Beerzina tds kūtiņa
aigarzzz rakstīja:piņķos ņēmi? šito ss'ā skatījos un siekalojos, kad meklēju sev tdsu, priekš šitā man nesanāca :(
Šis laikam nav tas ko Tu domā. Protams negribu strīdēties,jo viņš bija ss.lv,bet cik zinu es tad ne no piņķiem.
var jau vienkārši nopirkt baltas spuldzes,nebūs tik spožas protams un TA ari var iziet.uteo rakstīja:6000k jau ir balta gaismaDandijs rakstīja:glīta kūtiņa,tev miglās xenons?gribu sev miglas baltas,bet ne xenonu.
splatsplat rakstīja:Man patiik
Manas domas ka logi jaatonee
,un taa m ziimiite nav obligaati nepiecieshama
P.S Un nemaz nav tik liels dzjips kaa saki
Nu es laikam ari vairāk par to ka jatonē logi.
Ganjau kkad noplēsīšu,pagaidām netraucē.
Ir ir džips,ja jau rīgā savā pagalmā (karalaukā) nēsu nekur aizkēries,tad džips:D bildēs neizskatas tik augsta,nu jebkurā gadījumā gribu sēdināt.
Johnny
Paldies.
Ieprieks vins pa voldemara un duntes ielu ganījās,tur braukājot darba darīšanās viņu regulāri redzēju stāvam. Cik sapratu tad čalis tur kkur dzīvoja tā kā šaubos ka valdlaučos viņš tirgojās,nu bet viss var gadīties.:)
kompots rakstīja:katru piektdienu riga plaza no 19:00, trešajā stāvā(jumts).
Nu sk.,šonedēļ noteikti nesanāks bet kadu citu 5dienu gan varētu.
Neliels apdeits lai nav tā ka esu kkur pazudis.
Par cik nav īpašī daudz brīvā laika tad nesanāk savest kā nākas savu auto tik tālu kā gribētos redzēt. Bet rokas netiek nolaistas,lēnām auto tiek pielabots un sataisīts viss kas jataisa. Diemžēl tā arī nēsu pieķēries pie vizuālā. Bet tas lai paliek uz pavasari kad ir doma iegādāties koilas,nospiest līdz zemei un uzmest r17. Kad noskatos cik dažam labam ir nosēdināts auto vnk siekala notek.. r17 diski ir,bet nebija gumijas,tā tika dabūta,bet izdomāju ka laikam vairs nav vērts domāt par r17 jo itkā drīz jābūt ziemai,tpc atcēlu arī to līdz pavasarim. Paviziāšos ar pretīgajiem r15,tādus vismaz nav žēl apdauzīt ziemā
Pēdējā laikā paveiktais:
*nomainīta stūres reika
*nomainīta kārba
*nomainītas kārbas paduškas
*uzlikts jauns sajūga disks
*jauns izspiedējgultnis
*karajošais
*uzlikts bloķis(2.9...) nu tip no 2.5 bendzīna
*nomainīts paspārnis,vecais aizlidoja braucot ar 140km/h un trāpot bedrē
*vienā pusē miglām jauns xenons,vecais kopā ar paspārni aizlidoja
*nāsis nopūštas melnā krāsā
*nomainīti abi pludiņi bākā(vai kā vinus tur pareizi sauc) ,ar vecajiem vairs nerādija cik daudz degvielas palicis
*nomainīti bremžu kluči
*nomainīta augstspiediena sūkņa galva
ganjau vēl kko aizmirsu,nu katrā ziņā nekas nestāv uz vietas,lēnām viss tiek darīts lai auto ripotu kā nākas.
* Iemēģinot bloķi...
Diemžēl kamēr piešāvos kā ir ar bloķi slīpēt, auto tika nedaudz apskādēts,uzslīdēju kkādam pauguram ceļa malā,neko darīt,buferu nost un ar kniedēm kopā,par laimi nebija traki,tikai plaisas pa kreiso apakšējo stūri un izlūzis mazs gabals kas tika pielikts atpakal. Par laimi vairāk starpgadījumu nav bijis slīpējot.
