Nu tad BEIDZOT!!! Jolcinja's E36 coupe... :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Ju hūūūū..!!!! Beidzot arī Jolciņai ir bembīts Malacīte.. super, Tiešām liels prieks par tevi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Liels liels priex par Tevi Beidzot saņēmies, jo zinu, ka ar Hondinju arī biji daudz piedzīvojusi !!! Lai labi ripo, skatīsimies ko un kā varam vēl uzlabot, lai brauciens būtu vēl patīkamāks !!!
!!! APSVEICU !!!
P.S Padomā par to bloķi !!!
!!! APSVEICU !!!
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Servisa pakalpojumi.
Kā man patīk topiki, kuros neiet runa par veču auto... Kas ar tālajiem lukturiem izdarīts? Dikti melni izskatās?
Paldies Podziņ!Podziņa rakstīja:Ju hūūūū..!!!! Beidzot arī Jolciņai ir bembīts Malacīte.. super, Tiešām liels prieks par tevi
Paldies mīļum!activity rakstīja:Liels liels priex par Tevi Beidzot saņēmies, jo zinu, ka ar Hondinju arī biji daudz piedzīvojusi !!! Lai labi ripo, skatīsimies ko un kā varam vēl uzlabot, lai brauciens būtu vēl patīkamāks !!!
!!! APSVEICU !!!
P.S. Padomāšu, tikuntā pie mums jau viņš būs... Kas ir mans, tas arī Tavs!
Hmmm, ja godīgi nez...marux rakstīja: Kā man patīk topiki, kuros neiet runa par veču auto... Kas ar tālajiem lukturiem izdarīts? Dikti melni izskatās?
Runājot par priekšējiem lukturiem, skaitās Hella Dark, pats īsti nezinu, kā panāk šo efektu, bet tieši šiem lukturiem apkārt reflektora plastmasai uzlikt viļņots melns materiāls.
ACTIVEPARTS FAMILY
Servisa pakalpojumi.
Servisa pakalpojumi.
Nu ko - lielumlielie sveicieni ar auto iegādi!
Keep calm and lift weights
njaa...
apsweicu ar auto iegādi - roka jāpieliek gan, bet lai veicas...
Sveikta ar pirkumu, būs arī skaistas bildes kā Sabinchix .. ?
Un vispar cepuri nost, meitene ar normālu agregātu tik jāsakopj kārtīgi :)
Vajag kārtīgākas bildes!
Tapēc pagaidām atturēšos no kom.!
Apsveicu ar auto iegādi
Lai izdodas viss iecerētais un labi ripo
ps. Man baigi patīk Activity sedans.
Lai izdodas viss iecerētais un labi ripo
ps. Man baigi patīk Activity sedans.
Paldies Skudraa!
P.S. Man arī ļoti patīk Activity sedans... Pagaidām pat vairāk kā manējā kupeja...
P.S. Man arī ļoti patīk Activity sedans... Pagaidām pat vairāk kā manējā kupeja...
Paldies paldies! Tagad gaidīsim Tavu auto iegādi...Mad rakstīja:Nu ko - lielumlielie sveicieni ar auto iegādi!
Zinu, ka jāpieliek daudz rokas... Bet plāni jau kaļās un ar laiku viss būs...možais rakstīja:njaa...
Paldies! Nu tādas bildes kā Sabinchix noteikti nebūs, jo es neesmu Sabinchix, ja nu vienīgi Sabincgix nofočēsies pie mana BMW... Bet gan jau kauko sarunāsim, jāsaved kārtībā auto, lai nebūtu kauns, kad Sabinchix stāvēs blakus...jurcis rakstīja:Sveikta ar pirkumu, būs arī skaistas bildes kā Sabinchix .. ?
Nu paldies paldies, jā jau palēnām sākam kauko plānot par kopšanu, bet gan jau ik pa laiciņam pastāstīšu kas sadarīts un kas vēl plānojas...jurcis rakstīja:Un vispar cepuri nost, meitene ar normālu agregātu tik jāsakopj kārtīgi :)
Būs būs bildes, tās tika ātri uzbildētas tikko no CSDD atbraucot mājās, jo Activity jau gribēja laist ar viņu uz darbiņu...erda rakstīja:Vajag kārtīgākas bildes!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right