E36-Ignats
djjys rakstīja:Man vispaar nekas neceljaas, un nevienam bmw no maniem 10 taa nekad nav bijis kaa stav biskit zem vidus taa ari stav!!! pat vacija propkas sezot +40 Grados!!!
Apsveicu ar izietu testu
1. Miglas !
2. Citu mufli!
Paldies
1. Miglas !
2. Citu mufli!
Paldies
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nesen nomainīju motora eļļu uz Castrol GTX 10w40(autofavorītā par 12ls 4l,aizdomīgi lēta,bet krāsa ir tāda kādai jābūt,kā paraugā)
Eļļas filtru Alco,gaisa filtru Alco...nožēloju,ka nepirku Mann,pirms tam nezināju,ka tas ir labāks
Atgriezu atpakaļ eļļas servisu ar vadiņu sistēmu(paldies par DIY topiku),nu smuki deg zaļie kubiciņi spidometrā
Rīt pirkšu apakšējā plaukta aizmugurējās bukses,laikam jau abas un drīzumā vedīšu nomainīt..Piedāvā SWAG firmas par 12ls abas...nezinu vai ņemt vai meklēt kko labāku..
Vel man gribas kārbas eļļu mainīt,jo kad auksts,tad sliktāk pārslēdzas ātrumi,bet kad uzsilst,tad viss ok..vai arī,ja stāv slīpumā ar purnu uz leju,tad viss smuki slēdzas sākumā...eļļas līmenis ir normāls.. Nezinat? Varētu tas palīdzēt,ka nomainīšu kārbas eļļu? Un kādu labāk liet?
Eļļas filtru Alco,gaisa filtru Alco...nožēloju,ka nepirku Mann,pirms tam nezināju,ka tas ir labāks
Atgriezu atpakaļ eļļas servisu ar vadiņu sistēmu(paldies par DIY topiku),nu smuki deg zaļie kubiciņi spidometrā
Rīt pirkšu apakšējā plaukta aizmugurējās bukses,laikam jau abas un drīzumā vedīšu nomainīt..Piedāvā SWAG firmas par 12ls abas...nezinu vai ņemt vai meklēt kko labāku..
Vel man gribas kārbas eļļu mainīt,jo kad auksts,tad sliktāk pārslēdzas ātrumi,bet kad uzsilst,tad viss ok..vai arī,ja stāv slīpumā ar purnu uz leju,tad viss smuki slēdzas sākumā...eļļas līmenis ir normāls.. Nezinat? Varētu tas palīdzēt,ka nomainīšu kārbas eļļu? Un kādu labāk liet?
swag normala firma, karbai ellja ATF dextron 2 laikam bija-samainisi pie minusiem bishku vieglak bus
Paldies par ieteikumu,ņemšu vērā :)
kārbā stāv iekšā ATF synthetic iespējams 5.. nekas nav vieglāk palicis bet ko vajag, to vajag...
hmm.. labāk uzreiz ņem pilditas un ekscentriskas bukses plauktiem...
no M3 vai powerfleks
hmm.. labāk uzreiz ņem pilditas un ekscentriskas bukses plauktiem...
no M3 vai powerfleks
swag par normālu firmu gan es nesauktu, pārsvarā tas ir pārpakotājs ar "lēto galu" (piem, febi bilstein) kastītē, paši ražo salīdzinoši maz pozīciju. Es šo sev katrā ziņā neliktu, drīz mainīsi atkal, tad jau mestu acis uz TRW - laba cenas/kvalitātes attiecība.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.