E36-Georgy
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Te tomēr ir E36.lv. Autiņš izskatās zajebis, kā nekā trases aparāts... Tikai gribētu uzzināt arī kautko vairāk par bildītēm (krieviski nesaprotu).
lielaka dalja foto ir no trijniekiem,bet tehniskie tikaj ar manu sajuga problemu.
Es instaleju m20b25 spararatu un virsu keramisku sajugu,nebija neviena dempfera un originalam (metaliskajos) kniedem atnaca dirsa..keramiskie platinji izlidoja caur karbu uz asfaltu,no karbaj es atskruveju 3 skruvjus un vinja izlidoja
tagad stav 3 karba par sezonu un tagad ir ZF ar parastu sajugu un m50 spararatu..
palielinats izvirzijums,cik gradi nezinu bet lenjkis ir +- liels )
metinaju haubes,shkiet ka vini ta saucas latviski.
samainiju priekshiem coiliem gultnjus un it ka vis ))
visu darbu ar motoru taisija Vilks25,poli-stiklas ari vinjsh taisija,garakas polkas ari vinjsh sametinaja )
vel es izgrieziju zapasku,jametina tur X caur lonzheroniem )
Piedodiet par gramatiku ))) meginu vismaz lat.val. rakstit ))
Es instaleju m20b25 spararatu un virsu keramisku sajugu,nebija neviena dempfera un originalam (metaliskajos) kniedem atnaca dirsa..keramiskie platinji izlidoja caur karbu uz asfaltu,no karbaj es atskruveju 3 skruvjus un vinja izlidoja
tagad stav 3 karba par sezonu un tagad ir ZF ar parastu sajugu un m50 spararatu..
palielinats izvirzijums,cik gradi nezinu bet lenjkis ir +- liels )
metinaju haubes,shkiet ka vini ta saucas latviski.
samainiju priekshiem coiliem gultnjus un it ka vis ))
visu darbu ar motoru taisija Vilks25,poli-stiklas ari vinjsh taisija,garakas polkas ari vinjsh sametinaja )
vel es izgrieziju zapasku,jametina tur X caur lonzheroniem )
Piedodiet par gramatiku ))) meginu vismaz lat.val. rakstit ))
Visu ļoti labi var saprast, galvenais censties
Beidzot kkas interesants.
izskataas ka shitas tocna iet zveeraa, gribeetu redzet salidzinajumu paatrinaajuma pret parastu m50b25..
pati gribu to redzet )
20.10 redzesim )) it ka vis sanaca un es vareshu piedalities slipeshanam )
20.10 redzesim )) it ka vis sanaca un es vareshu piedalities slipeshanam )
EEE A KAS TUR RAKSTIITS? KINISKI JA?
Profilu lieto vairāki cilvēki, tāpēc kritikas smagums var atšķirties, paldies par uzmanību!
Trollis rakstīja:EEE A KAS TUR RAKSTIITS? KINISKI JA?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Trollis kaa jau Trolliskompots rakstīja:Trollis rakstīja:EEE A KAS TUR RAKSTIITS? KINISKI JA?
Jap, trollis.
Izskatās viss ok. Vienīgi cone killer uzlīme liekas tizla, bet tas laikam tāpēc ka konusa bilde izskatās pēc VLC player`a ikonas.
Izskatās viss ok. Vienīgi cone killer uzlīme liekas tizla, bet tas laikam tāpēc ka konusa bilde izskatās pēc VLC player`a ikonas.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
šis jau ir strokers m50 ar palielinātu tilpumu līdz 2.8 + konkrēti atviegilnāts, tāpec šitai beha vajadzētu bez problēmām pat m52b28 atstāt aizmugurēmrkashell rakstīja:izskataas ka shitas tocna iet zveeraa, gribeetu redzet salidzinajumu paatrinaajuma pret parastu m50b25..
Pēdējais labojis Slim - 18 Okt 2013, 20:34, kopā labots 1 reizi.
