Putāna kupeja :)
Diski jau ir labi, man patiik kaa vini izskataas uz E36. Kaa jau Armando mineeja, mums te katram otram ir taadi virsuu, taapec gribaas kaut ko citu, bet ka ir LV, to gan es nezinu. Man tik liekas ka cena ir bikin pa lielu, bez gumijas un izskataas pret apmali apskraapeeti. Katraa zinaa es vairaak pa 120 tochna nedotu, bet skaties pats, es tik izsaku savas domas.
Te var pastiities kaadi disku stili ir http://felgenkatalog.auto-treff.com/ izveelies e36, GO un skaties.
beidzot uzliku uz R17 diskiem :) un nomainiiju prieksejos lukturus. :) un saliku visur kur var halogenas xenon spuldzites spiid labak neka parastas dzeltenas
shaadi tas viss izskataas
shaadi tas viss izskataas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis putans - 23 Aug 2011, 21:42, kopā labots 1 reizi.
Gaumes lieta - man ne visai.
Pa tiem R16 daaauudz labāki
nu jaa ta ir gaumes lieta protams, mani apmierina :) pret neko labaku es nevaretu bez piemaxas samainiit
Uzfočē kā spīd dienā/pustumsā/tumsā tās "xenon" lampeles.
šie diski toč ir daudz labāki!!!
Ruu rakstīja:Uzfočē kā spīd dienā/pustumsā/tumsā tās "xenon" lampeles.
ok tiks izdariits
ir gan bet dziivee izskataas veel labaak biki nosedinat prasiitosRENIO rakstīja:šie diski toč ir daudz labāki!!!
Šiem diekiem ja arī gribās var kantes nopulēt
nja to gan vajag. gribetos jau man vinjus parkrasot pilniibaa lai svaigi izskatiitos bet tas tad kad likvideshu ruslanu no arkaam :)
putans rakstīja:ir gan bet dziivee izskataas veel labaak biki nosedinat prasiitosRENIO rakstīja:šie diski toč ir daudz labāki!!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
šitā grūti saprast bet ir labi