Icikinsh - e36 Touring

kaut kas ir tajos diskos 

Smuks tourings uz, kura tie Z4 diski izskatās labāk, nekā uz paša Z4! 

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

galvanais lai pašam patik
bet nu man gan atsit viņi uzreiz pec skata tos letos intresantas krasas ķiniešu diskus

Tiem diskiem kaut kas nav īsti, viņu raksts nav tik interesants lai uzreiz saprastu, ka tie ir OEM klāsta diski, un pie tam ja tev par viņiem jāatdod vairāk par 300 tad tas nav to vērts, ir krietni labāki diski ko uzlikt. Iespējams ka bildei rakurs nav tas labākais. (tikai personīgais viedoklis)

Ja , tajos diskos kautkas ir . . 

Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )

atkarigs no ta cik par viniem prasa 

Nu max 200ls,nekas baigi wow nav 

Šodien žurcis tika pie jauniem diskiem un riepām... vismaz pagaidām patīk...
Zinu, ka nav baigi wow, bet ir krietni smukāk par bleķiniekiem ar kalpakiem, esmu apmierināts...
Šeit viens nakts snaps ar telefonu...
Protams, mērfijs mauka
mani pārsteidza un šķiet, ka koili piebeiguši aizmugurējo glāzi
sāka kaut kas nepatīkami grabēt, bet par to skaidri zināšu rīt...

Zinu, ka nav baigi wow, bet ir krietni smukāk par bleķiniekiem ar kalpakiem, esmu apmierināts...
Šeit viens nakts snaps ar telefonu...

Protams, mērfijs mauka

Zems&Lēns

WOW toč nav, bet kopskats liecina par koptu auto!

diski super :) daudz labāki par zetkas 

+ šiem diskiem ir tas, ka viņi bija vismaz četras reizes lētāki nekā zetkas diski,
- aizmugurē prasās pēc flanča, savādāk dikti ielīdis arkā tas ritenis...
- aizmugurē prasās pēc flanča, savādāk dikti ielīdis arkā tas ritenis...
Zems&Lēns

tas sudrabotasi Tourig gadijuma nav no Ogres ? https://dl.dropbox.com/u/81682605/nospiegots.jpg viens man blakus maja ir ar NR zimi GT - 1118 vinjam vel ir sedans sudrabots ar kuru Gvido Elksnis ir 333 trase braucis un SEKKTA video klipa piedalijies 

Vikends sacies loti labi!
Turings ticis pie apsildamiem recaro kresliem! Paldies labākā šrota īpašniekam - Marihuānam...
Kuri pavisam drīz dosies pie šuvēja!
Kā arī šonedēļ iegūts - skaists, melns roku balsts. Vairāki salauzti plastmasas draņķi salonā un motortelpā aizstāti ar jauniem, kā arī kapotu nu rotā nesajāta BMW emblēma...

Turings ticis pie apsildamiem recaro kresliem! Paldies labākā šrota īpašniekam - Marihuānam...

Kā arī šonedēļ iegūts - skaists, melns roku balsts. Vairāki salauzti plastmasas draņķi salonā un motortelpā aizstāti ar jauniem, kā arī kapotu nu rotā nesajāta BMW emblēma...
Zems&Lēns

No kārotajām lietām vēl iegūtas miglas un to slēdzis, kā arī ventilējamo bremžu suporti, kuri tagad jāsakopj, lai var likt uz auto!

Šķiet, ka darbiņš būs kādam laikam.
Āaa.. un vēl, vakar dienas vidū atklāju, ka ir nedaudz brīva laika, tādēļ pabūts TA stacijā[vairāk, nekā nedēļu pirms uzlīmē norādītā laika], kur dabūju piecas atzīmes "2" no kurām divas ir par priekšējām bremzēm, kuras jau tāpat taisās uz apgreidu, viens divnieks lapā ir dēļ maza cauruma slieknī [taču tā kā man nepatīk iepriekšējā īpašnieka/līkroča darbi pie sliekšņiem, arī šis tiks rūpīgi novērsts!]

Vēl TA inspektors pamanīja, ka izpūtējam beigts viens savienojums, kur pūš garām - attiecīgi, nav pietiekami daudz atgāzes

Tagad darbu tik daudz, ka pilnīgi jāliek uz lapas, lai neko neaizmirstu

Zems&Lēns

Tātad, šodien drusku paķimerējos un sapratu, ka šī nav mana diena
Sienas pulkstena vietā mēģināju uzinstalēt 7pogu OBC - sanāca tā, ka pulkstenis ieslēdzas tikai ar pogu uhr un jau pēc pāris sekundēm automātiski izrubās [nesaprotu ko darīt, lai viņš normāli strādātu!?]
Savā, ne elkoņbalsta mašīnā mēģināju uzinstalēt šo jauko ekstru - iznākums, pieskrūvēts ar vienu skrūvi, jo trūkst viens kronšteins un divu skrūvju vietas nemaz neatradu
Vajag spečuku padomu, šo divu lietu atrisināšanā, bet vispār meklēju kādu kārtīgu E36 pazinēju, kam uzticēt pāris darbiņus
- Miglu instalāciju, ne miglu auto
- OBC instalāciju, sākumā derēs, 7pogu versija (ar strādājošu, pareizi ieliktu t dačiku)
- apsildāmo beņķu elektrības savilkšanu[krēsli ir, pogas ir]

Sienas pulkstena vietā mēģināju uzinstalēt 7pogu OBC - sanāca tā, ka pulkstenis ieslēdzas tikai ar pogu uhr un jau pēc pāris sekundēm automātiski izrubās [nesaprotu ko darīt, lai viņš normāli strādātu!?]
Savā, ne elkoņbalsta mašīnā mēģināju uzinstalēt šo jauko ekstru - iznākums, pieskrūvēts ar vienu skrūvi, jo trūkst viens kronšteins un divu skrūvju vietas nemaz neatradu

Vajag spečuku padomu, šo divu lietu atrisināšanā, bet vispār meklēju kādu kārtīgu E36 pazinēju, kam uzticēt pāris darbiņus
- Miglu instalāciju, ne miglu auto
- OBC instalāciju, sākumā derēs, 7pogu versija (ar strādājošu, pareizi ieliktu t dačiku)
- apsildāmo beņķu elektrības savilkšanu[krēsli ir, pogas ir]
Zems&Lēns

Zems&Lēns

Es varētu ar kaut ko izlīdzēt, vienīgais ka atrodos patālu, brauciems bikiņ pa kabatu iesītīs.