Agris13 e36.
Nu šits eksemplārs jau visai tuvu izskatās pēc īsta M3, tikai gala bunduls jānomaina. Nezinātājs nepateiks
Pilni pāķi ar stock 316ajiem un 318ajiem ar M birkām aizmugurē
Pilni pāķi ar stock 316ajiem un 318ajiem ar M birkām aizmugurē
Glīts eksemplārs.
Iepriekšējais saimnieks uzlīmējis kas zin.. varbūt kādu dienu izaugs par M3... tagad jau baigi tālu naverda rakstīja:nepārlasiju visu topicu,. bet kāda vella pēc tev aizmugurē m3 nakļene?
ļoti... un pat divas reizesJohnny rakstīja:Skudriņas caur ķermeni izskrēja pamanot iedragāto lūpu, tas noteikti bija sāpīgs mirklis.
Tev kādas problēmas?ramirez rakstīja:auto labs tikai ieprieksejais ipashnieks gan bet nu lai labi kalpo!
Beidzot arī te topiks pilnīgi nostalģija paķēra!
man ar sedani sāk patikt vairāk kā kupejasRolands rakstīja:Man sāk iepatikties atkal sedani
Nē mežaparkā pie 12stāvenēm vai Ropažos... :)skrv rakstīja:gadiena nav garaza jugla-3?
Protams gaumes lieta, bet man sis ir vissmukakais sedans kadu esmu redzejis! Un ar sedinasanu neskrien! Protams ir smuki kad ir zems, bet galvas sapes vairak neka saprasanas pats mokos ar savu, bet sirds nelauj celt augstak :P. Tapec kaa ikdienas autinam sedinajums perfekts! Jasak domat varbut sitadu panemt pavasari :P
Kaut kas briest!
sedans bez lūkas = vis stingrākā e36 bundža
Lūpa atkal jau savesta kārtībā un šodien bembīts ielikts ziemas guļā līdz siltākiem laikiem
atceros, kad shis bija dzosua, baigi patika!!
tikai tad veel bija automaataa
tikai tad veel bija automaataa
Tagad jau diži nekas nav mainijies, ja vienīgi ir manuālā kārbu uz citiem diskiem un piemīztās miglas.
tas tak parasts e36, var mierīgi gāst pa ziemuAgris13 rakstīja:šodien bembīts ielikts ziemas guļā līdz siltākiem laikiem
psc shita pateiktAgris13 rakstīja:Lūpa atkal jau savesta kārtībā un šodien bembīts ielikts ziemas guļā līdz siltākiem laikiem
ar ko ta ziema skeresim pa ogri?
Manuālā kārbaBUKSTINSH rakstīja:Tagad jau diži nekas nav mainijies, ja vienīgi ir manuālā kārbu uz citiem diskiem un piemīztās miglas.
Bloķis
Lēcu lampas
M50 ieplūde
short-shifter
signalizācija
tonēti logi
glāžu atsaite
styling 24 lietie diski
u.t.t.t.t
Riktīgs sexsss
Sezonu laiku salīdzinot
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.