E36-DeaWolf
Auto izskatās labi un milziigs + par to, ka paliec pie sava viedokļa, jo auto tak taisi priekš sevis nevis citiem un ja pašam tās lampas patīk, tad liec. Pēc manām domām http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43 šie varētu izskatīties
Pagriezieni ir taadi kā ir, visu var sakombinēt. Pienāks laiks sūtīšanai, vēl jau kau ko pačekošu. Ir redzētas vēl trakākas ačteles. Par gaumi nestrīdas, par gaumi smejās.
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
Heii malacis vecīt, ka darbi kustās uz priekšu un protams veiksmi plānotajās iecerēs!!!
jā jā jums tur jēcī arī šito šķūneru nertūkst, pāris izcilus eksenplārus esu dzivajā redzējis tur jekabpilī, bet noskatoties video no tā jūsu bmw kluba sabrauciena vipār , mļe kaut kāds buss tina saules, nu nevis tina bet mocīja, bmw sabraucienā really nu labi bija arī normāli, smuki bmw, bet tikai pārītis, divi, trīsgreen garage rakstīja:Auto izskatās labi un milziigs + par to, ka paliec pie sava viedokļa, jo auto tak taisi priekš sevis nevis citiem un ja pašam tās lampas patīk, tad liec. Pēc manām domām http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43 šie varētu izskatīties
labi man jau galīgi nerausta, ko kurš šķūnē, just saying
BMW-Big Money Waste
nesaki tā par visiem jēkabpiliešiem.Slim rakstīja:jā jā jums tur jēcī arī šito šķūneru nertūkst, pāris izcilus eksenplārus esu dzivajā redzējis tur jekabpilī, bet noskatoties video no tā jūsu bmw kluba sabrauciena vipār , mļe kaut kāds buss tina saules, nu nevis tina bet mocīja, bmw sabraucienā really nu labi bija arī normāli, smuki bmw, bet tikai pārītis, divi, trīsgreen garage rakstīja:Auto izskatās labi un milziigs + par to, ka paliec pie sava viedokļa, jo auto tak taisi priekš sevis nevis citiem un ja pašam tās lampas patīk, tad liec. Pēc manām domām http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43 šie varētu izskatīties
Šo diskusiju es jau turpinu-šeit var papļāpāt!
Netaisīsim offtopiku.
Netaisīsim offtopiku.
es jau nesaku par visiem, esmu redzejis tur ļoti smuku, sarkanu e30 kabri, e39 arī tur smuki braukā, nu ir ir tur daudz smuki bmwProdigy rakstīja:nesaki tā par visiem jēkabpiliešiem.Slim rakstīja:jā jā jums tur jēcī arī šito šķūneru nertūkst, pāris izcilus eksenplārus esu dzivajā redzējis tur jekabpilī, bet noskatoties video no tā jūsu bmw kluba sabrauciena vipār , mļe kaut kāds buss tina saules, nu nevis tina bet mocīja, bmw sabraucienā really nu labi bija arī normāli, smuki bmw, bet tikai pārītis, divi, trīsgreen garage rakstīja:Auto izskatās labi un milziigs + par to, ka paliec pie sava viedokļa, jo auto tak taisi priekš sevis nevis citiem un ja pašam tās lampas patīk, tad liec. Pēc manām domām http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43 šie varētu izskatīties
BMW-Big Money Waste
Slim rakstīja:jā jā jums tur jēcī arī šito šķūneru nertūkst, pāris izcilus eksenplārus esu dzivajā redzējis tur jekabpilī, bet noskatoties video no tā jūsu bmw kluba sabrauciena vipār , mļe kaut kāds buss tina saules, nu nevis tina bet mocīja, bmw sabraucienā really nu labi bija arī normāli, smuki bmw, bet tikai pārītis, divi, trīsgreen garage rakstīja:Auto izskatās labi un milziigs + par to, ka paliec pie sava viedokļa, jo auto tak taisi priekš sevis nevis citiem un ja pašam tās lampas patīk, tad liec. Pēc manām domām http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43 šie varētu izskatīties
Nomainītas sveces un pīpītes, motors beidzot neraustās un skaisti murrrā
Nomainīta arī slēdzene, nerviem kutelīgs darbs bet pats izdarīju un tagad var atvērt beidzot durvis no ārpuses.
Paldies z-street par pasu sledzeni un TheMoneyTeam par atlaidēm ko dabūju!
Nomainīta arī slēdzene, nerviem kutelīgs darbs bet pats izdarīju un tagad var atvērt beidzot durvis no ārpuses.
Paldies z-street par pasu sledzeni un TheMoneyTeam par atlaidēm ko dabūju!
Neliels upgreids.
