E36 330ci by Sancix
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 28
- chevron_right
Uz priekšdienām būs m52b28 ar manual, ja pieliks algu, tad centīšos īstenot m54b30.
Visu cieņu par padarīto darbu, rokas no pareizās vietas aug.
Par tiem baltajiem aizmugurējiem lukturiem nu gan nezinu, tādi ir pārāk daudziem. Man sedanam arī ir, bet domāju, ka sudrabotiem E36 labāk izskatās ar oranžo pagriezienu. Tās plastmasas lampas var nopulēt, lai izskatās kā jaunas, tā kā iesaku drīzāk darīt tā, manuprāt būs daudz labāks un oriģinālāks skats.
Kur iegādājies M bamperi?
Par tiem baltajiem aizmugurējiem lukturiem nu gan nezinu, tādi ir pārāk daudziem. Man sedanam arī ir, bet domāju, ka sudrabotiem E36 labāk izskatās ar oranžo pagriezienu. Tās plastmasas lampas var nopulēt, lai izskatās kā jaunas, tā kā iesaku drīzāk darīt tā, manuprāt būs daudz labāks un oriģinālāks skats.
Kur iegādājies M bamperi?
Pie Beamerguru, par lampām, pasam labak patik baltās, varbūt toč jāuzpulē un jānovērtē skats
Veiksmi darbos!
Nebiju tevi te manījusi, tādēļ novēloti sveicieni šai bariņā
Patīkami lasīt tādus topikus kur autiņam tiek dota otra iespēja sevi pierādīt un parādīt. Prieks par to un , lai izdodas visi iecerētie darbiņi
Patīkami lasīt tādus topikus kur autiņam tiek dota otra iespēja sevi pierādīt un parādīt. Prieks par to un , lai izdodas visi iecerētie darbiņi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
oho, cepuri nost, lieliski darbinji sadariti, tiesam daudz rupes tiek iegulditas sijaa auto, lai izdodas ieceretais
...
Sānu pagriezienus vajag baltos un priekšējos pagriezienos hrom-spuldzītes un ta vispār
Mazos pagriezienus iepirkšu pie Tevis, ja tev būs hroma spuldzītes, tās arī noteikti :)
Reklāma..ar Beamerguru var visu sarunāt
Reklāma..ar Beamerguru var visu sarunāt
Šis tas sadarīts.
Tikko atbraucu no krāsotāja kur krāsojās motora pārsegs, samainītas visas bremžu trubiņas, plauktu bukses, uzlikti m moldingi.
Kopumā hadene ir ideāla, vizuāli OK (atšķirās haubei tonis maķenīt), kā jau minēju, RŪSAS vispār nekur nav, ne durvju apakšās, ne arkās, ne grīdā, ne bagažniekā, pilnīgi nekur.
P.s auto var nopirkt. Ar svaigi izietu TA 1500 Ls (nerunājam cena)
e36 320 95.gada automāts. Viss oriģināls izņemot pr. buferi, resti.
Tikko atbraucu no krāsotāja kur krāsojās motora pārsegs, samainītas visas bremžu trubiņas, plauktu bukses, uzlikti m moldingi.
Kopumā hadene ir ideāla, vizuāli OK (atšķirās haubei tonis maķenīt), kā jau minēju, RŪSAS vispār nekur nav, ne durvju apakšās, ne arkās, ne grīdā, ne bagažniekā, pilnīgi nekur.
P.s auto var nopirkt. Ar svaigi izietu TA 1500 Ls (nerunājam cena)
e36 320 95.gada automāts. Viss oriģināls izņemot pr. buferi, resti.
Izskatās glauni!
veel tik prasaas nomainit spaarnu pavarotus, pakalejaas lampas un logiem minimaalu toneejumu
Nopirktas un ieliktas lēcu lampas
Kas jādara lai novērstu e36to slimību, kad ceļot augšā haubi, tā neķertos pret logu slotiņu kātiem ?
p.s vēl jo projām meklēju salonu
PM
Kas jādara lai novērstu e36to slimību, kad ceļot augšā haubi, tā neķertos pret logu slotiņu kātiem ?
p.s vēl jo projām meklēju salonu
PM
Pamēģini šāda tipa logu slotiņas:
http://ilats.gold.lv/index.php?route=pr ... uct_id=556
Man liekas, ka šī tipa slotas sanāk bišk zemākas nekā parastās standartnieces ar rāmi.
Man kupejai bija šāda tipa un nekas neķērās.
http://ilats.gold.lv/index.php?route=pr ... uct_id=556
Man liekas, ka šī tipa slotas sanāk bišk zemākas nekā parastās standartnieces ar rāmi.
Man kupejai bija šāda tipa un nekas neķērās.
BMW
nekeras jau slotinas vairakumam, bet pati kaja pie locijuma vietas...
p.s. man tada problemam nevienam no abiem e36 par laimi nav bijusi...
p.s. man tada problemam nevienam no abiem e36 par laimi nav bijusi...
Nu jaa, kaaja nevis slotina. 100% ir originaala kaaja, buus jaapaloca.
Man arī kupejai tā pati problēma - šofera puses slotiņa ķerās, bet es domāju, ka tas ir saistīts ar haubes regulēšanu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 28
- chevron_right