E36-kaps2 1.6
Ieķēru apmainot pret BMW riteniRiks* rakstīja:Patīk taburetes!
Pa cik ieķēri?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ieprieksējais ipasnieks rādija pirkšanas protokolu un viss standarta recaroLaurix rakstīja:Salīdzinot ar pirmo bildi, viss iet pareizajā virzienā!
P.S Tie ir rekaro beņķi, bet ar vaderu galvas balstiem.
Edit: Laigan nevar saprast.. moš tik apakša no rekāras!
Ražots 18. gadus atpakal un bija balts pirmstam.
Tas ritenis man bija par mazu un bija izsolē par 22$ dabūtsLaurix rakstīja: tad jau savu veļļuku pa sviestmaizi atdevi!
Nu tad otrādāk- dabuji wanna be vaderus pa sviestmaizi!
A es jau sāku kalt plānus, ka jāmeklē vaderi un jāmaina pret bmw ričukiem!
Beautiful Mechanical Wonder
HehLaurix rakstīja:Nu tad otrādāk- dabuji wanna be vaderus pa sviestmaizi!
Diski liekas nedaudz par lielu, bet visā visumā - sakarīgs auto Ķebļi baigi labie
Paldies :)Inferno rakstīja:Diski liekas nedaudz par lielu, bet visā visumā - sakarīgs auto Ķebļi baigi labie
Disku lielumam un riepu augstumam nav ne vainas.........
Priekšā 235/35aivis328 rakstīja:Kads tad ir riepu izmers?
Aizmugurē 225/40
Tad nu tā, laiks ir pagājis un es Atkal varu kko parādīt!
No 1.6 uz 2.0. Dzinēju nomainiju ātri pussotrā dienā un bez bedres un pacēlēja. tikai ar viņču un lomiku!
Tad sakārtoju salonu vissu saskrūvēju, kas nebija saskrūvēts līdz galam. Protams vēl ir šistas jaizdara bet pagaidām ir tik tālu!
Tādad nākošo pavasari bus gatava mashīna lai uzliktu spārnus, uzacis un bagāžnieka lūpu. vissticamāk pārkrāsošu atkal!
Kā arī jāsakārto aizmugurējais tilts!
No 1.6 uz 2.0. Dzinēju nomainiju ātri pussotrā dienā un bez bedres un pacēlēja. tikai ar viņču un lomiku!
Tad sakārtoju salonu vissu saskrūvēju, kas nebija saskrūvēts līdz galam. Protams vēl ir šistas jaizdara bet pagaidām ir tik tālu!
Tādad nākošo pavasari bus gatava mashīna lai uzliktu spārnus, uzacis un bagāžnieka lūpu. vissticamāk pārkrāsošu atkal!
Kā arī jāsakārto aizmugurējais tilts!
negribi mainit priekshejos benkjus pret elektro adas parastajiem melniem?
ar kompatu pa brugji
Nē, paldies. Man šie paši ir diezgan ērticipruss18 rakstīja:negribi mainit priekshejos benkjus pret elektro adas parastajiem melniem?
No šrota par skaistu auto. Var redzēt, ka rokas tev ir taisnas.
Nevar nepiekrist, ka auto ir daudz labākā paskatā kā sākumā!
Veiksmi darbos!
Veiksmi darbos!
Paldies, vismaz kāds novērtē
Pašlaik Auto ir ieziemots, nummuri nodoti csdd. Viss sakartots un Gaida pavasari :)
Čau, sen nēsmu neko licis un nu tad beidzot pienācis laiks papildināt savu postu!
Nu tad tā. Nomainīta provodka, salkti vissi četri elekrtoniskie logi, ews, sēdekļu apsilde, stūres lifts, kondiška ielikta un uzliktas sliekšņu uzlikas. Uhh, grūti gāja, bet izdevās vissu salikt, sakārtot un paveikt.
Jā ir vietas kur neforši izkatās, bet vissam ir laiks. Uzlikti arī Borbet R16 diski. Nākošo ziemu tiks pārkrāsots un tāpēc slikšņu uzlikas nav nokrāsotas.
Spriežiet paši, man ļoti patīk patreizējais rezūltāts.
Nu tad tā. Nomainīta provodka, salkti vissi četri elekrtoniskie logi, ews, sēdekļu apsilde, stūres lifts, kondiška ielikta un uzliktas sliekšņu uzlikas. Uhh, grūti gāja, bet izdevās vissu salikt, sakārtot un paveikt.
Jā ir vietas kur neforši izkatās, bet vissam ir laiks. Uzlikti arī Borbet R16 diski. Nākošo ziemu tiks pārkrāsots un tāpēc slikšņu uzlikas nav nokrāsotas.
Spriežiet paši, man ļoti patīk patreizējais rezūltāts.