E36 Kūtiņa by swiss
Jānis P. ja Tu uz šosejas zem 10l vari ar mokām.. tad izmanto piekto ātrumu uz šosejas. (pa labi un uz priekšu kloķi var iespraust arī)Jānis.P rakstīja:ko? vainu man ir beigta zonde vai jūs melojat. es zem 10 patēriņu ar mokām dažreiz varu dabūt. pilsētā vispār nereāli.
Es ar savu 2.0 110-120 gāžot ir 8l pa šoseju (ņemot vērā vēl to, ka man ir pa-īss reduktors)
Asprātis
Nu man pie 110-120 uz šosejas ir 11-12l ar 3.45 reduktoru, gan jau arī tev ir tāds reduktors. nu uz 80-90 braucot var dabūt kādus 8l, bet citos režīmos parasti ir 10+l
Nu man pie 110-120 uz šosejas ir 11-12l ar 3.45 reduktoru, gan jau arī tev ir tāds reduktors. nu uz 80-90 braucot var dabūt kādus 8l, bet citos režīmos parasti ir 10+l
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
tas pats kas studentam. 110 ir 8l.
Man arī tāpat. Pa šoseju uz 110kmh kādi 8 vai 9 litri uz simta
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
man uz 110 6-8, ja ceļas taisns bez kāpumiem.
Par bamperiem un visu pārējo M paku nevaru nepiekrist un jā varētu ar bildēm mūs pamielot, Siguldā izskatījās jau solīdi!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Autiņš iet labi vēl un problēmas nesagādā. Nesen veikta bilde ar apaļo skaitli, tieši rumbulas vidū pirms mazās braukāšanas 3h garumā sākot ar zoom tad rumbulu, doli un azūru beigās. Bija ļoti forši un pakaļpiedziņa tiešām sagādā vairāk prieka kā domāju
Tiesa nav īstais nobraukums, taču prieks redzēt bija nullītes! :)
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
100% ka otro reizi jau šāds nobraukums parādas.
arī neticu šādam nobraukumam...
man ar 2,5 pa trasi 100-105 uz benzina 7-8litri, pa pilsetu normali braucot 10l, ar korkiem 11l.
Ko Jūs par tiem nobraukumiem cepjaties.. vairāk kā skaidrs, ka nav īsts un autors tak pats arī teica
Tas jau nav kkāds e92 ..
Man ir 300,000+ manliekas, ja pareizi atceros un reāli pohuj, rezerves daļas tāpat nav braukušas tos 300štukus
Tas jau nav kkāds e92 ..
Man ir 300,000+ manliekas, ja pareizi atceros un reāli pohuj, rezerves daļas tāpat nav braukušas tos 300štukus
es ar nupat iepirku sev jaunu e36 un man daudzi ir prasījuši kāds nobraukums
es pat skatijies neesmu, tāpat tam nekāda starpība nav tik vecam auto kuram iespējam jau trešais riņķis iet
es pat skatijies neesmu, tāpat tam nekāda starpība nav tik vecam auto kuram iespējam jau trešais riņķis iet
Kad auto tika iegādāts rādīja kādus 171k apmēram. 300k vel nav manuprāt nobraukti kopumā, taču pēc vēl 20k būs gan domāju. Ja csdd dati nemelo, pirkšanas brīdī bija šādā stāvoklī apm.
tas jau ir reālāk, bet nu katrā ziņā pa lielam jao pofig,pērk mašīnu nevis nobraukumu
+1, galvenais ir tehniskais stāvoklis, nevis cipari uz tāfeles.
tas jau pa otru apli ietswiss rakstīja:Autiņš iet labi vēl un problēmas nesagādā. Nesen veikta bilde ar apaļo skaitli, tieši rumbulas vidū pirms mazās braukāšanas 3h garumā sākot ar zoom tad rumbulu, doli un azūru beigās. Bija ļoti forši un pakaļpiedziņa tiešām sagādā vairāk prieka kā domāju
man draugam auto 2005gada ar 280000 noskrejienu
Viss taču ir atkarīgs no saimnieka, man krusttēvam 2000. gada Toyota ar noskrējienu mazliet pāri 100k.
Nav vēl otrs aplis. Bik zem 300k ir Augstāk postā reālais nobraukums.gastello rakstīja:tas jau pa otru apli ietswiss rakstīja:Autiņš iet labi vēl un problēmas nesagādā. Nesen veikta bilde ar apaļo skaitli, tieši rumbulas vidū pirms mazās braukāšanas 3h garumā sākot ar zoom tad rumbulu, doli un azūru beigās. Bija ļoti forši un pakaļpiedziņa tiešām sagādā vairāk prieka kā domāju
man draugam auto 2005gada ar 280000 noskrejienu
Skatities e36 pec nobraukuma ir tirs absurds vienalga 100tk vai 500tk spidometra, jo kad biju prakse Anglija tur 2-3 gadus veci autinji tika dziti uz servisu un visiem bija vairak par 60judzem nobraukums. Ka saka:BMW ir jaskates pec stavoklja nevis nobraukuma
Atradu pāris vecās bildes no vasaras tā teikt.
Spārns joprojam nav sataisīts, taču līdz vasarai domāju ka būs jau done
Kvalitāte sūdīga, jo bija tumšs un fočēts ar telefonu. Dienā būtu bijušas labākas bildes :/
ātrāk vasaru kad varēs sākt taisīt visādas lietas autiņam klat
Spārns joprojam nav sataisīts, taču līdz vasarai domāju ka būs jau done
Kvalitāte sūdīga, jo bija tumšs un fočēts ar telefonu. Dienā būtu bijušas labākas bildes :/
ātrāk vasaru kad varēs sākt taisīt visādas lietas autiņam klat