RVS - e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 19
- chevron_right
Daži caurumi ir gan, bet vai vari ieteikt kādus čaļus, kas nodarbojas ar lāpīšanu?
cik esmu dzirdējis, tad liet. šuvējs no bmwpower ar to nodarbojās!
Uzmeklē tur!
Uzmeklē tur!
Esmu sācis pamazām mainīt izskatu, bet kamēr tie ir tikai sīkumi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Skaidrs paldies, būs jāpameklēerda rakstīja:cik esmu dzirdējis, tad liet. šuvējs no bmwpower ar to nodarbojās!
Uzmeklē tur!
Šobrīd vel joprojām tiek gaidīts siltāks un daudz sausāks laikas, kā arī financiāli uzlabojumi, lai varētu sāk īstenot iecerēto.
Uz šo brīdi ir tikai notonēti miglinieki, pagriezieni un uzlīmētas šādas tādas uzlīmes.
Uz šo brīdi ir tikai notonēti miglinieki, pagriezieni un uzlīmētas šādas tādas uzlīmes.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
To bavaarijas uzliimi jau vareeji arii neliimeet Bet paareejais viss
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+1Orkaans rakstīja:To bavaarijas uzliimi jau vareeji arii neliimeet Bet paareejais viss
Uzmanību sanese...
Tam tad ir jāķerās klāt pa nopietno, jo iepriekšējais īpašnieks ir pārcenties ar metināšanu, takā to ar drusku vēlāk labošu325 BMW rakstīja:Uzlīmju līmēšanas vietā varēja izpūtēju palīdzināt labāk!
Nu kamēr lai pastāv, tāvaitā viņām kautkāda kvalitāte nevisai. takā ilgi neturēsiesOrkaans rakstīja:To bavaarijas uzliimi jau vareeji arii neliimeet Bet paareejais viss
miglas uz visiem 100
Logus notonet un bus bandishen edishen
Izpūtējs tāds sagriezies!!!
ir jau aizmugurējie tonēti šim, bet es ar saku, ka melnus labāk vajagVitalx325 rakstīja:Logus notonet un bus bandishen edishen
Kamēr ir labi, saulē pat vairāk kā labi ar laiku varbūt arī kautko sadomās, bet vispirms ir daudz svarīgākas lietas kuras vēlos īstenot. Nu tu jau aptuveni ziniaigarzzz rakstīja:ir jau aizmugurējie tonēti šim, bet es ar saku, ka melnus labāk vajagVitalx325 rakstīja:Logus notonet un bus bandishen edishen
Zinu zinuSKALINS rakstīja:Izpūtējs tāds sagriezies!!!
Ir okei auto, tik tie pagriezieni un shkjiibais izpuuteejs..
bet nav jau no salona izripojis.
notoneejot pagriezienus, labaak ir, bet taapat, better would be original.
BMW Poweraa "suveejs" cik zinu laapa labi, bet cenas esot diiezgan!
Sveikts barinjaa..
bet nav jau no salona izripojis.
notoneejot pagriezienus, labaak ir, bet taapat, better would be original.
BMW Poweraa "suveejs" cik zinu laapa labi, bet cenas esot diiezgan!
Sveikts barinjaa..
M.K.
Šuvējam cenas ir ļoti ok...
Nē, nu protams, ja grib puskrēslu pāršūt pa 10ls tad jau var bļaut ka dārgi
Nē, nu protams, ja grib puskrēslu pāršūt pa 10ls tad jau var bļaut ka dārgi
Tas gan, Šuvējs visu dara kvalitatīvi un cena atbilst kvalitātei.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 19
- chevron_right