E36-Leoparda auto
Nu wtf? Kas tas tāds par gaismas avotu Tev tur?
+++ prasās vel panelim tos līmējamos stienīšus ("neonus")STUDENTS rakstīja:Nu wtf? Kas tas tāds par gaismas avotu Tev tur?
Ja kas ļoti labas un gaišas neona lampiņas,apgaismo visu bagažnieku,viss labi saredzams... kārtējo reiz iegādājos tās ebay...STUDENTS rakstīja:Nu wtf? Kas tas tāds par gaismas avotu Tev tur?
Špaktele dara brīnumus...
Šodien biju aizlaidis uz autokrāsām,iegādājos visu nepieciešamo priekš sliekšņu krāsošanas
Rīt sākšu darboties....Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šodien agri piecēlos un devos pie darba
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pa skaisto
Ļoti labi
Sveicināti! Piedodiet ka es te kasos,bet ļoti gribās atrisināt man šo interesanto problēmu,,par saviem 9 litriem eļļas...Es jau vakar biju uzdevis šo jautājumu DIY sadaļā,,bet nevaru tur pievienot bildes,tapēc rakstu te-Tātad šodien es ielūrēju savas mašīnas motortelpā,,,safočēju.Man te izteica variantu ka trubiņa (nr 1) varētu nebūt ritīgi ielikta līdz galam,bet nu izskatās ka viss ir okini,tanī pašā laikā trubiņai nāk kronšteins ar kuru viņa ir piestiprināta (nr 2),tas viss ir pieskrūvēts un turās,domāju ja nebūtu trubiņa vietā,tad arī kronšteins nederētu caurumos...
Ščups(atēls nr 2)mērot man sanāk ka viņš ieiet tik dziļi kur atzīmēts ar svītriņu-tas ir bloka maliņai kur pieskrūvēts karteris-vai (nr 3) pirmajā atēlā...
Hellppppp
Ščups(atēls nr 2)mērot man sanāk ka viņš ieiet tik dziļi kur atzīmēts ar svītriņu-tas ir bloka maliņai kur pieskrūvēts karteris-vai (nr 3) pirmajā atēlā...
Hellppppp
palien apaksaa un papeti kartera detalas nr, vai vismaz nofocee un atradi mums karteri, mok nau istais, nevaretu but ka 9l ieleji un tagat tik rada limeni
...
OK to es rīt varu izdarīt...bet fakts ka tā ir,,jau treso reizi pats mainu eļļu un leju iekšā 9 litrus lai dabūtu līmeni uz ščupa
Bet pats intresantākais ir tas ka tas jau man ir otrais BMW kuram ta ir,,lai gan man tikai viens bija un otrs tagat...
Bet pats intresantākais ir tas ka tas jau man ir otrais BMW kuram ta ir,,lai gan man tikai viens bija un otrs tagat...
skatos bildēs, kur pūti sliekšņus, aplīmējis esi durvju apakšas, bet starp slieksni un durvīm spraugu neesi aizlīmējis?!
Nebija tā, ka atver durvis un uz sliekšņa kantītes, kas zem durvīm nāk visi grubuļi un krāsas trāpijuši virsū?!
Saku no pieredzes!
Nebija tā, ka atver durvis un uz sliekšņa kantītes, kas zem durvīm nāk visi grubuļi un krāsas trāpijuši virsū?!
Saku no pieredzes!
Tieši tā, no kļūdām mācās!
Eļļas līmenis tev ir tur, kur tavs 3 uzzīmēts, vai tur, kur jābūt?
eļļas līmenis ir tik tālu cik viņai ir jabūt,un kā Tu esi atzīmējis bet ta svītriņa ir domāta,cik dziļi ieiet ščups...pirmajā bildē atzīmets....
pa kadu konkreti dzineju iet runa? un nomeri shupu ar merlenti, gan jau kads kuram bus tads pats dzinejs ieliks ari merijumu un tad vismaz zinas vai tas ir istais vai nau
...
Dzinējs m50b20 vanos
Rīt nomerīšu,un apskatīšu arī karteri
Rīt nomerīšu,un apskatīšu arī karteri
man bija tapat kad nopirku savejo problema bija tada ka iepriekshejais saimnieks nebija lidz galam shupu ielicis karteri, lidz ar to pie 8l ellas bija uz minimuma, iebazu lidz galam un ir ok!un tas kronshteins pie kura truba skruvejas klat locas ta ka tev vajag: atskruve trubu nost, iebaz lidz galam karteri(vari viegli uzsist no augshas) un pieloci kronshteinu un pieskruve