E36-Ruha
ja tik nebutu uzlimes, viss parejais jau zolidi
Gaumes lieta Kā piemērs, ne jau katram patīk žigulītisSharpay rakstīja:ta ari tu esi vienigais kam patikDuNc1x rakstīja:Nevajag neko plēst nost... ja pašam patīk i labi Man toč tavs stils patīk superīgi izskatās
Tik aprakstu vajadzētu. Cik noprotu, ja jau turbočips ir, tad jau turbīna iemontēta? Par to vēlētos sīkāk. Kas un kā?
Šis nav kārtējais "copy/paste" bembis Kas būtu ja nebūtu krāsu toņu dažādības? Tad tiešām visi bembuki būtu kā viens
Aprakstu gan varēja gramatiski tādu vieglāk lasāmu, vietām stipri jāpiedomā kas un kā.
+ bik pa daudz uzlīmes! Bet tā jau.emzis111768 rakstīja:ja tik nebutu uzlimes, viss parejais jau zolidi
bez uzlimem
Prasas vismaz 3 krasas.lai izskatitis sportiskas(bundzu) citadak (ka man liekas,bet tas gaumes lieta) izkatas ta papliki.
Mega sedinat lai ar gridu pret celu
Mega sedinat lai ar gridu pret celu
Nebutu uzlimes būtu bet nu ka jau visi saka gaumes lieta.
P.S. Kad pa vasaru dzivojos pa Ķengaragu tad tiku manījis Bultu ielā stāvam
P.S. Kad pa vasaru dzivojos pa Ķengaragu tad tiku manījis Bultu ielā stāvam
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
ģērbonis
Tas Krievijas ģērbonis uz tās haubes ir vienkārši DIRSĀ! Kā arī pārējās nakļenes ir lauki pilnīgi, var uzreiz redzēt ka bezgaumīgs krievelis brauc!
Es tikai izsaku savas domas par šo kolhozu, naturāli kretinē man šitādas lietas. Kam tas ir vajadzīgs, ko?
9. maijā pie okupantu staba pārdaugavā būtu top autiņš, vēl tikai T 34 torņa un stobra butaforiju uz jumta un būs pilns komplekts!
tak ko perās, kārtīgs urlāt mobīlis
Ar uzlīmēm pāspīlēts,bet tā jau būtu glīts
ja v shoke kuram prata ienaca sapist +/- glitu mašinu un tas urlatu gerbonis
trukst tikai vel uzraksta ,,i love russia ,, un karoga pie spoguliša urla avtomabilis
trukst tikai vel uzraksta ,,i love russia ,, un karoga pie spoguliša urla avtomabilis