BMW-Big Money Waste
virsbūves apakša ir sataisīta? vismaz kad tas auto bija vilka īpašumā, tad nebija labākajā kondīcijā.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
autinjsh ir laba kondicija tehniski,bet nevis vizuala,pie manis vinja nav sliktaka kondicija mehaniski,jo tas ir galvenajs..
vizuali varbut sliktaka,jo man ir projekts uz so auto,un es neperku kadus virsbuves detaljus lai vi nja butu smuka,tas ir drift,hard drifts )) 20.10 ja jusj busiet 333 redzesiet,ka tas ir korch! bet nakoshaja sezona bus cits auto vispar ))
vizuali varbut sliktaka,jo man ir projekts uz so auto,un es neperku kadus virsbuves detaljus lai vi nja butu smuka,tas ir drift,hard drifts )) 20.10 ja jusj busiet 333 redzesiet,ka tas ir korch! bet nakoshaja sezona bus cits auto vispar ))
Slim rakstīja:šis jau ir strokers m50 ar palielinātu tilpumu līdz 2.8 + konkrēti atviegilnāts, tāpec šitai beha vajadzētu bez problēmām pat m52b28 atstāt aizmugurēmrkashell rakstīja:izskataas ka shitas tocna iet zveeraa, gribeetu redzet salidzinajumu paatrinaajuma pret parastu m50b25..
jaa to jau lasiiju :) vismaz par to ka klokjene, klanji un virzulji no 2,8! bet kas atvieglinats!? un kadelj m50 chuguna bloka ieliekot2,8 iekshas vinsh skaitas labaaks par m52?? del taa ka lielaaku slodzi tur?
Georgy rakstīja:autinjsh ir laba kondicija tehniski,bet nevis vizuala,pie manis vinja nav sliktaka kondicija mehaniski,jo tas ir galvenajs..
vajadzetu uzskrieties es 2.8 e46 uzvilku uz desas pa vairak ka korpusu, un tas arii kjilets bij driftam! man ir m50b25 bez vanos. ar likas ka nekas ipash, pirms nopirku :)
eu veci, ka ipashnieks, chisto ta padomat,m52b28 un m5028, es ari domaju kada atshkiriba?m52 ir vieglak,jo alu....
bet rezultats ir ) vinja reali labak iet neka m52b28 )) par to var runat ilgi,bet ir rezultats,un tas neapsipriezhams ))
ta ir..un te nav ko teikt...Vilks malacis....labs motors un vinjsh ruc labi )
bet rezultats ir ) vinja reali labak iet neka m52b28 )) par to var runat ilgi,bet ir rezultats,un tas neapsipriezhams ))
ta ir..un te nav ko teikt...Vilks malacis....labs motors un vinjsh ruc labi )
vajag sausu asfaltu,jo man vinja tikaj bukse ))) uz slapju tresha tikaj iedo...varam meginat,protams )) kads bus rezultats redzesim ) ty bisi 20.10 333?mrkashell rakstīja:Georgy rakstīja:autinjsh ir laba kondicija tehniski,bet nevis vizuala,pie manis vinja nav sliktaka kondicija mehaniski,jo tas ir galvenajs..
vajadzetu uzskrieties es 2.8 e46 uzvilku uz desas pa vairak ka korpusu, un tas arii kjilets bij driftam! man ir m50b25 bez vanos. ar likas ka nekas ipash, pirms nopirku :)
mani patam ir interes ko vinja var )
uz spārniem, kapotiem un arku krāsas biezumu man ar ir dziļi po, bet tur nav sliekšņu, lanžeronu, uz šo pievērt acis pat trases auto ir mazliet pastulbi.Georgy rakstīja:autinjsh ir laba kondicija tehniski,bet nevis vizuala,pie manis vinja nav sliktaka kondicija mehaniski,jo tas ir galvenajs..
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …