Odzes compact's
Par baloniem viss ir skaidrs, pats kā nekā stādu gāzes iekārtas jau labu laikuOrkaans rakstīja:Man kompots nav bijis ,bet pieljauju domu ,ka zapaskas vieta ir no apakshas :) Taapataas naak arii Chrysler : Voyager un veel daudziem! Ir speciaali baloni tam paredzeeti
bet compactam tur tiešāsm tikai ar griešanu un metināšanu kkādu vietu var atrast.
un gribējās arī atstāt piederumus tur kur tie nāk oriģināli.
skaists jau gan , tik aizmugurē vēl varētu m-bamperi
Tas piekabes āķis gan tur lieks, bet es vispār nesaprotu kāpēc kompaktiem āķus lika, manam ar tāds ir. Moš ar piekabi šad tad var kompenstēt bagažnieka neesamību Vienīgi ziemā ļoti noderīgs, pat esmu arī pārbaudījis
Tas piekabes āķis gan tur lieks, bet es vispār nesaprotu kāpēc kompaktiem āķus lika, manam ar tāds ir. Moš ar piekabi šad tad var kompenstēt bagažnieka neesamību Vienīgi ziemā ļoti noderīgs, pat esmu arī pārbaudījis
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nav jau nemaz kompaktam tas bagažnieks tik mazs... un ielikt arī var daudz lielāku priekšmetu nekā kupejā vai sedanā jo viss logs ceļas ar vāku augšā.
bet nu tas āķis man pašam netraucē un var arī piekabi vēl pavilkt šad un tad
m bamperi gribētos bet nav tā ka kompaktam viņus no muguras mestu, tāpēc tas ir atlikts tākā otrā plānā.
tagad citas prioritātes.
p.s. gan jau bildes drīz būs
bet nu tas āķis man pašam netraucē un var arī piekabi vēl pavilkt šad un tad
m bamperi gribētos bet nav tā ka kompaktam viņus no muguras mestu, tāpēc tas ir atlikts tākā otrā plānā.
tagad citas prioritātes.
p.s. gan jau bildes drīz būs
kas dvēselei bija kaitēja ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Smuks kompots, patīk no priekšas, vienu brīdi savam auto ar domāju likt klapes miglu vietā priekšā un krāsot
Dvēselai nekaitēja tieši nekas... tā tagad iekš cita e36 gozējaskompots rakstīja:kas dvēselei bija kaitēja ?
vnk sanāca tik pie 6cil dzinēja. tagad kopā likšanas vaina...
Viens no retajiem kompaktiem, kas tiešām izskatās godam
Nu ko biedri.
Skatos ka mans draugs Sancix tik daudz sadarījis un atrādījis, ka man palika kauns ka kompakts stāv pie stūra bez motora
Tad nu sagaidījis jauno sajūga komplektu un detonācijas devējus, kā arī sakopis kārbu, kulisi un visus citus niekus kas sen jau nepatika, šās trešdienas vakarā izdomāju ka nedzeršu pie TV alu bet celšu tak beidzot iekšā to dzinēju
te jau dzinējs uz paduškām. Sākam likt kopā purniņu...
un te jau pēc testra līkuma braucamā kārtība šodien pusdienlaikā Jāteic gan ka atkal bilžu no procesa nav jo kad skrūvēju tad nekad nenesas prāts uz bildēšanu.
Tagad tik jāsadabūn izpūtējs savādāk baigai troksnis ar trubu līdz aizmugures tiltam
Skatos ka mans draugs Sancix tik daudz sadarījis un atrādījis, ka man palika kauns ka kompakts stāv pie stūra bez motora
Tad nu sagaidījis jauno sajūga komplektu un detonācijas devējus, kā arī sakopis kārbu, kulisi un visus citus niekus kas sen jau nepatika, šās trešdienas vakarā izdomāju ka nedzeršu pie TV alu bet celšu tak beidzot iekšā to dzinēju
te jau dzinējs uz paduškām. Sākam likt kopā purniņu...
un te jau pēc testra līkuma braucamā kārtība šodien pusdienlaikā Jāteic gan ka atkal bilžu no procesa nav jo kad skrūvēju tad nekad nenesas prāts uz bildēšanu.
