E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 161
- chevron_right
adevu kopaa ar kaarbu pa 180.ls tur taadu motoru neesot
BMW_The Ultimate Repair Bill
Shodien tika iegaadaati peec cilveeku ieteikumiem corteco spilveni motoram un kaarbai-tagad jaadomaa ko dariit ar atbalsta padu6kaa, stoikaas(likt poly vai tomeer oem....
kameer donors atpuushas no manaam "maigajam" rokaam noleemu nedaudz paspeeleeties ar kraasu:)
nokraasoju dekorativos vacinjus motoram mashinas krasa-rezultats interesants!
liinijas un bmw uzraksts atstaats orginaals!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu jaa un pats donors....
eu, šis labs :) ir ideja pārdomām. moš man arī tādus vajag... lai gan man baigā šķirba nebūs, melns tāpat, nu tikai metālika..ramyrez rakstīja:kameer donors atpuushas no manaam "maigajam" rokaam noleemu nedaudz paspeeleeties ar kraasu:)
Ko tad Tu savu piecīti tirgo? e36 paliks par pirmo auto?
semeri neinteresē?
man jau laikam e90 labāk patīk pa e60.
man jau laikam e90 labāk patīk pa e60.
nee -paaraak liels kosmos un vairaak gemaroja itkaa ar vinjiem...nez e60 arii itkaa nav dieva dota daavana bet vizuaali piesaista
pirms uzstaadiisanas motoriits nedaudz nomazgaats,norauts kolektos,samainiitas vinjam bliives un tiek mekleetas jaunas trubinjas ventilaacijas-tur baigais biezspiens iekshaa:(-varbuut kaads zin(jaapeerk obligaati oem vai var vnk piemekleet peec izmeera tas trubinjas ?
Ar e60 ari var but gemarojs! Var gadities, ka bus labs, tacu var ari pamatigi ieberzties- diez gan nikigi vinji ir, it sevishki ja runa iet pa diiizeliem!
zinu jaa-e60 vaaja ir kaarba un idrive sisteemu utt-diizelis man nekad muuzhaa vairs nebuus:)bija savulaik 530D-vairs negribu-man leetaak sanaak ar 535i braukt
Shodien mainiiju atsperes-biju parsteigts par oem 325 atsperes garumu
Nu vot...donors beidzot ir izardits lidz kauliem un m50b25 shodien atrada jaunu pajumti(manu e36)
Atlicis uzlikt kardanu,reduktoru un visu kartigi saslegt un tad var jau taisit pirmo test drive
Atlicis uzlikt kardanu,reduktoru un visu kartigi saslegt un tad var jau taisit pirmo test drive
motors iekshaa...ruuc labi(iet veel labaak)-jamaina tik laikam varstu blivslegi-baigi duumot saakaa:D
veelaak iemetishu paris bildes!
veelaak iemetishu paris bildes!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …