Minime 318is Coupe
Par šo laiku uzliktas ziemas riepas Pirelli winter carving edge 205/55 un salīdzinot ar vasarenēm 225/50 mašīnu vairs nevelk pa risēm, kas bija dēļ pārlieku platajām riepām uz J7 diskiem.
Nomainīts salona filtrs, kas kā redzams bija normāli aizaudzis Papildus tika iepirkt arī ieplūdes gofra, kurā bija normeg caurums. vēl nomainītas arī logu slotiņas un nedēļas nogalē jānomaina vārsta vāka blīve un sveces.
Kā arī aktīvi meklēju kartera ventilācijas trubu jo tagadējā ir saplaisajusi un mīksta kā veca zeķe, bet gan jau par to arii bus bildes !
Nomainīts salona filtrs, kas kā redzams bija normāli aizaudzis Papildus tika iepirkt arī ieplūdes gofra, kurā bija normeg caurums. vēl nomainītas arī logu slotiņas un nedēļas nogalē jānomaina vārsta vāka blīve un sveces.
Kā arī aktīvi meklēju kartera ventilācijas trubu jo tagadējā ir saplaisajusi un mīksta kā veca zeķe, bet gan jau par to arii bus bildes !
IF IT HAS TITS OR WHEELS IT WILL GIVE YOU PROBLEMS
Patīk zili e36 :)
Pa nedēļas nogali ir pasmērētas rokas. Nomainīju vārstu vāka blīvi jo pie svecēm bija salijusi eļļa. Tika nojaukts diezgan daudz lai labi tiktu tam visam klāt.
Šim vākam jau trūka pāris klipši un ir ieplīsis. kad būs savestas kārtībā lielās lietas, šo te arī derētu iegādāties svaigu. Apakšā protams sastāvējusies smilšu kaste ECU dzīvo žurku alā Endžin bejs Vārstu vāks nost. Diezgan tumši, gribējās jau protams redzēt visu tiiru kaa berna diben bet meh. Sadales vārpstai ir vērojams nodilums. Pirmaa poda svece Otrā poda svece Trešā poda svece Ceturtā poda svece. Viss čotka Atsūknējam eļļu no dobumiem, lai nesatek podos. Tik daudz bija vienā dobumā. Tik kopā Vecās sveces vs jaunās. Vecās bija ar atstarpēm apmēram 1mm visām. Kaut kādas beru platinum hvz, bet bija nokalpojušas savu laiku. Kopš gāzes sistēmas uzlikšanas patēriņš bija apmēram tāds kā 2.8 ar smagu kāju :O Tika salikts viss kopā. Nepieciešams nedaudz silikona uz pusmēnestiņiem aizmugurē. viss čotka ! :)
Šim vākam jau trūka pāris klipši un ir ieplīsis. kad būs savestas kārtībā lielās lietas, šo te arī derētu iegādāties svaigu. Apakšā protams sastāvējusies smilšu kaste ECU dzīvo žurku alā Endžin bejs Vārstu vāks nost. Diezgan tumši, gribējās jau protams redzēt visu tiiru kaa berna diben bet meh. Sadales vārpstai ir vērojams nodilums. Pirmaa poda svece Otrā poda svece Trešā poda svece Ceturtā poda svece. Viss čotka Atsūknējam eļļu no dobumiem, lai nesatek podos. Tik daudz bija vienā dobumā. Tik kopā Vecās sveces vs jaunās. Vecās bija ar atstarpēm apmēram 1mm visām. Kaut kādas beru platinum hvz, bet bija nokalpojušas savu laiku. Kopš gāzes sistēmas uzlikšanas patēriņš bija apmēram tāds kā 2.8 ar smagu kāju :O Tika salikts viss kopā. Nepieciešams nedaudz silikona uz pusmēnestiņiem aizmugurē. viss čotka ! :)
Saliku visu atpakaļ, piedarbināju, secināju ka gāzes iekārta vel nav pieradusi pie izmaiņām un patēriņš joprojām ir liels- apmēram 10 litri ar gāzi (ko rādīja kompis. viņam ticu, jo ir pārbaudīts pret reālo patērīņu) turpretim pa štrāsi maucot bendzīnu tērēja līdz 7litri. Tagad tikai jādabū arī gāze uz diētas un varēšu beidzot braukt pa kapeikām, kāds arī bija mērķis meklējot 4podus.
Rādi savu e30 arī!
Bet nu skaists auto.. Tikai,ja meklēji bez rūsas un ņemot vērā, ka jau ticis krāsots, tad visticamāk rūsa jau ir tikusi slēpta..
Bet nu skaists auto.. Tikai,ja meklēji bez rūsas un ņemot vērā, ka jau ticis krāsots, tad visticamāk rūsa jau ir tikusi slēpta..
patreiz vienīgā jēdzīgā bilde pec krasošanas, nav vel salikts.