Nomainits reduktors. Bija piedzivojumi ar TMT, bet veiksmigi un atri viss tika nomainits, kā arī paldies lietotājam janķels par pašu reduktoru. Laiku atpakaļ ielikta jauna durvju slēdzene - 3h pa tumsu un lietū. Ielikti enģeļi un miglas. Pirmo reizi pašam likti eņģeli bet sanāca ok. Krāsa gan šaubos vai kādam patiks, bet tā ir gaumes lieta. Ielikta Mtech 2 stūrīte. Jaunas tumbas aizmugurē. Uzilkti citi amortizātori un mašīna nedaudz nosēdināta. Paldies TMT un black par palīdzību.
Tuvākajā laikā jāsāk cīnīties ar ruslanu arkās, un cītīgi jātaupa nauda, lai savestu kārtībā ritošo daļu.
Nomainits reduktors. Bija piedzivojumi ar TMT, bet veiksmigi un atri viss tika nomainits, kā arī paldies lietotājam janķels par pašu reduktoru. Laiku atpakaļ ielikta jauna durvju slēdzene - 3h pa tumsu un lietū. Ielikti enģeļi un miglas. Pirmo reizi pašam likti eņģeli bet sanāca ok. Krāsa gan šaubos vai kādam patiks, bet tā ir gaumes lieta. Ielikta Mtech 2 stūrīte. Jaunas tumbas aizmugurē. Uzilkti citi amortizātori un mašīna nedaudz nosēdināta. Paldies TMT un black par palīdzību.
Tuvākajā laikā jāsāk cīnīties ar ruslanu arkās, un cītīgi jātaupa nauda, lai savestu kārtībā ritošo daļu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Laiks izrakt topiku no foruma dzīlēm.
Auto nostāvēja visu ziemu, tā teikt ''garāžā'. Iemesli bijs vairāki:
1)Beidzās tehniskā apskate un tiešu uz to brīdi mainīju darbu. Bija ieberziens ar naudu.
2)Netika veikts plānotais ar rūsas apkarošanu, tādēļ pēc ziemas nevēlējos braukt ar ''čedaras sieru''.
Pat ja es būtu izgājis skati, tad tikai steigā un pašreizējā situācija būtu daudz bēdīgāka.
Beidzoties ziemai. Auto tika izvilkts ārā. Viss bija forši, izņemot to, ka aizmugurē bremzes stāvēja uz vietas un nekur tālu pabraukt nevarēja. Visu izjaucu ārā un tur viss kā akmenī. Visu iztīriju, nomainīju bremžu lokus, saliku kopā. Tika vēl ielikti citi lukturi uz skati un saliktas lampiņas pareizās krāsās(bija led). Uzliktas citas mizas. Pa lielam izdarīti sīkumi, lai varētu dabūt 30 dienu atļauju. Laiks pa vakarim nebija daudz, jo bija vēl jāstrādā arī vakaros.
Ļoti lielā ātrumā nāca e36.lv sezonas atklāšana, tādēļ nācās rīkoties. pienāca diena, kad biju izlēmis iet skati. Steidzos lai paspētu tikt. Pieļāvu lielu kļūdu. Visi instrumenti mētājās mašīnā un lai neizskatītos pēc miskastes visu izkrāmēju ārā. Skatē man ielika 3 par to, bija ne līdz galam pieskrūvēts rats- atslēgas bija izņemtas ārā un es biju palicis pēdējais , tādēļ nebija kam palūgt atslēgu ar ko pieskrūvēt.Braucot uz skati gan nedzirdēju kaut kādu skaņu, kas par to liecinātu, vienīgi pēc tam atcerējos, ka iepiekšējā vakarā ap 23:00 steigā liku ratus virsū un nepieskrūvēju vienu priekšējo. Protams biju super dusmīgs.
Izdomāju, ka lai ietu vēlreiz, pie reizes pagalmā nomainīšu citas detaļas: abus stūres pirkstus, aizmugurējo labo atsaiti. Pieskrūvēts rats, un sataisīti vadi pie bagažnieka, kas iet uz nummura apgaismojuma.
Tieši vienu dienu pirms atklāšanas, braucu uz skati. Šoreiz uz mani skatījās jau normālāk. Problēmas kuras vēl nācās atrisināt: nevienmērīgas bremzes, motora smilveni(viens gan bija beigts, bet nomainīti abi), nenoregulēti lukturi, un taure. Mainot bremzes, vienam supportam noluza atgaisošasn skrūve. Pat pēc uzmanīgas urbšanas, eļļa spiedās garām. Tika ņemts vietā cits supports un nākamajā dienā, jaunie bremžu diski ar klušiem bija strādāšanas kartībā.
Vakardien tika dabūta skate. Plāni pagaidām nav nekādi dižie:
-sataisit kartīgi tauri, no manas sistēmas uz oglīšu.
