E36-Rob4iks
griezīšu caurumu, vaditaja pusē, otrā pusē kkas jaizdomā, korķis melns jaieliekArmando rakstīja:sveiks barinjaa
kaa dariji ar apsifkam, spogulju reguletaju?
griezi jaunu un tagat abas puses ir?
kaa kresliem? tagat sofera kreslam divi klokjisi vai ari vienk samainiji vietam trosites zem apvalkiem kreslu aizmugurem ar pasiem apvalkiem.
par elkonbalstu, tagat tavam pasazierim ir ertak atspiest elkojni kaa tev pasam
krēsliem vienādi kloķi
ir kā ir ar elkoņbalstu, neesmu vēl uzlicis, bet būs labāk nekā bez
Neesmu pie datora tik biežidogMa rakstīja:Alps izskatās, ka zin vairāk par īpašnieku
tak paķer šrotā vadītājā pusē to spoguļu regulēšanas pogu iegriez caurumu apšivkā tur kur jābūt oģināli un būs OK, nekā tad ja tagad bāzīsi kkādu korķiRob4iks rakstīja:griezīšu caurumu, vaditaja pusē, otrā pusē kkas jaizdomā, korķis melns jaieliekArmando rakstīja:sveiks barinjaa
kaa kresliem? tagat sofera kreslam divi klokjisi vai ari vienk samainiji vietam trosites zem apvalkiem kreslu aizmugurem ar pasiem apvalkiem.
krēsliem vienādi kloķi
Krēsliem nau vienādi kloķi(runa iet par tiem kurus jāparauj lai tiktu aizmugurē) bet nu tas aizmugurējiem nekādas grūtības nesagādā. Bet ja uzliksi UK elkoņbalstu tad pie ručņika visp netiksi un robus slēgāt arī ērti nebūs.
Man pašam UK bembīša salons ielikts un tik un tā pirku normālu to elkoņbalstu, jo besīja tas UK variants
BMW-Big Money Waste
Pareizajā vietā jau liks to pogu iekšā, kur viņai jābūt - iet runa par pasažiera abšifku, kurā paliek caurums dēļ tā, ka no UK.Slim rakstīja:tak paķer šrotā vadītājā pusē to spoguļu regulēšanas pogu iegriez caurumu apšivkā tur kur jābūt oģināli un būs OK, nekā tad ja tagad bāzīsi kkādu korķiRob4iks rakstīja:griezīšu caurumu, vaditaja pusē, otrā pusē kkas jaizdomā, korķis melns jaieliekArmando rakstīja:sveiks barinjaa
krēsliem vienādi kloķi
Krēsliem nau vienādi kloķi(runa iet par tiem kurus jāparauj lai tiktu aizmugurē) bet nu tas aizmugurējiem nekādas grūtības nesagādā. Bet ja uzliksi UK elkoņbalstu tad pie ručņika visp netiksi un robus slēgāt arī ērti nebūs.
Man pašam UK bembīša salons ielikts un tik un tā pirku normālu to elkoņbalstu, jo besīja tas UK variants
[/quote]
Pareizajā vietā jau liks to pogu iekšā, kur viņai jābūt - iet runa par pasažiera abšifku, kurā paliek caurums dēļ tā, ka no UK.[quote][/quote]
nu a ko es teicu paķer šrotā vēl vienu to pogu un būs abās pusēs, un nebūs nekāda cauruma. un vispār man liekas ka to pogu no angļa nemaz nevarēs pārvietot uz otru pusi, jo salīdzot ar mūsu tā izskatās kā spoguļattēls
Pareizajā vietā jau liks to pogu iekšā, kur viņai jābūt - iet runa par pasažiera abšifku, kurā paliek caurums dēļ tā, ka no UK.[quote][/quote]
nu a ko es teicu paķer šrotā vēl vienu to pogu un būs abās pusēs, un nebūs nekāda cauruma. un vispār man liekas ka to pogu no angļa nemaz nevarēs pārvietot uz otru pusi, jo salīdzot ar mūsu tā izskatās kā spoguļattēls
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW-Big Money Waste
Nu reāli to pašu es arī domāju ko tu saki, nepreciizi izskaidroju