nuu neesmu visu smalki izložņājis bet būtu ļoti pārsteigts ja kkur parādītos kkāda slēptā rūsa
nuu neesmu visu smalki izložņājis bet būtu ļoti pārsteigts ja kkur parādītos kkāda slēptā rūsa
tas ir normāli ka ēd 10 l gāzes, man ēd tieši tik pat! un ar motoru zondi un visu pārējo ir ok!minime rakstīja:Saliku visu atpakaļ, piedarbināju, secināju ka gāzes iekārta vel nav pieradusi pie izmaiņām un patēriņš joprojām ir liels- apmēram 10 litri ar gāzi (ko rādīja kompis. viņam ticu, jo ir pārbaudīts pret reālo patērīņu) turpretim pa štrāsi maucot bendzīnu tērēja līdz 7litri. Tagad tikai jādabū arī gāze uz diētas un varēšu beidzot braukt pa kapeikām, kāds arī bija mērķis meklējot 4podus.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Nu šis jau izskatās ka būs mega skaists.. Tā tik turpināt!! :)
Nav nekas normāls, ka 1.8 pa šoseju ēd desmit litrus gāzes. Man 8v motors palien zem deviņiem diezgan agresīvi braucot. Brauc vien pie sava gāzenieka, lai tev pieregulē degvielas līknes, gan jau ir aizgājušas treknajā
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
kko jau muhļos, būs viss kārtībā, tad arī uzrakstīšu kas un kā.
bet reāli pēc sveču maiņas pa šoseju patēriņs ar bendzīns bija 7litri no Līgatnes līdz pat pašai Teikai ! Tagad tikai jāskatās vai gāzes patēriņš arī būs samazinājies.
jebkurā gadījumā sapratu ka nākamais darbs, ko vajadzētu izdarīt ir uzlikt individuālās spoles uz svecēm un nahranizēt svečvadus.
bet reāli pēc sveču maiņas pa šoseju patēriņs ar bendzīns bija 7litri no Līgatnes līdz pat pašai Teikai ! Tagad tikai jāskatās vai gāzes patēriņš arī būs samazinājies.
jebkurā gadījumā sapratu ka nākamais darbs, ko vajadzētu izdarīt ir uzlikt individuālās spoles uz svecēm un nahranizēt svečvadus.
Tagad kad siltāks tad gāzei vidējais patēriņš ir 11litri, kas iepriecina.
Tagad pienācis laiks atkal mainīt eļļu. plāns ir ieliet kliineri pirms jaunaa eļļa iet iekšā un tad iegāzt molibdena piedevu, ar ceribu ka tas kko uzlabos padilušo gredzenu sakarā. (nezinu vai rakstiju, bet pec retinajuma parbaudes simptomi norādīja uz to. kompresiju merijis neesmu, bet isteniiba gribetu ta ka ja kadam ir aparatinsh un grib mani ciemos ar čīzburgeri --> )
Anyhoe, nekadi apdeiti citi patreiz nav ta ka ir ziema un salst knaģi tapēc hipstera tiiizers uz pavasari
Tagad pienācis laiks atkal mainīt eļļu. plāns ir ieliet kliineri pirms jaunaa eļļa iet iekšā un tad iegāzt molibdena piedevu, ar ceribu ka tas kko uzlabos padilušo gredzenu sakarā. (nezinu vai rakstiju, bet pec retinajuma parbaudes simptomi norādīja uz to. kompresiju merijis neesmu, bet isteniiba gribetu ta ka ja kadam ir aparatinsh un grib mani ciemos ar čīzburgeri --> )
Anyhoe, nekadi apdeiti citi patreiz nav ta ka ir ziema un salst knaģi tapēc hipstera tiiizers uz pavasari
diskus abus liksi savējam?
Jaa autiņš superskaists,varu tik pievienoties pie sveicējiem par auto iegādi
Jā, gribu abus savest kārtībā un paskatīties cik ļoti man patik/piestav tie RK Rūdi, paldies.RENIO rakstīja:diskus abus liksi savējam?
NU uz šitā jau ideāli
Man balti diski asociējas ar sporta masīnām, tpc glaunāk būtu ar kko spīdīgāku.
Man uz gazes paterinsh videji 10l, tev vajadzetu but mazak, uzprasi savam gaziniekam vai tev ir ieslegta autoadaptacija, savadak tu nesagaidisi ka gazes kompis pats pieregulesies. Un braucot uz gazes labak samazinat atstarpi starp sveces elektrodiem par 0,2 mm-labak sadegs
ja tev nepatiks tie RK, tad atdod man
student, tie bildee ir r18 man r17 bet nu doma taa pati. nebūtu 8,6J ar crazy ET15 nebūtu priekš žurkas pircis :stance:
uteo, nu pec manas gaumes nav daudz kraasas kas iet klat avusam taa kaa patreiz esmu nolemis palikt pie baltiem.
vitalix, kad sanaks laiks uzprasiishu bet domaju ka jabut autoadaptacijai. par svecem ka jau rakstiju kkad uzliku jaunas ja nemaldos atstarpe 0,7mm, bet par to atstarpes samazinashanu nezinaju, bet vai tad svecem vispar atstarpes var taa mainiit, nu tas nevar to elektrodu vai kas tas pa pipsli aatrak sachakareet ?
renio, he he, vispirms gribu pats dabut prieku no disku uzpuceešanas tad varēs domāt
uteo, nu pec manas gaumes nav daudz kraasas kas iet klat avusam taa kaa patreiz esmu nolemis palikt pie baltiem.
vitalix, kad sanaks laiks uzprasiishu bet domaju ka jabut autoadaptacijai. par svecem ka jau rakstiju kkad uzliku jaunas ja nemaldos atstarpe 0,7mm, bet par to atstarpes samazinashanu nezinaju, bet vai tad svecem vispar atstarpes var taa mainiit, nu tas nevar to elektrodu vai kas tas pa pipsli aatrak sachakareet ?
renio, he he, vispirms gribu pats dabut prieku no disku uzpuceešanas tad varēs domāt