Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 81
- chevron_right
nenožēlo ka pārdevi?STUDENTS rakstīja:Jap, diski kkā baigi, tomēr, piedur uz šī eksemplāra
Es ar esmu ievērojis, ka tur stāv tā skaistā kupeja.
Naah manējais smukāksRENIO rakstīja:nenožēlo ka pārdevi?STUDENTS rakstīja:Jap, diski kkā baigi, tomēr, piedur uz šī eksemplāra
Bet ja nopietni.. nenožēloju tiešām jo man, bezmazvai, mašīnas ir gadijušās JAU uzceltas.. kad bija vw polo, kuru jau te atrādiju.. arī tas bija kaimiņa darbs un tomēr pīpējot pie auto nebija tās sajūtas, kas ir šobrīd (kaut arī baltajam knapi kkas ir vsp sadarīts no tā visa ieplānotā, kas pašam ir galvā) .. nākamais - jaunieša PRINCIPS - melna kupeja ar BC un visiem primbasiem kam jābūt.. pabraucot arī tad sapratu, ka tas ir defs, kas ir kuram katram un pa lielam nejūtu to, ka tā ir MANA taču ar šo balto ir savādāk.. vēljoprojām neesmu atmeties.. un kā nariks, kad ir nauda - pērku, lieku visu kopā un viss nesteidzoties notiekas
P.S. Drošvien domājat, ka kkāds nenormālais esmu
P.S.S. Sorry Vladik par offtopicu
Tagad zināšu, kam tas auto ir Arī praktiski katru dienu braucu garām un domāju - kam tas skaistas bmw
tas pats, bieži sanāk braukt garām un vislaik padomāju, ka forumā redzēts e36, tikai neatcerējos kam tieši viņš ir
shodien pa dienu bija laiks pakapatsja mashina un tika atrisinata problema ar bagazhnieka sledzi un ar obc eroru ka tipa nedega numura apgaismojums, problema bija ka ari domaju ar vadiem kuri bija gandriz visi sapisti...ta pat ari bija atrisina problema ar logu pacelataju, jo stikls gaja aiz durvja malu, domaju ka vajadzija noregulet, bet kad visu atveru ieraudziju ka tur divas zaklepkas vairs nau, tapec aizbraucu uz depo un nopirku skruves, tagad viss strada chotka un tip-top
Tagad planos nomainit ABS datchiku prieksheja rata, ja kadam ir par saldu cenu, tad PM un vajag ari arejo temperatura deveju, ja kadam ir tad PM un paris snapi processa
Tagad planos nomainit ABS datchiku prieksheja rata, ja kadam ir par saldu cenu, tad PM un vajag ari arejo temperatura deveju, ja kadam ir tad PM un paris snapi processa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labs pirkums :) lai turās... !
Vizuālais
ļoti labi, ka turpini kopt šo auto!
Prieks redzēt, ka auto nonācis labās rokās!
visu laiku jasmejas kā atceros, kā mēs ar šito tantiņas gribējām pabaidīt
Bet jā, labās rokās nonācis vismaz
Bet jā, labās rokās nonācis vismaz
Shodien pabiju shrota un nopirku visadas zaglushkas kuras nebija un arejais gaisa termometars tagad man pareizi strada, problema bija ar veciem vadiem, kuri jau bija loti bediga stavokli
Tagad joprojam MEKLEJU pr.rata ABS datchiku un vienu melno zaglushku: http://www.ecstuning.com/Search/51712234084/ES128092/
ja kadam kkas ir tad droshi -> PM <-
Tagad joprojam MEKLEJU pr.rata ABS datchiku un vienu melno zaglushku: http://www.ecstuning.com/Search/51712234084/ES128092/
ja kadam kkas ir tad droshi -> PM <-
Ta vakar sezhot darba pa dienu iztiriju visu zapaskas vietu un aplimeju ar skanjasvibroizolacijas plevi, ka ari vietu kur bundulis, un visadas plastmaskas ar paralonu, tagad salona palika klusak un na u drosmigas skanjas ka kkas bagazhnieka lekaja un protams partaisiju sabika vadus, jo man nepatika ka viss tur bija uzstaisits uz atro roku(vai vnk cilveks nezinaja ka vinjus javed pareizi) un paris bildes processa:
Nice! labu darbu esi paveicis
vibro -> http://www.aux.lv/lv/skau-izolcijas-mat ... mping.html
Vakar mashina bija sagatavota tehniskai(bija nonemtas miglas, un uzliktas citas riepas), shodien tehniska bija izieta ar pirmo reizi bez lielajam kosjakiem + man tur vel noreguleja tuvo gaismu pirms naklejkas limeshanas, par to liels respekts tam chalim! Un protams kad atbraucu atpakalj uz darbu, mashina bija kartigi izmazgata un tagad gaida braucienu uz laukiem pakalj veciem diskiem
ar ko rūsu apstrādaji?
Sveiciens ar skati
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 81