E36-Wildutch 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right
Tātad neprašam kā man kurš neko īsti vēl nesaprot... Pirmais iespaids par trešo bildi Gaidam salona bildes!
Beha lido!
Izskatas labi! Par melnu jumtu padoma riktigi!
Gan jau Liepaja moska saskriesimies
Kaut kas briest!
Ja tev ir tie kjip blekja diski, lieli un dziljinati, tad jau saskrejos ar tevi shodien pie tirgus, gaju no Jurecka uz centra pusi:D>bandiT< rakstīja:Izskatas labi! Par melnu jumtu padoma riktigi!
bieži redzēts auto! lai labi ripo! daudz liepājnieku vispār šajā forumā ir?
arī gribētu uzzināt cik liepājnieki ir, kādu vakaru varētu uztaisīt kaut ko līdzīgu minimītam :) Šonedēļ tieši ar lietotāju soulles abi esam ar e36 liepājā
Sarikojamies varbut 5dien vakarpusee:)
Es arī varētu 5dien pieskriet Liepājā. Bet vispār tā tīri ok Tavs auto.
mēs studenti, piektdienās laižam prom no liepājas, dažreiz arī ceturtdienās :)Wildutch rakstīja:Sarikojamies varbut 5dien vakarpusee:)
būtu forši rīt vakarā
Rit vakara, blaviens, pa dienu jaskatas, kas man ar laikiem, noteikti uzrakstishu te:)
Shodien iegadajos ziemas apavinjus, rit jauzmauc, lai droshak ripo
Shodien iegadajos ziemas apavinjus, rit jauzmauc, lai droshak ripo
ok ja kas tad raksti
Lietotājs Kalnux arī ir no Liepājas, bet nedēļas nogalēs esot Aizputē.
Vajag vienkarši visiem Liepajniekiem sarunat datumu un laiku uz mazo meeting:)
Varbūt jātaisa jauns topiks e36 Liepāja, lai visi Liepājnieki piesakās. Un vispār atvainojos, ka topiku piecūkoju.
Help. Kurš pastāstīs, kā un kas jāievēro priekšējo stiklu mainot pašam?
Drīz ienāksies, bet labprātāk tos 30ls par maiņu paturētu sev. Jeb kāds kurš pa šņabīti to var izdarīt?;D
Drīz ienāksies, bet labprātāk tos 30ls par maiņu paturētu sev. Jeb kāds kurš pa šņabīti to var izdarīt?;D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right