E36-BMW fan
V1Beta rakstīja:Zinot to cik mes jauni veel rodas jautaajums - kurs pats pirka e36 un kurs ar mammas pirkto e36 kritizee citus?
vo vo malacis +++1
ta kekava tikaj ir uzlikta uz tehnisko,jo nebija ko citu likt, un tuvojas ziema tpc bamperu nesteidzos pirkt,pec ziemas bus viss mainijiesmožais rakstīja:m4z rakstīja:to ķekavas buferi žēl ka neiznīcināji
Vai nav pohuj kurš pērk mašīnu ja tā ir tava pirmā tad noteitk ka pirka tava māte vai tēvs.
galvenais ir izskats pēc gada ja vel nēsi sačakarējis visu ... spriežot pēc BMW fan tu viņa jāj diezgan bieži ..
P.S. tu nekad netiksi pie savi e36 būs tikai sapisti sūdi ar kkādu mistisku domu ! vot tā bļin.
galvenais ir izskats pēc gada ja vel nēsi sačakarējis visu ... spriežot pēc BMW fan tu viņa jāj diezgan bieži ..
P.S. tu nekad netiksi pie savi e36 būs tikai sapisti sūdi ar kkādu mistisku domu ! vot tā bļin.
BMW fan rakstīja:ne visi ir tik bagati ka tu un tiesi so vagi es nemu ne prieks solidas brauksanas
sorry, bet man mamma neko nav pirkusi, diemžēl.V1Beta rakstīja:Zinot to cik mes jauni veel rodas jautaajums - kurs pats pirka e36 un kurs ar mammas pirkto e36 kritizee citus?
arī man ir vecs, prasts e36. un ja es būtu bagāts, vai man būtu dāsni vecāki, diez vai es brauktu ar vecu žurku. Un tie pāris uzlabojumi manam auto ir tapuši 3gadu laika, nevis vienā dienā.. Nauda man no pakaļas nekrīt.
Runa nav par naudu, bet attieksmi pret auto.. Un gaumi. Arī ar ļoti minimālām finansēm var sabūvēt glītu auto. Tak pilns forums ar ļoti smukiem e36, bez kkādiem mega dārgiem uzlabojumiem.
Ja izliec auto publiskai apskatei,loģiski, ka būs kritika. Get over it. Bet ja auto domāti nopišanai (tobish ne-solidai braukšanai), tad kāpēc jātaisa topiks?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
+++++ch. rakstīja:BMW fan rakstīja:ne visi ir tik bagati ka tu un tiesi so vagi es nemu ne prieks solidas brauksanassorry, bet man mamma neko nav pirkusi, diemžēl.V1Beta rakstīja:Zinot to cik mes jauni veel rodas jautaajums - kurs pats pirka e36 un kurs ar mammas pirkto e36 kritizee citus?
arī man ir vecs, prasts e36. un ja es būtu bagāts, vai man būtu dāsni vecāki, diez vai es brauktu ar vecu žurku. Un tie pāris uzlabojumi manam auto ir tapuši 3gadu laika, nevis vienā dienā.. Nauda man no pakaļas nekrīt.
Runa nav par naudu, bet attieksmi pret auto.. Un gaumi. Arī ar ļoti minimālām finansēm var sabūvēt glītu auto. Tak pilns forums ar ļoti smukiem e36, bet kkādiem mega dārgiem uzlabojumiem.
Ja izliec auto publiskai apskatei,loģiski, ka būs kritika. Get over it. Bet ja auto domāti nopišanai (tobish ne-solidai braukšanai), tad kāpēc jātaisa topiks?
