E36-janķels
Tev lukturos tikai salikti krusti vai vēl kaut kas darīts?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Skaidrs. Es jau tā skatījos, ka forši izskatās un nevarēju saprast vai tur kaut kas ir darīts, vai tas tāpēc, ka balts auto
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Man tieshi patika, tas ka akvarijs, jo smuks balts salons uz balta e36janķels rakstīja:Tonēt tapēc ka baigais akvārijs!
Jā zinu to chali!
nezinu, ar tonejumu ne bus ta salona fishka, un vienmer tev bus akvarijs, jo balts salons, tikai ja ne ar 100% plevi salimesi logus
ja tonē logus,tad labāk visus sānu logus, tad būs okey bet ja tikai aizmugures,tad būs galīgi garām un it sevišķi ja tev vel gaišais salons iekšā.
Diemžēl priekšā tu nevari vispār,jo oriģināli no rūpnīca nāk itkā 15% tonējums un ja vel uzliek 15% tad jau kopā būs 30% es savam otram autiņam notonēju aizmugurējos uz kaut kādi 80% un priekšējos sānu uz 15% vajadzēja uz tiem pašiem 80% arī priekšējos,lai būtu jēdzīgs skats vai nu arī visus uz 50% tā arī vajadzētu būt labi.Katrā ziņā ja tonē,tad visus,ja nē,tad vsp labāk netonē.
Pieļaujamais priekšā ir 85% caurredzamība, man ir virsū kkāda plēve, tiesa gan īsti ievērot nevar, ja nezina. Skatē mērīja un bija 86% caurredzamība.
tev skatē mērija logu caurlaidību?
Jā, jo skates vīriņš pamanīja, ka logam ir kkāda plēve virsū.
Uzlikti M Moldingi, un padarīti sarkanāki aizmugurējie lukturi!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Uzmanību sanese...
pa skaisto...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
patīk šitas eksemplārs vienīgi izpūtējam tie gali nepatīk
Kopskats ļoti labs!
redzēts uz jāņogu ielas