-pasažieru durvīm ielikt jaunu logu motoriņu un jaunas sliedes
-ielikt vadītāja durvīm slēdzi, kas pie durvju aizvēršanas/atvēršanas ataisa/aiztaisa logu.
-nomainīta kapotu
-izdomāt ko darīt ar diskiem
Lielāki plāni ir:
-pārmetināt sliekšņus
-apstrādāt grīdu(tur ir maz rūzas bet ziemā tur var beigties slikti.
Ja šo visu paspēšu, tad ziemā ripošu. Ja nē, tad būs jāguļ velvienreiz ziemas miegā.
Un šeit pāris bildītes
Auto nostāvēja visu ziemu, tā teikt ''garāžā'. Iemesli bijs vairāki:
1)Beidzās tehniskā apskate un tiešu uz to brīdi mainīju darbu. Bija ieberziens ar naudu.
2)Netika veikts plānotais ar rūsas apkarošanu, tādēļ pēc ziemas nevēlējos braukt ar ''čedaras sieru''.
Pat ja es būtu izgājis skati, tad tikai steigā un pašreizējā situācija būtu daudz bēdīgāka.
Beidzoties ziemai. Auto tika izvilkts ārā. Viss bija forši, izņemot to, ka aizmugurē bremzes stāvēja uz vietas un nekur tālu pabraukt nevarēja. Visu izjaucu ārā un tur viss kā akmenī. Visu iztīriju, nomainīju bremžu lokus, saliku kopā. Tika vēl ielikti citi lukturi uz skati un saliktas lampiņas pareizās krāsās(bija led). Uzliktas citas mizas. Pa lielam izdarīti sīkumi, lai varētu dabūt 30 dienu atļauju. Laiks pa vakarim nebija daudz, jo bija vēl jāstrādā arī vakaros.
Ļoti lielā ātrumā nāca e36.lv sezonas atklāšana, tādēļ nācās rīkoties. pienāca diena, kad biju izlēmis iet skati. Steidzos lai paspētu tikt. Pieļāvu lielu kļūdu. Visi instrumenti mētājās mašīnā un lai neizskatītos pēc miskastes visu izkrāmēju ārā. Skatē man ielika 3 par to, bija ne līdz galam pieskrūvēts rats- atslēgas bija izņemtas ārā un es biju palicis pēdējais , tādēļ nebija kam palūgt atslēgu ar ko pieskrūvēt.Braucot uz skati gan nedzirdēju kaut kādu skaņu, kas par to liecinātu, vienīgi pēc tam atcerējos, ka iepiekšējā vakarā ap 23:00 steigā liku ratus virsū un nepieskrūvēju vienu priekšējo. Protams biju super dusmīgs.
Izdomāju, ka lai ietu vēlreiz, pie reizes pagalmā nomainīšu citas detaļas: abus stūres pirkstus, aizmugurējo labo atsaiti. Pieskrūvēts rats, un sataisīti vadi pie bagažnieka, kas iet uz nummura apgaismojuma.
Tieši vienu dienu pirms atklāšanas, braucu uz skati. Šoreiz uz mani skatījās jau normālāk. Problēmas kuras vēl nācās atrisināt: nevienmērīgas bremzes, motora smilveni(viens gan bija beigts, bet nomainīti abi), nenoregulēti lukturi, un taure. Mainot bremzes, vienam supportam noluza atgaisošasn skrūve. Pat pēc uzmanīgas urbšanas, eļļa spiedās garām. Tika ņemts vietā cits supports un nākamajā dienā, jaunie bremžu diski ar klušiem bija strādāšanas kartībā.
Vakardien tika dabūta skate. Plāni pagaidām nav nekādi dižie:
-sataisit kartīgi tauri, no manas sistēmas uz oglīšu.
-pasažieru durvīm ielikt jaunu logu motoriņu un jaunas sliedes
-ielikt vadītāja durvīm slēdzi, kas pie durvju aizvēršanas/atvēršanas ataisa/aiztaisa logu.
-nomainīta kapotu
-izdomāt ko darīt ar diskiem
Lielāki plāni ir:
-pārmetināt sliekšņus
-apstrādāt grīdu(tur ir maz rūzas bet ziemā tur var beigties slikti.
Ja šo visu paspēšu, tad ziemā ripošu. Ja nē, tad būs jāguļ velvienreiz ziemas miegā.
Un šeit pāris bildītes
Slēpts saturs: Parādīt
Auto pašreiz izskatās šādi.
Diski suck bet tā kopumā auto smuks.
Pilnīgi piekrīt. Es jau labrāt uzmestu kautko glaunāku. Bet tagad gan negribas tērēt naudu uz nevajadzīgām lietām.ElvijsR rakstīja:Diski suck bet tā kopumā auto smuks.
čau,Andri ! man jau likās,ka tev vairs e36 nav prieks,ka te viss notiek uz pareizo pusi