eddie's daily drift projekts
nekāda naida kurināšana esmu 100% latvietis un neciešu, ka latu sauc par rubli, izklausās pēc necieņas un punkts.Karrlo rakstīja:Izklausaas pec naida kurinaashanas
domaju ka cilveeks vienkaarshi izteicaas sarunvalodaa un tas ari viss
cik nesen paši šeit blāvāt, ka 9.maijā viens ar sarkanu žurku lepni veda RUS karogu, tagad vilna uz otru pusi??
mīķelīti a tu vispār aizveries, poēts te atradiesmikelsons rakstīja:pieliec savam nikam "s" galāSlim rakstīja:kādiem rubļiem
e36.lv---->LV valūta lats
sakarību sapratām??? Bet ar rubļiem varam pakaļu noslaucīt
BMW-Big Money Waste
uzrakstiju ta nu un kas? tagad bmw topikos apspriesim ko un ka pareizi runat un rakstit lat valoda?
e36.lv---->LV valūta lats
sakarību sapratām??? Bet ar rubļiem varam pakaļu noslaucīt [/quote]
pieliec savam nikam "s" galā[/quote]
mīķelīti a tu vispār aizveries, poēts te atradies [/quote]
tev lēni aiziet, padomā kā viņš to bij domājis un kā tu uzreiz brauc augumā viņam, pats domā ko raksti?, pied*rs savu topiku nevis svešu ar savām ambīcijām "o , man nepatīk vārds rublis" , nevienu tas nerausta vai tev patīk vai nē, tam ir sadaļas var izlamāties un papļāpāt
sakarību sapratām??? Bet ar rubļiem varam pakaļu noslaucīt [/quote]
pieliec savam nikam "s" galā[/quote]
mīķelīti a tu vispār aizveries, poēts te atradies [/quote]
tev lēni aiziet, padomā kā viņš to bij domājis un kā tu uzreiz brauc augumā viņam, pats domā ko raksti?, pied*rs savu topiku nevis svešu ar savām ambīcijām "o , man nepatīk vārds rublis" , nevienu tas nerausta vai tev patīk vai nē, tam ir sadaļas var izlamāties un papļāpāt
o kāds advokāts
pateikšu tik vienu---->Atšķirībā no cilvēkiem(arī tevis Miķeļ), kaķis pakaļu laiza tikai sev
pateikšu tik vienu---->Atšķirībā no cilvēkiem(arī tevis Miķeļ), kaķis pakaļu laiza tikai sev
BMW-Big Money Waste
paklau, a šitie driftu turēs??? tā jau nav dārgais gals un pa ielu izbeidzās reizēm, bet ja kausi pa trasi, tad nebūs viens divi game over.... to ko priekšai esi paņēmis jā, tas irnike009 rakstīja:shodien iegadajos jaunas rotallietas paldies psih-arno
ja godigi teikt, nezinu. paskatisimies, jo pagaidam nav tik daudz naudu, tapec nopirku budzeta variantu. nakoshsezon domaju ka bus kaut kas cits.
Pēdējais labojis nike009 - 07 Jūn 2013, 21:08, kopā labots 1 reizi.
Vēl kāds kritis uz rusty brilli
šitais ir baigi labs
ir labs, tikai numuru vajag pa vidu
nezinu, kas tie par diskiem, bet man viņi sāk patikt
nezinu, kas tie par diskiem, bet man viņi sāk patikt
sveiks man intrese kur var iegadaties polibuksesnike009 rakstīja:tagad esmu ari e36 pulka. paris nedelas atpakal nopirku savu pirmo e36 325 kupeju. pirms shim bija oranza e30 pistonheads, varbut kads zina, kuru nopirku 16 gados, lai iemacitos vispar braukt ar ruchku un driftet. tagad tas ir otrais auto. piektdien ieguvu tiesibas un tagad var maukt.
isuma par mashinu: parastais salons, m tech 2 sture, pilnais obc, luka, bundza diezgan laba stavokli kas ilgi mekleju, m50b25, izputejs laikam no 328..
auto bus daily driftam taisits. braukshu gan pa ielam gan pa trasem.
kadi plani? vispar diezgan daudz, visus pat nestastishu, redzesiet pec laika
bus citi diski. mekleju smukus r16
uz kadu laiku varbut bus rusty brilles
maksimali zems
no salona bus izrauts viss kas nevajag
prieksheja un aizmugureja atsaites
hidro rocene, sporta sture utt
laba muzika, jo nevaru bez vinjas :d
tagad mekleju aizm coilus vai zemas atsperes ar sporta amishiem (pm ja kads var piedavat)
kas izdarits:
nopirku plaza coilus, un visas polibukses, ka ari aiz. atbalsti
notoneti aizm. lukturi ar sarkanu laku
nu pagaidam tas i viss..
Uzraksti liet. Puikaa20 , drošvien ar viņu var sarunātbumbuls320 rakstīja:sveiks man intrese kur var iegadaties polibuksesnike009 rakstīja:tagad esmu ari e36 pulka. paris nedelas atpakal nopirku savu pirmo e36 325 kupeju. pirms shim bija oranza e30 pistonheads, varbut kads zina, kuru nopirku 16 gados, lai iemacitos vispar braukt ar ruchku un driftet. tagad tas ir otrais auto. piektdien ieguvu tiesibas un tagad var maukt.
isuma par mashinu: parastais salons, m tech 2 sture, pilnais obc, luka, bundza diezgan laba stavokli kas ilgi mekleju, m50b25, izputejs laikam no 328..
auto bus daily driftam taisits. braukshu gan pa ielam gan pa trasem.
kadi plani? vispar diezgan daudz, visus pat nestastishu, redzesiet pec laika
bus citi diski. mekleju smukus r16
uz kadu laiku varbut bus rusty brilles
maksimali zems
no salona bus izrauts viss kas nevajag
prieksheja un aizmugureja atsaites
hidro rocene, sporta sture utt
laba muzika, jo nevaru bez vinjas :d
tagad mekleju aizm coilus vai zemas atsperes ar sporta amishiem (pm ja kads var piedavat)
kas izdarits:
nopirku plaza coilus, un visas polibukses, ka ari aiz. atbalsti
notoneti aizm. lukturi ar sarkanu laku
nu pagaidam tas i viss..
Kā dabūji oranžu atpakaļgaitas lukturi? Ar laku vai plēvi?
ar sarkanu laku nopūsti..
Nēstalone rakstīja:Man liekas ar prieksejo numuru vaig pa vidu bet ta jau
Tieši šādi izskatās labāk, man arī tā uzlikts skats daudz daudz labāks. Teiksim tā gaumes lieta
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.