Freeks-tomat coupe M///
Tā nav tā pagrīdes BMW/Audi rūpnīca Ukrainā kuru nesen menti uzlika uz ausīmFreeks rakstīja:DSSD rakstīja:ar pīkstuļiem ar kautkāds gateris un oriģinālajai pakai man liekas siets nenāca priekšēja bamperī. Svaiguma sajūtas nav.
Gateris Tev bikses saimniek Tas ir jau no rupnicas ka durvis nav paredzetas skandas
Un visa paka ir oem varbut velies apskatit vai visam ir oem koda? Ir-tici man+ Lapa no salona kur ka papildus komplektacija atzimets sportpakete-4,500 DM
Labi es tik ākstos, pirmo reiz ko tādu redzu un google ar neko neatradu.
es sākumā domāju tieši ņemt bmw ar automātu. bet paņēmu ar manuālu, jo steidzami ar tomātu nebija
un vispār ko var lekties par to kas ir vai nav. viss ko varu teikt - brauciet, skatieties un īpašnieks visu parādīs.
un vispār ko var lekties par to kas ir vai nav. viss ko varu teikt - brauciet, skatieties un īpašnieks visu parādīs.
Par to ari es runaju auto atskiras no ta ko parasti ierasts redzet e36! Un viens ir bildes un kas cits dziveDSSD rakstīja:Tā nav tā pagrīdes BMW/Audi rūpnīca Ukrainā kuru nesen menti uzlika uz ausīmFreeks rakstīja:DSSD rakstīja:ar pīkstuļiem ar kautkāds gateris un oriģinālajai pakai man liekas siets nenāca priekšēja bamperī. Svaiguma sajūtas nav.
Gateris Tev bikses saimniek Tas ir jau no rupnicas ka durvis nav paredzetas skandas
Un visa paka ir oem varbut velies apskatit vai visam ir oem koda? Ir-tici man+ Lapa no salona kur ka papildus komplektacija atzimets sportpakete-4,500 DM
Labi es tik ākstos, pirmo reiz ko tādu redzu un google ar neko neatradu.
V1Beta rakstīja:es sākumā domāju tieši ņemt bmw ar automātu. bet paņēmu ar manuālu, jo steidzami ar tomātu nebija