Piekrītu, ka nopisteņus ar mērķi pat neatdzīvināt vai nepiedurties pie auto jau nu nav vērts atrādīt, saņemsi tikai un vienīgi kritiku
pazistu bmwfan un zinu to ka lai ari ka vinjs auto jaatu , vinjs ari vinjus taisa, vizuali varbut nekas nav ideals , bet tehniski vis tiek uzturets.gan jau pec laika bus kaut cik normali uzcelis un runajot par kekavas bamperu tad , kad redzeju ka vinjs lido margas ari gribeju lai vinjs vinju sadauza
pec tadas kritikas paradijas lielaka interese,piestradat pie sava auto
BMW fan rakstīja:pec tadas kritikas paradijas lielaka interese,piestradat pie sava auto
sakop vismaz vienu, tā, lai pašam prieks (pa ceļam ieteiktu izmest visu, kas saisīts ar ķekavu un ķīnu. ). Tas neprasa daudz. :) Jelgavniekiem vajag vēl glītus e36!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
kina un kekava ir tikaj uz tehnisko
Kritikai un likstām ir spēks lai sāktu kko darīt lietas labad un taalakais jau paradiis cik loti tev gribas uzlabot e36, vai radiit kko interesantu
Ch - te vispar nepričom, no viņa der pamacīities, jo pats ir radījis jau vairākus skatāmos auto un viņa e36 ir un buus jelgavas zieds un labak ir pastiities uz tadu auto neka vienu no 10 jelgavas e60, e38, kadu Mersi utt
Ch - te vispar nepričom, no viņa der pamacīities, jo pats ir radījis jau vairākus skatāmos auto un viņa e36 ir un buus jelgavas zieds un labak ir pastiities uz tadu auto neka vienu no 10 jelgavas e60, e38, kadu Mersi utt
nu es ar esmu atbrīvojies no pāris hlamiem nevajadzīgiem un vēl drīzuma atbrīvošos no pēdējā. bet tāpat pa laikam nāk visādas vēstules draugos un citos forumos cik liels sūds mans e36 ir. var redzēt, ka citiem skauž ja lietas labā ko dara un uztaisa smuku mašīnu
Nu ko Tu runā tak nevienam neskauž vot par tādiem aparātiem kā psih-arno (kur ir mūža darbs ieguldīts) vot TUR skauž bet nu nejau par kkādiem niekiem..
Vienkārši, ja taisi kko tādu nestandartu un gribi pa savam, tad jaatceras, ka vnm būs cilvēki kam nepatiks un kam patiks :) liec OEM m-paku, pārbakā salonu ar visiem OBC/digitālajām klimām, uzsēdies uz OEM kkādiem diskiem un visiem patiks .. bet nu nejau skaudīs
Vienkārši, ja taisi kko tādu nestandartu un gribi pa savam, tad jaatceras, ka vnm būs cilvēki kam nepatiks un kam patiks :) liec OEM m-paku, pārbakā salonu ar visiem OBC/digitālajām klimām, uzsēdies uz OEM kkādiem diskiem un visiem patiks .. bet nu nejau skaudīs
nuu es šobrīd savu taisu palēnām uz tādu kā bija no rūpnīcas (daļēji mpakots + M3 piekare). pēc VIN visa info uzzināta kam kur jābūt. iesaku BMWfanam darīt to pašu - atjaunot iesākumam uz stock.
ne,man ir citi plani, taisisu ta ka man patik neka citiem.
man jau ar vinu braukt nevis citiem
man jau ar vinu braukt nevis citiem
Tu jau noteikti atkal bļaustīsies un rakstisi uz pm ka heitoju un ko turV1Beta rakstīja:nu es ar esmu atbrīvojies no pāris hlamiem nevajadzīgiem un vēl drīzuma atbrīvošos no pēdējā. bet tāpat pa laikam nāk visādas vēstules draugos un citos forumos cik liels sūds mans e36 ir. var redzēt, ka citiem skauž ja lietas labā ko dara un uztaisa smuku mašīnu
bet tomēr izteikšos, kāda citiem var būt skaudība par to ka centies samocītu e36 celt?skaust varētu tad, kā students teica, ja būtu perfekts aparāts.Un vel izteicies ka taisi un iesaki ari BMW fan taisīt tādu kā no rūpnicas izripoja, ja jau tev ir nolūks likt m3 piekares daļas, tad jau arī janokrāso normālā/orģinālajā krāsā?vai ne tā? kautkā maz ticas ka tas notiks.
p.s. bez naida, tikai izsaku viedokli
psiharno savu mašīnu neuztaisīja uz pašreizējo stāvokli 3 mēnešos. tie ir gadi.
tev jau samocīti ir visi, tikai ne tavs un tavu čomaku. tikai novērojums no taviem postiem.
tev jau samocīti ir visi, tikai ne tavs un tavu čomaku. tikai novērojums no taviem postiem.
Arno vismaz bija normāls stock izejmateriāls, nevis kaut kas tāds, ko šķūneri pa lauku grantenēm ir mocījuši pusi tā auto mūža un 100% viss tur pa gaterisko ir remontēts
katrs sāk ar to kas ir. ja ko ļoti vēlas viss ir iespējams.
nu redzi, par ko iet runa. tapēc arī domā ka citiem skauž u.t.t., visiem domu gājiens un stereotipi nav kā tevV1Beta rakstīja:psiharno savu mašīnu neuztaisīja uz pašreizējo stāvokli 3 mēnešos. tie ir gadi.
p.s. neuzskatu ka mans ir kautkāds nenormālākais zelta gabaliņš un arī "čomu". Bet vismaz izejmateriāls ir to vērts.
vsjoo pietiks piedirst topiku