E36-slīpētājs
M bamperi uz ziemu ?
Labāk nebija tagad pa ziemu pastumt kupenas ar orģinālo un uz pavasari likt m bamperu ?
Labāk nebija tagad pa ziemu pastumt kupenas ar orģinālo un uz pavasari likt m bamperu ?
tas bildes nav taisitas daugas stavvieta, un pirmspedeja selvera otra puse?
ja ta tad sveikts jaunais ogres e36 ipashniek :)
ja ta tad sveikts jaunais ogres e36 ipashniek :)
Ir ir pie Daugas..Ogrē dzīvo mana draudzene un daži draugi tamdēļ var manīt, ka slīpēju tūr apkārt. Pats neesmu no tā gala. Rekur būs video kuru uztaisija čomaks.
]
]
Pēdējais labojis slīpētājs - 04 Dec 2013, 13:57, kopā labots 1 reizi.
Tās uzacis ir atbaidošas... Un video nevienu izslīpētu video neredzēju.
Bet lai veicas!
Bet lai veicas!
Nav nekāda runa par slīpēšanu iekšs video, bet pa OG.
+1Nixon rakstīja:Tās uzacis ir atbaidošas...
Būs jānorauj nost.
jaa iespejams esmu redzejis tomer auto parvietojamies pa ogri, bet no kura gala tad isti esi pats?
Forš video, gribējās nedaudz garāku.
P.S. Dziesma rauj jumtu nost, nevaru noticēt ka agraak nebiju viņu dzirdējis, tagad jau kačāju albūmu šim izpildītājam.
P.S. Dziesma rauj jumtu nost, nevaru noticēt ka agraak nebiju viņu dzirdējis, tagad jau kačāju albūmu šim izpildītājam.
Esmu no Vecumniekiem, bet Ogrē esmu ļoti bieži.
kā sauc dziesmu un kas ir autors?Archizlv rakstīja:Forš video, gribējās nedaudz garāku.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Dziesma (pieļauju, ka video izmantots kaut kāds remix):
+325 un arī kačāju jau visu diskogrāfijuArchizlv rakstīja:Forš video, gribējās nedaudz garāku.
Tā kas tajā pirmajā video ir ''Av Young Blaze - Feeding My Flame Ft. Blue Foundation''
Sorry par offtopic
Sorry par offtopic
Vispār jau izklausījās pēc vienkārši Blue Foundation - Eyes On Fire... Ja gribat, lai dubsteps iepatīkās, vajag (vajadzēja) šito video noskatīties.
Neveidojat šeit offtopiku, runājiet caur PM.
P.S Viss čikiniekā, kā nekas nebūtu bijis.
P.S Viss čikiniekā, kā nekas nebūtu bijis.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kur var iegādāties dzelteno plēvi priekš priekšējiem lukturiem?
Kvillerslīpētājs rakstīja:Kur var iegādāties dzelteno plēvi priekš priekšējiem lukturiem?
http://kviller.lv/Oracal/ContactS.html
prasas ari nosedinat, sataisiit taisnus sliekšņjus, uzlikt bmw diskus, uzacis nonjemt un velreiz uzfilmet:)
Par video +
Par video +