intis-baltā kūtiņa

Skaisti
Kā diski ar arkām sadzīvo? Neiet diska ārējā kante arkā, vismaz pēc bildēm izsaktās ka uz to velk?

Kā diski ar arkām sadzīvo? Neiet diska ārējā kante arkā, vismaz pēc bildēm izsaktās ka uz to velk?

Njā,šī kūtiņa vakar ievērtēta plazā,man jau liekas ka izskatas mega labi. 

nedaudz purnu piesēdināt un āķi aizvākt, bet nu tāpat skaists eksemplārs 

ja, lielākā bedrē diska kante atsitas pret arkukjmelnis rakstīja:Skaisti![]()

Inti, diskiem plaukti
, ar centru krāsu es varbūt vel paekspermentētu. Un šo būtu piecepis Amerikāņa topikam, lai vieglāk pāredzami tavi bijušie un esošie e36. Bet tas tik mans viedoklis, tā tik turēt 

pa smuko 

jā,kūtiņa vnk sex
Kūtiņas sāk uzvaras gājienu @ e36.lv

Kūtiņas sāk uzvaras gājienu @ e36.lv

Redzēju kā Kristaps90 ar viņu stumdās,,,tad jau likās tīri neko,,,bet nu ar šitiem diskiem vienkārši
konfekte.. 

Apscveicu ar pirkumu! 
Vel aizvien skatos bildēs un nevaru beigt priecāties cik smuka kūtiņā,no vienas puses žēl ka nācās pārdot bet dzīve ar to nebeidzas - jāmeklē tas īstais e36 un ar NO numuriem
Prieks ka nonācis pareizās rokās.
P.S. Tas āķis tika likts lai var trali vilkt,bet problēma ir tāda ka āķis ir iesprūdis un āķi nevar izņemt,lai pieliktu difazoru.
P.P.S. Jā ta bilde ar kastroli labā!

Vel aizvien skatos bildēs un nevaru beigt priecāties cik smuka kūtiņā,no vienas puses žēl ka nācās pārdot bet dzīve ar to nebeidzas - jāmeklē tas īstais e36 un ar NO numuriem

Prieks ka nonācis pareizās rokās.

P.S. Tas āķis tika likts lai var trali vilkt,bet problēma ir tāda ka āķis ir iesprūdis un āķi nevar izņemt,lai pieliktu difazoru.
P.P.S. Jā ta bilde ar kastroli labā!

Es gan nesaprotu par ko šeit visi čurā karstu
Bet balts e36, ja nav norūsējis, tiešām izskatās labi

Bet balts e36, ja nav norūsējis, tiešām izskatās labi
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

kāda konkrēti ir krāsa diskiem?

a kāds nosaukums, kods?

tgd nepateikšu, kods ir uz bundžiņas garāžā. krāsu ņēmu no krāsu bukleta, kods sastāv no MIPA ciparu kombinācijas

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

ljoooti laba.. balts e36 perfekts, bet vel saja salikuma ar pareizo parametru diskiem....
neparprotami piesaistosa masiina..

neparprotami piesaistosa masiina..

Izskatās ļoti spēcīgi!!!!!
Jau ar Kristapa pulētajiem bija labi, tagad nevar saprast, kuri labāk.
Pašam ar bija doma par R16, vismaz sēdināt var max!
Jau ar Kristapa pulētajiem bija labi, tagad nevar saprast, kuri labāk.

Pašam ar bija doma par R16, vismaz sēdināt var max!

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!