martinsh03 e36 328
ASC = Nav bloka! :) varu pardot tadu sturi, maksas 85ls, bet nu tikko parvilkta ar jaunu adu, un izsuti ar /M diegiem! :)erda rakstīja:Kāda bloķim attiecība?>
Tātad, ja ir ASC, tad nav mašīnai bloķis, vai vnk bloķis nestrādā pie strādājoša ASC?
ja nekas nav mudrīts, tad jā, auto ar asc nevajadzētu būt bloķim, 96.g bmw pārtrauca uzstādīt bloķējošos reduktorus ne m-kām
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Man ir 96gada, Mpakots no rūpnīcas, ASC un liekas, ka bloķis arī ir, jo paliek divas strīpiņas uz zeminieka
Uz zeminieka arī vienritenis taisa divas strīpas
Kad ASC ir ieslēgts man bloķis strādā, bet no jau nevar pilntiesīgi noteikt, jo neļauj apkast...
ja ir asc, tad nav blokis un nekad nebus, vienigais nahrinizet asc un citu reduktoru! ja padoma logiski - asc ir pretizslidesanas, bet blokis izslidesana! visiem kam ir asc nav bloka!
Eh cik nepatīkami...kāpēc gan nevarēji viņi likt bloķi kopā ar ASC, tik pat labi, kpc tad ir iespēja ASC atslēgt
Un varbūt arī ziemas riepas ar izbīdāmiem šipiem aprīkot? Tā teikt, pie vajadzības lai var ieslēgt... ASC ir bloķa "civilizētā" versija. Atšķirība ir tikai tā, ka ar bloķi aprīkotu auto ambālis iemetīs krūmos, bet ar ASC - nē. Abiem ir viena ideja - izlīdzināt riteņu griešanās ātrumus.uteo rakstīja:Eh cik nepatīkami...kāpēc gan nevarēji viņi likt bloķi kopā ar ASC, tik pat labi, kpc tad ir iespēja ASC atslēgt
ASC vai tad nav pretbukse nevis pretslide?
ASC ir pretbukse
ESP ir pretizslīde
ESP ir pretizslīde
Bloki attiecība ir 3.15 (paskaidrojat lūdzu man kāds kas tur ir kas un kāds ir šis)
MM, kad nopierku auto nedega vispār OBC, šodien izņēmu laukās, skatos> pievienots nekas nav.Paņemu pievienoju bet šaize atkal...pogu apgaismojums viss deg kā nākās bet ekrāns raustās i piksēļi ĻOTI blāvi...kas par vainu? tas komīts sviežams laukā? :/
MM, kad nopierku auto nedega vispār OBC, šodien izņēmu laukās, skatos> pievienots nekas nav.Paņemu pievienoju bet šaize atkal...pogu apgaismojums viss deg kā nākās bet ekrāns raustās i piksēļi ĻOTI blāvi...kas par vainu? tas komīts sviežams laukā? :/
o o o velviena madeira foruma tagad mes te esam laikam 3 gabali nu vismaz lidz pavasarim jo man ta krasa nevisai un driz taps cita krasa apsveicu ar pievienosanos forumam bet labak butu pircis jau pakotu un kadu gribi vinu redzet
hehe paldies! :)
Nu man gan ši krāsa iet pie sirds! :)
Mm..šis bija labā stovoklī gan tehniski gan vizuāli! tpc netika spiesta latiņa uz kko dārgāku...tomēr pirmā mašīna! Labāk pamazām:) nekur nesteidzoties :)
šodien pabūts servisā! nopainītas 2 priekšējās mazās atsaites, un aizmugurējās peldošās...nomainīta generātora siksna...
sataisīti miglinieki, uzliktas ziemas riepas, un ieziemotas vasaras ar diskiem :)
papētijam arī tās priekšējās m3 bukses :) un iepriekšējais siamnieks nebija ssamelojis :) vinjās ir "pilnbās" bez tukšumiem apkart... :) tatad stingrākas, citākas un noturiigakas :)
taa kas vel.... salaboti sulojošā šļūtene kas nak no stūres reikas...teica ka esot slimība.... :)
tā vot!
Nu man gan ši krāsa iet pie sirds! :)
Mm..šis bija labā stovoklī gan tehniski gan vizuāli! tpc netika spiesta latiņa uz kko dārgāku...tomēr pirmā mašīna! Labāk pamazām:) nekur nesteidzoties :)
šodien pabūts servisā! nopainītas 2 priekšējās mazās atsaites, un aizmugurējās peldošās...nomainīta generātora siksna...
sataisīti miglinieki, uzliktas ziemas riepas, un ieziemotas vasaras ar diskiem :)
papētijam arī tās priekšējās m3 bukses :) un iepriekšējais siamnieks nebija ssamelojis :) vinjās ir "pilnbās" bez tukšumiem apkart... :) tatad stingrākas, citākas un noturiigakas :)
taa kas vel.... salaboti sulojošā šļūtene kas nak no stūres reikas...teica ka esot slimība.... :)
tā vot!