Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 30
- chevron_right

loti labs aprakts!
Labi ka ir plani par auto uzfrishinashanu,
Sveikts barina!
Labi ka ir plani par auto uzfrishinashanu,
Sveikts barina!

Ar svešu/nepazīstamu auto lidot kā zāles pīpētājam pēc desmitā kāša ir, maigi sakot, stulbi.DuNc1x rakstīja:Pirmais brauciens mājup ar savu pirmo auto - domāju nu nekā īpaša, auto kā auto. Nekā diža. Prieka nekāda neizjutu. Tad tiekot uz labāka "grīdas seguma"(asfalta) domāju pamēģināt, kā žurka rauj. Pedālis grīdā, pats iespiests sēdeklī, uzrāviens... 120... 150... 180... un tikai tad uzsmaidīju, sajutu gandarījumu, prieku. Un ar to sākās trakulības. Draugiem joprojām bail ar mani vizināties. Cits kā ieķeras durvju rokturī, liekas visu paneli noraus. Nu tas tā...

Novēlu nesavārīt sū#us un laipni lūgts bariņā

Veiksmi darbos, izstās loti saguris bumers.
Par to spamu, bail ir no ta kad brauc neapdomigi

Ev fanāt, ķer granāt.

No salona nav nekas redzams, stock plaukts, bez caurumiemm4z rakstīja:parādi labāk bildi kādu kur tās tumbas no salona puses redzamas, noteikti normāli gateriski![]()
bet par to vilkšanu uz 190 ar pilnu mašīnu-labāk nebūtu teicis, šeit tas nevienam neliekas un visticamāk neliksies stilīgi, jeb kruti![]()

Kad izgulēšos pēc nakts vizināšanās ielikšu bildes, kur auto ir, tā teikt, tīri nolaizītsChew` rakstīja:Veiksmi darbos, izstās loti saguris bumers.![]()

Gan jau katram ir gadījies iztrakoties ar auto, tā vai savādāk

Es vienīgais, kā pabaidu līdzbraucējus - braucot uz 110km/h, mazliet paraustu stūri 

glīīti 

es parasti to daru uz 180,ar tekstu skaties kā es mākudogMa rakstīja:Es vienīgais, kā pabaidu līdzbraucējus - braucot uz 110km/h, mazliet paraustu stūri

par tēmu: prasītos citus diskus nedaudz,vai zemākās riepas

Piekrītu.. pagaidām neesmu atradis tādus diskus, kurus redzot varētu siekalu palaistKobreti rakstīja:es parasti to daru uz 180,ar tekstu skaties kā es mākudogMa rakstīja:Es vienīgais, kā pabaidu līdzbraucējus - braucot uz 110km/h, mazliet paraustu stūrivienu jau salauzu un bembi ari pa grāvi nolaidu
par tēmu: prasītos citus diskus nedaudz,vai zemākās riepas

Kamēr nav atnākusi ziema, točna netiks mainīti. Jo uz darbu braucot pa lauku ceļiem, tieši reizē... savādāk diski būtu sabeigti, ja būtu kāds R17 un riepas zemākas

Pagaidām kaut ko simpātisku esmu izskatījis
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

5x112? Tev vajag 5x120 skrūvju attālumu.

Thx... tagad zināšu ko tie skaitļi nozīmēdogMa rakstīja:5x112? Tev vajag 5x120 skrūvju attālumu.

Varu piedāvāt AZEV diskus! :) 100ls (Jā, jā, zinu, esmu rumbulas torgašs
)
Sveicu bariņā

Sveicu bariņā

Cik nu esmu redzējis Azev diskus, tie nav aizķēruši manu skatuklikics rakstīja:Varu piedāvāt AZEV diskus! :) 100ls (Jā, jā, zinu, esmu rumbulas torgašs)
Sveicu bariņā

varu piedāvāt BBS style 42 r17, gandrīz ideālus par kosmosu!
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=8&start=480

http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=8&start=480

Ja jau visi tad es arī varu par kosmosu šitādus notirgot
http://i161.photobucket.com/albums/t227 ... ush5-1.jpg

http://i161.photobucket.com/albums/t227 ... ush5-1.jpg

Sen nav rakstīts... nu lūk, 13. jūlijā beidzs tehniskā. Daudz kas ir jāizdara, lai TA iziet:
1. janomaina priekšējo lukturu stikliņi(vienam ir caurums)
2. jāsataisa rokas bremze
3. Priekšā jānomaina bremžu kluči
4. Jānoregulē gaismas
5. Jānomaina bleķi aiz bremzēm
6. Jānomainā priekšējie šarnīri
7. Aizmugurējais gultnis jānomaina, kreisajā pusē
Mans vecais labais, caurums ir saskatāms Draugs atdeva BOSCH stiklus Tāds jautājums... kad nomazgāju drauga stikliņus, ārpuse itkā visa nodauzīta kā ar adatām. Cerams bildē ir saskatāms kas pa štelli. Vai ir iespejams, nopulēt, vai kaut darīt lietas labā?
1. janomaina priekšējo lukturu stikliņi(vienam ir caurums)
2. jāsataisa rokas bremze
3. Priekšā jānomaina bremžu kluči
4. Jānoregulē gaismas
5. Jānomaina bleķi aiz bremzēm
6. Jānomainā priekšējie šarnīri
7. Aizmugurējais gultnis jānomaina, kreisajā pusē
Mans vecais labais, caurums ir saskatāms Draugs atdeva BOSCH stiklus Tāds jautājums... kad nomazgāju drauga stikliņus, ārpuse itkā visa nodauzīta kā ar adatām. Cerams bildē ir saskatāms kas pa štelli. Vai ir iespejams, nopulēt, vai kaut darīt lietas labā?