Tagad tik jāsadabūn izpūtējs savādāk baigai troksnis ar trubu līdz aizmugures tiltam
Skatoties uz tavu skaisto kompaktiņu, pašam sagribējās kompaktiņu! :)
Vari sīkāk pastāstīt tās štelles ar m42 kolektoru uz m40 ko liki un kapēc un vai tas ko deva?
Vari sīkāk pastāstīt tās štelles ar m42 kolektoru uz m40 ko liki un kapēc un vai tas ko deva?
Tas deva tikai to ka nebij problēmu ar izpūtēja atkārtotu noņemšanu un špilku ielūzšanu čuguna kolektorā.
jo IS kolektoram ir caurejošās skrūves.
bet principā vairāk nekādas jēgas no tā nebij.. jo liela tolka jau nav atvieglināt izplūdi ja neko nedara ar ieplūdi.
jo IS kolektoram ir caurejošās skrūves.
bet principā vairāk nekādas jēgas no tā nebij.. jo liela tolka jau nav atvieglināt izplūdi ja neko nedara ar ieplūdi.
Malacis
Lielākais prieks par dzinēju. Manai kupejai skauž :)
Lielākais prieks par dzinēju. Manai kupejai skauž :)
Tātad kas tad īsti tika Compactam sadarīts:
- Uzstādīts m20 8kg versijas spararats ar jaunu luk sajūga komplektu
- Kārbai samainīti visi blīvslēgi un jauna eļļa.
- Kulisei jaunas bronzas bukses un short shifters.
- jauni bosch detonācijas devēji (37ls gab bez atlaides)
- jauna vārstu vāka blīve (victor reinz)
- lielais radiators
- elektro ventilators pārvietots uz uz radiatora priekšu
- m50 čuguna izplūdes kolektoriem uztaisītas caurejošās skrūves lai atvieglotu dzīvi turpmāk.
- Svaigi āršūta mtech3 stūre ar ///m diegiem pie šuvēja
- kloķa gals ar svaigi sašūts
- uzstādīts m50 dzinēja stabilizatora stienis priekšā.
Gan jau ka kko aizmirsu bet tas tā ātrumā.
- Uzstādīts m20 8kg versijas spararats ar jaunu luk sajūga komplektu
- Kārbai samainīti visi blīvslēgi un jauna eļļa.
- Kulisei jaunas bronzas bukses un short shifters.
- jauni bosch detonācijas devēji (37ls gab bez atlaides)
- jauna vārstu vāka blīve (victor reinz)
- lielais radiators
- elektro ventilators pārvietots uz uz radiatora priekšu
- m50 čuguna izplūdes kolektoriem uztaisītas caurejošās skrūves lai atvieglotu dzīvi turpmāk.
- Svaigi āršūta mtech3 stūre ar ///m diegiem pie šuvēja
- kloķa gals ar svaigi sašūts
- uzstādīts m50 dzinēja stabilizatora stienis priekšā.
Gan jau ka kko aizmirsu bet tas tā ātrumā.
Turpmākos plānos ietilpst:
- sameistarot reduktoru lielajā korpusā un uzstādīt (pagaidām nevaru izlemt kādu attiecību likt)
- sameistarot izpūtēja pēdējo posmu jo tā pagaidām nav vispār
- veikt pāris nelielus uzlabojumus dzinējam bet par to vēlākl kad kkas sāks kustēt uz priekšu.
- sameistarot reduktoru lielajā korpusā un uzstādīt (pagaidām nevaru izlemt kādu attiecību likt)
- sameistarot izpūtēja pēdējo posmu jo tā pagaidām nav vispār
- veikt pāris nelielus uzlabojumus dzinējam bet par to vēlākl kad kkas sāks kustēt uz priekšu.
Ieliec bildi ar stūri un kloķi
šitādu kompotu es arī gribētu
Labi pastrādāts. Gribētu redzēt tīru mašīnas kopskatu un salona bildi.
++ un nemiglainu bildi.Rapakivi rakstīja:Labi pastrādāts. Gribētu redzēt tīru mašīnas kopskatu un salona bildi.
Patīk šitais
jā šis kompots man arii patiik... malacis.. turpini darboties...
Tieši tā! Turpini kopt reto e36 kompaktu! Šis kompakts to ir pelnījis!