E36-vtechh
izskatijas jau traki vakar ! :( bet cerams ka uz celsi atpakal :)
Nav tik skaisti ka biju iedomajies..
Vispār jau sākšu ar to ka - tas vairs nebus mans auto, vai nu placis vai tā džeka kursh brauca.
Aizbraucu uz valmieru ciemos pie draugiem un viens panema atslegas bez atljaujas un vnk - aidaaaaa.. nu rezultatu redzam...
lanzerim gals leja
amits, burka liika, plaukts, sparni, haube, nu viss parejais. nav verts vnk to dariit..
tagad tiek mekleta zurka - 1300ls vietā.....
varbut kādam ir ko piedavat. - paldies dievam ka nebij BBS diski virsu, tad gan dzekam butu nepaveicies ar zobiem...
braucu jau ar domu kad nu jadod pa muti, bet ajj. - menti jau sasejushi un jaa...
bedigi karoch!
Vispār jau sākšu ar to ka - tas vairs nebus mans auto, vai nu placis vai tā džeka kursh brauca.
Aizbraucu uz valmieru ciemos pie draugiem un viens panema atslegas bez atljaujas un vnk - aidaaaaa.. nu rezultatu redzam...
lanzerim gals leja
amits, burka liika, plaukts, sparni, haube, nu viss parejais. nav verts vnk to dariit..
tagad tiek mekleta zurka - 1300ls vietā.....
varbut kādam ir ko piedavat. - paldies dievam ka nebij BBS diski virsu, tad gan dzekam butu nepaveicies ar zobiem...
braucu jau ar domu kad nu jadod pa muti, bet ajj. - menti jau sasejushi un jaa...
bedigi karoch!
Labi, ka vismaz uzreiz naudu dabuji no viņa (vismaz tā izskatās)
Forši čomi... Bet nu jā, situācija nav no patīkamākajām. Ja pats būtu vainīgs, būtu savādāk bik.
nedabuju gan. vnk jāpērk tak kas vietā ar steigu... un tad skatisies ko shis man piedāvās!!!uteo rakstīja:Labi, ka vismaz uzreiz naudu dabuji no viņa (vismaz tā izskatās)
Nu tad gan tizli....diez vai tas cilvēks ir tāds, kas spētu uzreiz visu nomaksāt....
laikam pat zini stūrmani??
nu redzēs. te ir pāris varianti padomā kā dabut :)
nu ja nee, tad krimināllieta par piesavināšanos un tur jau ir ljoti skaists pants par to visu
30minimalas sutkas + visi tiesas izdevumi + daudz daudz daudz un traki sapista pagātne!
nu redzēs. te ir pāris varianti padomā kā dabut :)
nu ja nee, tad krimināllieta par piesavināšanos un tur jau ir ljoti skaists pants par to visu
30minimalas sutkas + visi tiesas izdevumi + daudz daudz daudz un traki sapista pagātne!
ne ne, nepazīstu, vnk tā varētu būt, ka nav naudas utt.
Bet nu veiksmi piedzīšanā.
Bet nu veiksmi piedzīšanā.
dzirdeju ka tomēr labākais variants esot - mežā uz trīs dienām pie koka un tad cilvēks darot visu un tā baigi ātri pat.
bet nu tad jau zinoshu kas un kā :)
tad jau sākāt palīdzēt meklēt jaunu e36
bet nu tad jau zinoshu kas un kā :)
tad jau sākāt palīdzēt meklēt jaunu e36
Turies, lai veicas jauna auto meklējumos.
bļe tur jau kautvai atbrauktu veselu atpakaļ, ģīmī jadod būtu par zagšanu vien
Pāris mēešus atpakaļ darba kolēģim gadījās ļoti līdzīgs gadījums ar viņa auto. Veiksmi jauna auto meklējumos
Stulbi...
P.S. Ruu kupeja ir tavā cenu kategorijā
P.S. Ruu kupeja ir tavā cenu kategorijā
pff.. Ruu jau tur visu ir aplasījis .. kas ta vairs tur palicis
Nosaukums
Nav pirmais šāds gadījums. Nesaprotu, kas tie par cilvēkiem, kas bez atļaujas ņem cita cilvēka auto un piedevām vēl brauc tik neuzmanīgi!
Novēlu veiksmīgi piedzīt vajadzīgo summu. Parasti šāda veida cilvēki ir gana nelietīgi, lai vēl censtos nemaksāt.
Novēlu veiksmīgi piedzīt vajadzīgo summu. Parasti šāda veida cilvēki ir gana nelietīgi, lai vēl censtos nemaksāt.
tie cilvekiem prata neka tur nav... riebjas ka draugs ta varetu izdariiit.. :/ nebutu pazina tad ietu uz pilnu klapi un aidaa...
bet nu redzesim... varbut ka izdosies visu sakartot.... katra zina turat pirkstus par mani!
bet nu redzesim... varbut ka izdosies visu sakartot.... katra zina turat pirkstus par mani!