e36 325i convertible-M3RJ
Nenormali patitk tie AC diski, liekas viss labakie, kas piestav e36.
Kur tu vinu vareji redzet? Vins, ka no nopirksanas (menesi) stav garaza 30 km no Rigas?
Kur tu vinu vareji redzet? Vins, ka no nopirksanas (menesi) stav garaza 30 km no Rigas?
vells, kā man tas sedans agrāk patika!
veiksmi ar kabri!
veiksmi ar kabri!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
man agrāk kaut kas +/- šādam sēdinājum bija. pa līdzenu ceļu pa pirmo braukt. bet lai es piebrauktu pie savas mājvietas, tur sākās zobu klabināšana. par guļošajiem, kas manā ikdienas maršrutā bija vispār nerunājot
Vairak jau ka 3 gadi nav mana ipasuma, pa Ogri ripo - vienigi tagad nokarinats ar kiniesu lampam (prieska/aizmugure) uz kaut kadiem maziem baloniem. Vismaz labi ka nav nojats (pa gabalu izskatijas OK), ierusejis, nolocits.ch. rakstīja:vells, kā man tas sedans agrāk patika!
veiksmi ar kabri!
Paldies.
Paldies, tagad es gribu schnitzerus ;D
Uzmet sim PM, it ka bij gatavs atdot pa 130 ls.
Bet Tava exe36 diski ir mazliet savādāki, nekā Tavā linkā. Manuprāt tādi retāk tirgojas, bet skaistāki ir.
ja manam ex bij type2, linka type1
Uteo tev taisniba siem diskiem izskatas ka centrs vairak uz iekshu iejiet un drosivien Et lielaks ka standarta diskiem!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
jocigi nav manits tads ogre, ne reiziM3RJ rakstīja:Vairak jau ka 3 gadi nav mana ipasuma, pa Ogri ripo - vienigi tagad nokarinats ar kiniesu lampam (prieska/aizmugure) uz kaut kadiem maziem baloniem. Vismaz labi ka nav nojats (pa gabalu izskatijas OK), ierusejis, nolocits.ch. rakstīja:vells, kā man tas sedans agrāk patika!
veiksmi ar kabri!
Paldies.
p.s tagadejais ir labs, bet bus vel labaks pienhemu uz vasarau kad nosedinasi un uzliksi normalus diskus
M3RJ rakstīja:Nenormali patitk tie AC diski, liekas viss labakie, kas piestav e36.
haha, tad sajaucu, vnk redzeju tieshi tikai ar priekshejo m bamperi melno kabri, dzhipu :)
man schnitzer tipa diski, vienmēr likušies , ka piestāv uz e36 ļoti labi!
Ja kādam interesē oriģinālie AC Schnitzer type2 - PM
Dupsi lejā un ar šitiem diskiem ir daudz labāk kā visiem style5 (manas domas)
Nezinu isti vai gribas aizmuguri sedinat, sitais bus tikai brivdienu auto un parasti bus pilns lidz malam, tapec nezinu vai gribetos lai aizmugurejie rati pa arkam dzivo.
Vel nevaru izdomat vai man gribas M slieksnu, galig vini nepatik...
Vel nevaru izdomat vai man gribas M slieksnu, galig vini nepatik...
Diezgan smuks cabris
Lai veicas ar plāniem
Lai veicas ar plāniem
Liec parastās sliekšņu uzlikas, ja nepatīk M uzlikas izskatīsies daudz labāk.
Aizmuguri ļoti prasās piesēdināt. Regulējamās atsperes, cietākus amjus, mazāku riepu aizmugurē un nekas neskarsies
Aizmuguri ļoti prasās piesēdināt. Regulējamās atsperes, cietākus amjus, mazāku riepu aizmugurē un nekas neskarsies
Paldies
Kas ir parastie slieksi - tie nav tie kas sobrid ir virsu?
Jaskatas par to aizmuguri (no gumijas, lidz arkas apaksai - 2 cm)
Kas ir parastie slieksi - tie nav tie kas sobrid ir virsu?
Jaskatas par to aizmuguri (no gumijas, lidz arkas apaksai - 2 cm)