E36-Aikidoka
Jāsēdina
Uz vasaru, kā ēstkristapskarlis rakstīja:Jāsēdina
Aikidoka tev gadījumā viņš netālu no OPV kojām nestāv? Vienu dienu braucu garām nevarēju saprast ir tavs vai nav
Danke prieks ka beidzot ta lieta ir nodarita :d Ya pie koyam stav es dzivoyu blakam :) bet ir tur velviens sarkans ar melnu bumperi
Pēdējais labojis Aikidoka - 10 Jan 2013, 13:20, kopā labots 1 reizi.
1)Nomainitas bremzu trubas aizmugure.
2)Sametinati sliekshni<>Griida.
3)Sataisita masa miglinieka.
4)Nomainits termostats.
5)Prieksha silent bloks.
6)Sataisits shofera puses logs neveras - elektriba :)
7)Aizlienetas no Aris riepas uz skati
6)Izieta skate !
Varu turpinat baudit ziemas priekus :)
2)Sametinati sliekshni<>Griida.
3)Sataisita masa miglinieka.
4)Nomainits termostats.
5)Prieksha silent bloks.
6)Sataisits shofera puses logs neveras - elektriba :)
7)Aizlienetas no Aris riepas uz skati
6)Izieta skate !
Varu turpinat baudit ziemas priekus :)
Vakardiena pavadita garaza :
1) No 3 spidometriem salikts viens stradayosh (Ieprieksheyam alergiya pret ziemu RRRRRRR)
2)Piestiprinats izputeys lai pa bedrem nesitas pret korpusu (Biki lekaya)
3)Ievilkta Mega super duper taure ar 5 vai 6 toniem neaceros !(Vnk panemu pameginat ka skan rezultata pussalonu izyaucu)
4)Noregulets kompis !
1) No 3 spidometriem salikts viens stradayosh (Ieprieksheyam alergiya pret ziemu RRRRRRR)
2)Piestiprinats izputeys lai pa bedrem nesitas pret korpusu (Biki lekaya)
3)Ievilkta Mega super duper taure ar 5 vai 6 toniem neaceros !(Vnk panemu pameginat ka skan rezultata pussalonu izyaucu)
4)Noregulets kompis !
iemet kadas bildes par padarito lai butu interesantak palasiit!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Beidzt ieliki to super duper kruto tauri ? tagad uzmanās.. Aikidoka mentu tēlos
kas par tauri?
4)Noregulets kompis !
???ko tu tur reguleji?
???ko tu tur reguleji?
Taure parasta uzdavinaya dzimene 6 toni ! Par kompi vecai mashinai ka manai ir tada lieta ka kompis reguleyas pirmo reizi kad akumulatoru nonem vayag uzsildit lidz darba temp ... nevienu pedali nespiezot .....tad vinsh pareizi noreguleyas (+-protams) .....es ieprieksh to nezinayu un tik gaseyu <<>>>atshkiriba ir aptuveni paaris zirgi un stabilak darboyas ....smukak skan ya ta drikst teikt Bet neka uber kruta :) ....
+ vakar nomainiyu tukshgaitas regulatoru Lai vel smukak strada :)
+ vakar nomainiyu tukshgaitas regulatoru Lai vel smukak strada :)
Kur Tu izrāvi tādas muļķības par to kompya regulēšanu? Un Tu nu būtu yaudas stends, ka yūti pāris zirgus uz savas ādās?
Esmu dzirdēyis, ka klemmes noņemšana uz pāris minūtēm noreseto kompi utml., bet neyau, ka yauda nāk klāt... Tad yau es katru vakaru noņemšu klemmi un ar katru dienu yauda tikai pieaugs.
Esmu dzirdēyis, ka klemmes noņemšana uz pāris minūtēm noreseto kompi utml., bet neyau, ka yauda nāk klāt... Tad yau es katru vakaru noņemšu klemmi un ar katru dienu yauda tikai pieaugs.
kadam Y iesprudis
tapēc ka runa iet par YAUDU
Nu nevayag parspilet :) Ya y ir iesprudis un !! gribi atnakt salabot ???? Par to yaudu ieprieksheya reize kad nonemu klemi braucu uzreiz un kompis nepareizi piereguleyas tagad ir pareizi un iet labak ka gaya Bet ya tu iedomayies ka leyot pilna kruze udeni var dabut vairak udens kruze tad esi mulkis !!
tāpat izklausās neloģiski tā pieregulēšanās.
Lai pareizi un ātrāk pieregulētos, tad vajag padarbināt tukšgaitā, tad mierīgi braukt, tad mazliet iespiest, bet ne pilnu pedāli, bet tas NAV obligāti. Ja visi posmi ir veseli, kā zonde, gmm, tad šā vai tā 100km garumā vadība adaptējas un viss notiek, kā nākas. Es tavā gadījumā to nosauktu par placebo efektu
Domāju, ka tur nekas nav jāgaida vai jāgāzē lai kas noregulētos.
Man pašam kupejai bija tā, ka vienreiz noņemot un uzliekot klemmi likās, ka kustas gausāk. Pēc tam atkal noņēmu un uzliku klemmi likās, ka kustās labāk. Domāju, ka to var izskaidrot ar to, ka kompim mazliet kas ieķeras tai smadzenē bakstot nost un virsū to klemmi un tas arī viss (nu kaut kā tā).
BMW