Emzis montrealblau 323
o jā man arī tie spoguļi nepatīk tā kā tiks nomainītibaumanis rakstīja:sito ssā ilgi pētiju, izskatās labs e36
BET tikai tie spoguļi
Smukāks par veco jau nu ir gan Tikai vecais bardačoks neir labi ar jauno paneli... Nu tas, tā - pilnai laimei...
nu jā :) gribās baigi rokas balstu, jo vecajam bija un mani izlutinājamarux rakstīja:Smukāks par veco jau nu ir gan Tikai vecais bardačoks neir labi ar jauno paneli... Nu tas, tā - pilnai laimei...
ko domā par uzacīm, ņemt nost?
Apsveicu! izskatās naiss
es uzacis rautu nost. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jā, skaists Lai labi ripo
njā šitas ir zolids... bus pa brivam dienam jameģina tevii kkur aluksnē noķert un ievertet dzivjā...
man jau patīk krāsa, okey tā arī domāju :)ch. rakstīja:Apsveicu! izskatās naiss
nu es domāju ka saskriesimies, 5dien braukšu mājāsgun4aa rakstīja:njā šitas ir zolids... bus pa brivam dienam jameģina tevii kkur aluksnē noķert un ievertet dzivjā...
sis diezgan pailgi bij ss.lv. panemi ar visu gazes iekartu vai bez?
paņēmu bez, bija bija pailgu laiku, Tagad jau vispār kaut kā mašinas mazāk pērk, vasara pirks vairāk.GunTixV rakstīja:sis diezgan pailgi bij ss.lv. panemi ar visu gazes iekartu vai bez?
Zolids autins tev un ar visadiem labumiem, uzacis es actatu jo bez vinam ta prieksa tada plata un plika bet
ta gan gaumes lieta. Un spoguli galigi garam ja vel nebutu ta pagrieziena ta vel + - ok. Taupi un saudze savu
drapaku, normals eksemplars.
ta gan gaumes lieta. Un spoguli galigi garam ja vel nebutu ta pagrieziena ta vel + - ok. Taupi un saudze savu
oj jā :) man padodās taupīt un saudzētGunTixV rakstīja:Zolids autins tev un ar visadiem labumiem, uzacis es actatu jo bez vinam ta prieksa tada plata un plika bet
vispār beidzot ir tāda mašina kurai daudz ko gribās realizēt un pilnveidot, un visam tiek sekots līdz. Jo iepriekšējai visu laiku bija jākaro ar rūsu.
Būs būs normāli spoguļi :) vel aizmugurē uz bagana gribās to mazo spuru, un aizmugure vispār izkatās baigi plikā, kaut kas jāsadomā kamēr nav m bampers
spoguļus nomainīt, uzacis noņemt, mazo spuru virsū un būs pa skaisto!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
juumileniums rakstīja:spoguļus nomainīt, uzacis noņemt, mazo spuru virsū un būs pa skaisto!
Redzeju tevi vakar divas reizes,mani gan neatpazini,jo pagaidam parvietojos ar korsu
Ari bija doma braukt ar draugu skatities sho e36,bet ta ari neaizbraucam,jo pa talu bija
Es gan vel aizmugure uzliktu lukturus ar baltiem pagriezieniem un kaut kadu smukaku izputeju
P.S. tas calis ar A6 laikam mazga vinju katru otru dienu,un mazga vismaz stundu
Ari bija doma braukt ar draugu skatities sho e36,bet ta ari neaizbraucam,jo pa talu bija
Es gan vel aizmugure uzliktu lukturus ar baltiem pagriezieniem un kaut kadu smukaku izputeju
Nu jā, tāpēc tevi nevarēju pazītgan4a rakstīja:Redzeju tevi vakar divas reizes,mani gan neatpazini,jo pagaidam parvietojos ar korsu
nu varētu vispār no M50 izplūdi uzlikt, bet ne uzreiz. Nu lukturus ar balto pagriezienu toč vajadzētu
aa.. nē nē. Tas nav tas, tas ir mans kursabiedrs bet tā pat viņš savu A6 ilgi mazgāja Laikam liels un apaļš
Nu jā, no jelgavas līdz Alūksnei uz vienu pusi jau aptuveni 280km
Lai labi ripo ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Smuka žurciņa, es uzacis atstātu, kaut kā piestāv šim eksemplāram, par spoguļiem jau viss ir skaidrs laikam.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Dažas bildes.
Nu turpmākie plāni ir aizbraukt uz diagnostiku lai iečeko man vanosu, aizdomas ka kaut kas nav kārtībā uz rāvienā, bet varbūt salasījos topiku un ir tikai manas iedomas
Ir noņemtas uzacis, pagaidām paliks šādi, janu kas, kaut kad uzlikšu atpakaļ :)
Vajadzētu priekšu zemāku, bet tādu optimālo sēdinājumu, lai var bez bēdas braukt
Eņģeli un miglas pagaidām arī paliks šādā krāsa. Vajadzētu migliniekiem jaunus stikliņus, der depo, ja kāds vēlās notirgot Jelgavas, Alūksnes vai Cēsu apkārtnē PM
Un joprojām neesmu nomainījis spoguļus, nenogaliniet mani, tiks izdarīts
Vienkārši jānoliek pēdējie eksāmeni
Nu turpmākie plāni ir aizbraukt uz diagnostiku lai iečeko man vanosu, aizdomas ka kaut kas nav kārtībā uz rāvienā, bet varbūt salasījos topiku un ir tikai manas iedomas
Ir noņemtas uzacis, pagaidām paliks šādi, janu kas, kaut kad uzlikšu atpakaļ :)
Vajadzētu priekšu zemāku, bet tādu optimālo sēdinājumu, lai var bez bēdas braukt
Eņģeli un miglas pagaidām arī paliks šādā krāsa. Vajadzētu migliniekiem jaunus stikliņus, der depo, ja kāds vēlās notirgot Jelgavas, Alūksnes vai Cēsu apkārtnē PM
Un joprojām neesmu nomainījis spoguļus, nenogaliniet mani, tiks izdarīts
Vienkārši jānoliek pēdējie eksāmeni
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.