E36-palsed 1.8IS
pizģec, tik muļķīga situācija
lai veicas izcīnīt taisnību
lai veicas izcīnīt taisnību
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
palsed rakstīja:Nu tur jau tā lieta ka kkādi pajobaki... uzreiz pēc avārijas noliku viņus tā ka stāvēja atvērtām mutēm un stulbi blisinājās, un tā arī visu laiku klusēja duraki... bet policisti jau pēctam man topija virsū ka es tur vainīgs utt... no traļa viens vēl kko uzdirsa, ķip kā ta lai izvelk, bet nu pēc pāris vārdiem skarbiem arī tas aizvēra muti...mrkashell rakstīja:un na**jam preteja josla?? kadelj pari abam joslam velk ara busu no gravja!>? kkadi tuparilas!
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
pilniigi ujobaki, kur var buut tik traki ar pirkstiem taisiiti!? mudjilas!
Ja nebija izlikts trijstuuris un iesleegta evokuatora mergalka ,tad taisniiba tavaa pusee Principaa trijstuurim bija jaabuut jebkuraa gadiijumaa!!!!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tā viņa mirgalka bij... tpc samazināju ātrumu no 90 uz apm 40...50 līdz vēl sāka māt viņi man... tad vēl paspeju biški sabremzēt, bet nu jau uzreiz bij tā jobanā trose...Orkaans rakstīja:Ja nebija izlikts trijstuuris un iesleegta evokuatora mergalka ,tad taisniiba tavaa pusee Principaa trijstuurim bija jaabuut jebkuraa gadiijumaa!!!!!!
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
IMHO, ja tumšajā diennakts laikā tā trosi velk pāri visam ceļam, tad jau vajadzētu būt kautkādiem karodziņiem uz troses un kādam kas to visu kontrolē.. vienkārši pisec.
Lai izdodas pierādīt, ka viņi ir vainīgi. Dievs nedod būtu kāds ar moci braucis.
Lai izdodas pierādīt, ka viņi ir vainīgi. Dievs nedod būtu kāds ar moci braucis.
Vot psc...no sitadiem gadijumiem debiliem neviens nav pasargats....
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Bļa.... līdzjūtības, cerams ka vismaz tiesā sanāks tos lohus noliekt kā nākas!
d[-_-]b
Jā, bļa pizdets mudaki ibio, es jau ar nebūtu noturējies un būtu norējis tos ķēmus un mentus arī un tas ka viņiem kaut kāda forma mugurā nenozīmē ka viņi man tagad var burzīt kaut kādu huiņu galvā. Tikai un vienīgi jātiesā tos pidarus. Jūtu līdzi, nevienam nenovēlu tādu situāciju.
Veiksmi izcīnīt taisnību un sačinīt atpakaļ savu aparātu!
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Vienkārši apbrīnojami un vel poliči saka ka pats vainīgs.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
vel 5dienas vakara noskatijos,smuka sterila kupeja.
cerams ka izdosies panakt taisnibu un busi atpakal ielas.
cerams ka izdosies panakt taisnibu un busi atpakal ielas.
Šodien apskatīju.. nav nemaz tik traki kā vakar likās... beigts ir tikai bampers, abas lampas, brille, kreisais spārns, radiators un kreisā burka, kas būs jāmeklē jauna un jāmetina iekšā... tākā būs dzīvotājs beha... tgd tik jāgaida 3diena kad iešu uz policiju un tiks vis izskatīts... jāpierāda ka neesmu vainīgs, jo ir runāts ar vienu instruktoru, kas ar teica ka mana vaina vsp nav...
Jūtu Līdzi Vecīt..
Gadījumā Priekuļos Nemācies.? Tava Kupejiņa katru Dienu Gandrīz Redzama bija.
BMW - Best Motorsport Weapon
Jip, mācos teķī... nu tgd jāskatas kas un kā notiks... ceru ka drīz izveseļosies kupejaReinis159 rakstīja:Jūtu Līdzi Vecīt..
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Apbrinoju shos cilvekus.un cik zinu,dienakts tumsaja laikaa mashinu vilkt nedrikst.
Es laikam butu ar sudainu mietu vinjus tur slanijis
Es laikam butu ar sudainu mietu vinjus tur slanijis
ar kompatu pa brugji
līdzjūtības
Tad nu tā, beidzot kkas notiek uz priekšu... šodien uzzināju cik saņemšu naudu no apdrošinātājiem.. viss novērtēts uz 960 euro, bet diemžēl saņemšu tik 480, jo nu beigu lēmums bij apbusēja vaina... tiem durakiem sods par trijstūra neizlikšanu un troses neapzīmēšanu, bet man par 113.punktu (Ja izveidojas ceļu satiksmei bīstami šķēršļi vai citas briesmas, kuras transportlīdzekļa vadītājs spēj pamanīt, viņam jāsamazina braukšanas ātrums vai pilnīgi jāaptur transportlīdzeklis, vai, neradot bīstamību citiem ceļu satiksmes dalībniekiem, šķērslis jāapbrauc.) katrā ziņā vismaz varu beidzot kko sākt darīt un meklēt detaļas... šodien jau paspēju biški šo to noskrūvēt nost, lai zinu ko tieši jāmeklē un kas nē.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Veiksmi Darbos!!!