Nu tā... piekdien skatē dabūta slimības lapa. Viss jau bij sapirkts remontam, tik negribējās lai sanāk ka pēc tehniskās atkal jājauc viss ārā un papildus jāmaina detaļas. Kā jau tika gaidīts visi divnieki sarakstā ir tam kas bija jāremontē + daži jauni punkti:
- priekšējie apakšējie šarnīri
- jāsataisa rokas bremze
- janomazgā krāsā no aizmugurējiem lukturiem
- jānolaiž zemāk labais lukturis
++++++
- tā saucamie kloķi piekarei
- āboli stūres iekārtai
- jāsametina bembja apakša
Piekares remonti pateicas lauku ceļiem
Kopumā mans spriedums - nav tik traki
Šodien bembis tika nogādāts servisā, metināšanai. Būtu garāža pusautomāts vai automāts, būtu sametinājis pats. Pāšam tik elektrodu metināmais. Servisā apskatot bembja apakšu, tika konstatēts, ka kreisajā pusē, aizmugirē, atsperes vieta ir izpuvusi, knapi turās. Biju šokēts
Atgriežoties mājup uz savām divām, piezvanīja meistars un teica ka jāmaina atspere... ja jau bembis servisā, tad jau lai pie reizes nomaina aizmugurējās atsperes. Tā nu 2 - 3 dienas bembi lāpīs. Pie reizes katalizatoru vietā iemetinās taisnās trubas
Pirms skates tika nomainīts priekšējais labais luktura stikls depo. Vakar tika salikti krusti tālajos un aizklāts apkārt lecai tuvajiem. Skats
Kā no servis izņemšu, iemetīšu kādas bildes un skates lapu. Lapa palikusi bembī
2 - 3 mēneši, un bembis būs tikai pilsētas auto
vairs negribas pa tiem lauku ceļiem jodelēt 
Varbūt kāds zin, kur var iegādāties sēdekļu audumu, lai jau ātri nenodilst? Protams par saprātīgu cenu un ar piegādi
- priekšējie apakšējie šarnīri
- jāsataisa rokas bremze
- janomazgā krāsā no aizmugurējiem lukturiem
- jānolaiž zemāk labais lukturis
++++++
- tā saucamie kloķi piekarei
- āboli stūres iekārtai
- jāsametina bembja apakša
Piekares remonti pateicas lauku ceļiem

Kopumā mans spriedums - nav tik traki

Šodien bembis tika nogādāts servisā, metināšanai. Būtu garāža pusautomāts vai automāts, būtu sametinājis pats. Pāšam tik elektrodu metināmais. Servisā apskatot bembja apakšu, tika konstatēts, ka kreisajā pusē, aizmugirē, atsperes vieta ir izpuvusi, knapi turās. Biju šokēts

Pirms skates tika nomainīts priekšējais labais luktura stikls depo. Vakar tika salikti krusti tālajos un aizklāts apkārt lecai tuvajiem. Skats

Kā no servis izņemšu, iemetīšu kādas bildes un skates lapu. Lapa palikusi bembī

2 - 3 mēneši, un bembis būs tikai pilsētas auto

Varbūt kāds zin, kur var iegādāties sēdekļu audumu, lai jau ātri nenodilst? Protams par saprātīgu cenu un ar piegādi

Kamēr bembis hospitālī(servisā), atradu pārs foto no pavasara - darbā. Ja viss būs kā pa sviestu, tad ap vakara pusi iemetīšu solītos video, sāvādāk jau piesolīju bet nekas nav redzams 
Biju servisā, viss sametināts smuki un nosmērēts ar mastiku. Gaidāms kad atsūtīs atsperes. Žel piemirsu nobildēt
Ziemas apavi R15 ar radzēm
Pa nedēļu mazliet nošmucēts bembuks
Pirms vannošanās
Pēc
Tas tā, gaidu kad vilciens pabrauks garām

Biju servisā, viss sametināts smuki un nosmērēts ar mastiku. Gaidāms kad atsūtīs atsperes. Žel piemirsu nobildēt

Ziemas apavi R15 ar radzēm
Pa nedēļu mazliet nošmucēts bembuks

Pēdējā bilde baigi labā 

Un tā... bembuks jau mājās
Pārs bildes, kas jauns:
Te nu lukturi ar krustiem, gaumes lieta, man patīk... vēlāk jānotonē pagriezieni, manuprāt labs skats būs
Fočēts ar mobilo, tāpēc jau tāda kvalitāte
Dzīvē labāk izskatās
Te redzams ka dupsis palicis augstāks ar jaunajām atsperēm. Doma ir nolaist purnu zemāk. Tad jau redzēs kā izskatīsies. Man jau patīk ka dupsis augstāk par purnu, sportisku izskatu piedod
Tas jau ar gaumes lieta
Te nu sliekšņi nomālēti ar mastiku.
Vēlāk būs vēl bilde. Tagad došos uz garāžu pārlasīt priekšējo piekari - sailentblokus, tā saucamās sviras, šarnīrus un jānomaina āboli. Kā arī janostabilizē izpūtējs, savādāk kratās kā purdulis uz drāts

Pārs bildes, kas jauns:
Te nu lukturi ar krustiem, gaumes lieta, man patīk... vēlāk jānotonē pagriezieni, manuprāt labs skats būs

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 30
- chevron_right