dvp e36 kūts
tas piepīpētājs tur ir oem un nāk ģimenes pakai. tas īstenībā ir domāts kontakst, kur lasāmo lampiņu iespraust.
interesanti uzināt ka tiešām oem ir šie pipīpētāji , pēc bērnu sedeklīšiem un piepīpētājiem tiešām var spriest ka real ģimenes paka
bouncin' with 68' chevy
Sveiki visiem !
Kādu laiku bija neaktivitāte , bet saņemos laboties
Pa šo laiku daudz darbi sadarīti
TIka nomainits dzinējs uz m42b18 ( paldies marihuānam )( paldies xtuning.lv pa hostu šim pasākumam) , daudzi gadžeti ap viņu kā ūdensūknis,sveces ,filtri visi termperatūras dačiki, detonācijas devējs, lambda , eļļa (paldies jencham), amartizātori , sēdīnātās atsperes 60/40( paldies Leps) kā arī sabūvējām izplūdi tik gala iznākums sancāca pārāk skaļš būs jaiemetina velviens rezinātors( paldies Motur servisam ) . TIka iegādāti R16 diski , stickeri ( kā tad bez viņiem ) .
Turpmākie plāni braukt,braukt un braukt
Drīzumā parlasīsim priekšējo hadeni , sataisīsim troksni lai var atpūsties pa vasaru muļķa mierinājums bmw entuziastam
Nav ko muldēt , bildes studijā
TIka nomainits dzinējs uz m42b18 ( paldies marihuānam )( paldies xtuning.lv pa hostu šim pasākumam) , daudzi gadžeti ap viņu kā ūdensūknis,sveces ,filtri visi termperatūras dačiki, detonācijas devējs, lambda , eļļa (paldies jencham), amartizātori , sēdīnātās atsperes 60/40( paldies Leps) kā arī sabūvējām izplūdi tik gala iznākums sancāca pārāk skaļš būs jaiemetina velviens rezinātors( paldies Motur servisam ) . TIka iegādāti R16 diski , stickeri ( kā tad bez viņiem ) .
Drīzumā parlasīsim priekšējo hadeni , sataisīsim troksni lai var atpūsties pa vasaru muļķa mierinājums bmw entuziastam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
bouncin' with 68' chevy
Nesen ja nemaldos redzēta Ulbrokā. Nodomāju ka stickeri par daudz Bet nu kam kas patīk
Loti iespejams ka es. Kam pa daudz,kam pa maz tas uzlimes , man liekas ka ir ok
bouncin' with 68' chevy
sticker ir o.k
bet man liekas vajadzeju kur citur limet.
bet visuma kutina pa pirmo
bet man liekas vajadzeju kur citur limet.
bet visuma kutina pa pirmo
E36///M3 1996.coupe S50B32
lai labi ripodvp rakstīja:Sveiki visiem !
ja kas vel daudz kas ir :)