Par cik nav īpašī daudz brīvā laika tad nesanāk savest kā nākas savu auto tik tālu kā gribētos redzēt. Bet rokas netiek nolaistas,lēnām auto tiek pielabots un sataisīts viss kas jataisa. Diemžēl tā arī nēsu pieķēries pie vizuālā. Bet tas lai paliek uz pavasari kad ir doma iegādāties koilas,nospiest līdz zemei un uzmest r17. Kad noskatos cik dažam labam ir nosēdināts auto vnk siekala notek.. r17 diski ir,bet nebija gumijas,tā tika dabūta,bet izdomāju ka laikam vairs nav vērts domāt par r17 jo itkā drīz jābūt ziemai,tpc atcēlu arī to līdz pavasarim. Paviziāšos ar pretīgajiem r15,tādus vismaz nav žēl apdauzīt ziemā
Pēdējā laikā paveiktais:
*nomainīta stūres reika
*nomainīta kārba
*nomainītas kārbas paduškas
*uzlikts jauns sajūga disks
*jauns izspiedējgultnis
*karajošais
*uzlikts bloķis(2.9...) nu tip no 2.5 bendzīna
*nomainīts paspārnis,vecais aizlidoja braucot ar 140km/h un trāpot bedrē
*vienā pusē miglām jauns xenons,vecais kopā ar paspārni aizlidoja
*nāsis nopūštas melnā krāsā
*nomainīti abi pludiņi bākā(vai kā vinus tur pareizi sauc) ,ar vecajiem vairs nerādija cik daudz degvielas palicis
*nomainīti bremžu kluči
*nomainīta augstspiediena sūkņa galva
ganjau vēl kko aizmirsu,nu katrā ziņā nekas nestāv uz vietas,lēnām viss tiek darīts lai auto ripotu kā nākas.
* Iemēģinot bloķi...
Diemžēl kamēr piešāvos kā ir ar bloķi slīpēt, auto tika nedaudz apskādēts,uzslīdēju kkādam pauguram ceļa malā,neko darīt,buferu nost un ar kniedēm kopā,par laimi nebija traki,tikai plaisas pa kreiso apakšējo stūri un izlūzis mazs gabals kas tika pielikts atpakal. Par laimi vairāk starpgadījumu nav bijis slīpējot.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
laba kūtiņa bieži braucot uz Atletiku redzu tavējo pagalmā
Paldies,prieks dzirdēt ka patīk
nejiet
Tu man te nelej,kamēr tu uz vietas spolēsi un meģināsi ieskrieties ar savējo es sen jau būšu gabalā
sezon klosing 2014 @rullītis
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nedaudz jaatsvaidzina topiks vismaz ar kādu bildi
Pa lielam auto man kalpo kā ikdienas pakaļās parvietojamais,kad kkas iet uz beigām,tiek nomainīts un braukts tālāk. visu nomainīto vairs neatceros un necentīšos uzskaitīt.
Šobrīd plānos:* iziet TA,savest visu kārtībā
*atjaunot blokji
*tikt vaļā no ruslana kas sāk parādīties
*vainu palielināt jaudu lai iet ņiprāk vai iekšā kādu 2.5 -2.8 bendz,jo lēnām tas tds sāk apnikt
PS: par aplīmētajām lampām nebrēkt,zinu ka nav ok,tas bija kā eksperiments kas pagaidām man ne visai,par daudz tumšs sanāca
Pa lielam auto man kalpo kā ikdienas pakaļās parvietojamais,kad kkas iet uz beigām,tiek nomainīts un braukts tālāk. visu nomainīto vairs neatceros un necentīšos uzskaitīt.
Šobrīd plānos:* iziet TA,savest visu kārtībā
*atjaunot blokji
*tikt vaļā no ruslana kas sāk parādīties
*vainu palielināt jaudu lai iet ņiprāk vai iekšā kādu 2.5 -2.8 bendz,jo lēnām tas tds sāk apnikt
PS: par aplīmētajām lampām nebrēkt,zinu ka nav ok,tas bija kā eksperiments kas pagaidām man ne visai,par daudz tumšs sanāca
Benzīns ir pareizais virziens
viss ir 4otka , bet tie diski gan pazud uz auto , vajag kadu citu krasu , bet kopuma
Kas jums visiem par problēmām?? tikliidz nokrāso melnus taa automātiski viens vienīgs komentārs,diski pazūd uz auto tāda sajūta ka visi pilnīgi gaida kad kāds iemetis bildi ar auto kuram diski melnā lai varētu izsplaut šo maģisko frāzi Nav jau tie diski tik ahūni lai viņjus skrietu izcelt.andrjuha37 rakstīja:viss ir 4otka , bet tie diski gan pazud uz auto , vajag kadu citu krasu , bet kopuma
labi,tādā gadījumā iesakat krāsu kādā krāsot... uzreiz pasaku,pelēkos toņus varat neskandināt,nebūs.
godīgi sakot es pat nezinu kāda krāsa vsp piestāvētu pie mašīnas krāsas.
Žēl, ka pelēkus negribi, gunmetal izskatās seksīgi ar šitiem diskiem
Taa nu tas ir, melni diski uz auto lielakoties "pazuud" bet konkretaja gadijuma pirmspedeja bilde izskatas diezgan labi