kartera vajag nedaudz paaugstinaat auto
Pēdējais labojis Ramyrez - 28 Feb 2016, 22:12, kopā labots 1 reizi.
Arī piekrītu ka e36 nevajag r18, vienīgais loģiskais pamatojums likt r18 būtu ja liek kkādas monstrālās bremzes 350mm+ kuras nelien zem r17, citādi tas ir tikai liekas svars un zīmuļu bārstīšana. Pilnīgi to pašu efektu var panākt uzliekot nedaudz cita izmēra ripeas uz tiem pašiem r17, auto būs augstāks bet stanceris jau tā nedarīs
.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Piedrāzt šniceles, R18 alpinas vajag.
Beidzot tiku pie nja6kaam;))
Vajag nedaudz pielikt roku un var likt virsuu
Vajag nedaudz pielikt roku un var likt virsuu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatas jau mega, man vienmer sis audums cepijis.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
tieši labi, nekas nepišās, ātrāk var noregulēt un ir 2x vieglāki
Elektro prieksh tiem kas kraaj sev mashiinaa faršu...es neasmu no tiem-vienreiz noreguleeju un basta-negulju mashinaa utml
Bet ja buutu elektro lrotams neapvainotos
P.s tagad ar vaderiem ir ljooooti slikti viss-nevar dabuut nekur normaluu,vainu nav piedavajumaa vainu ir kautkaads sapleests šrots,divi meneshi dzinos pakalj pa visu europu un neko neatradu a shis pats mani atrada:D-driiz juutu ka sarkanajaa graamataa buus ierakstiiti tie vaderi:D
Bet ja buutu elektro lrotams neapvainotos
P.s tagad ar vaderiem ir ljooooti slikti viss-nevar dabuut nekur normaluu,vainu nav piedavajumaa vainu ir kautkaads sapleests šrots,divi meneshi dzinos pakalj pa visu europu un neko neatradu a shis pats mani atrada:D-driiz juutu ka sarkanajaa graamataa buus ierakstiiti tie vaderi:D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- …