E36-DIF
Beidzot nopirku arejas temperaturas deveju...Viss strada,paldies lietotajam Edza
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šrotos ap piečuku max.DIF rakstīja:Varbut kads zin kur var nopirkt jauno originalu dachiku arejas temperaturas...apnika sis -37 un var but kads zin cik sis maksa?
BMauto ap 30eur, daļas kods: 65818350779
Un vēl ir alternatīva ielikt termorezistoru. Iečeko DIY sadaļu, tur bija vajadzīgie parametri. Sanāks laikam vislētāk, bet nu pagrūti viņu pasargāt no mitruma un piemēslošanās..
EDIT: nevermind, nepamanīju datumu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tiku pie aizmugurejam elektriskiem logiem un jaunam abšivkam :) Saliku motoriņus un abšivkas...Palika vel izvilkt vadus un visu savienot...
Šitais bija Tagad ta...
Šitais bija Tagad ta...
izskatās labi, un galvenais ka elkonim paredzētā vietā izsatās ērta!
labi pāršūts!
labi pāršūts!
Tas ir oem un tur nekas nav parsuts..no mana veca auto
pirmo reizi redzu tādas durvju apšivkas, ar kādu salonu gāja tādas līdzi?
Salons adas parastais.aizmugure izvelkas rokubalsts
Google var pameklet
_e36 comfort interior
_e36 comfort interior
abšivkas
Paldies Igoooo par abšivkam...esmu laimigs :) Izlaiziju viņus,tagad gandriz ka jaunie...Ka viņi skaitas tip palielinata komforta tipa :)
Sestdien meģinašu izvilkt un savienot visu lai stradatu.Un tad var braukt uz noslegumu...Ja neizdosies pabeigt tapat braukšu
Man ari patik...RENIO rakstīja:abšivkas
diezgan reta parādība!
Vadu vilkšana ir sakusies...Pirmais sedeklis noņemts
Galvenais šodien pabeigt lai uz noslegumu tikt
Nevaru to elektroniku pieslegt.Cik esmu sktijis tos shemas tik varu lai priekšejie darbojas un viss no vecas provodkas...Aizmugurejie negrib...kur tos grebanos vadus pieslegt.No aizmugurejam durvim lidz blokam izvilkts viss...Kurš var kko piedavat,ieteikt...??? Bentleys manual ir.
bet man ir visa provodka aizm. logiem un bloki GM4 module un RM no mašinas kurai bija aizm.elektro...vienigais nesapratu ka to pies;egt...galva jau pa apli iet