m52b28 castroll bliežamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right

Motors izskatās kārtīgi dzīts 

leetaak nav panem kadu pliku motoru un ielikt sii vietaa ? tikai parliecinaties sakuma kada staavoklii ir jaunais motors
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Viss ir loti vienkaarsi, vaina var but vai nu kompresijas gredzenos vai blivslegos, sliktaaja gadijuma galvaa, deretu vnk parjaukt dzineju un aizvest galvu uz parbaudi!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7

KLAVINS rakstīja:leetaak nav panem kadu pliku motoru un ielikt sii vietaa ? tikai parliecinaties sakuma kada staavoklii ir jaunais motors

Nu ja es pats visu darīšu man izmaksas ir ap 70 lvl par gredzeniem šālēm un kādi 50 lvl par blīvēm un kādi 20 lvl par ēļļam domāju ,ka labs 2,8 tādu naudu nemaksā un šo visu nomainot būs labu labais :)
Drive until you die with your e36

tieši tā piekrītu dj zii nav jēgas prikt lietotu citu man jau ir lietots bļēēēē
noomainīšu kas jāmaina un dirfotošu kā nākās ar labu kompreiju pa15 uz katru cilindru un būs vismaz zināšu kas ar auto darīts utt , diznējam jau vianas nav nekarst galva laba eļļa ar nezūd tikai varstu vaka blive janomaina pie svecem laiz eļļu maķen garam bet nu tas februāra beigās tāka kaķīts maisiņā mani neinteresē točna taisu priekš sevis i vsjo
noomainīšu kas jāmaina un dirfotošu kā nākās ar labu kompreiju pa15 uz katru cilindru un būs vismaz zināšu kas ar auto darīts utt , diznējam jau vianas nav nekarst galva laba eļļa ar nezūd tikai varstu vaka blive janomaina pie svecem laiz eļļu maķen garam bet nu tas februāra beigās tāka kaķīts maisiņā mani neinteresē točna taisu priekš sevis i vsjo

kaadu tu tur ellu liesi ieksaa pa 20lsCastroll rakstīja:Nu ja es pats visu darīšu man izmaksas ir ap 70 lvl par gredzeniem šālēm un kādi 50 lvl par blīvēm un kādi 20 lvl par ēļļam domāju ,ka labs 2,8 tādu naudu nemaksā un šo visu nomainot būs labu labais :)

neaizmirsti vel galvas slipesanu un parbaudi kas arii vel maksaa
un bliives arii paleetas, normala varsta vaaka bliive maksaa kadi 13ls + galvas bliive+ kartera bliive+ vaarsta bliives (aizmirsu ka pareizi vinjas sauc) + dzeses skidrums+ termostata korpusa bliive+ ellas korpusa bliive + visi stures pastiprinaaja un vanosa gredzeni (blives) + velams vanosa remkompleks

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

Kodarīt mainīšu un pirkšu un darīšu ,kas jādara 

Tas ir, ja Tu pats visu dari, bet...Castroll rakstīja:Nu ja es pats visu darīšu man izmaksas ir ap 70 lvl par gredzeniem šālēm un kādi 50 lvl par blīvēm un kādi 20 lvl par ēļļam domāju ,ka labs 2,8 tādu naudu nemaksā un šo visu nomainot būs labu labais :)

Castroll rakstīja:Pierkasts pie meistara jau ir uz ferbuāra beigām tagad krājam naudu un pa lieko nebraukājam, pie meistara , jo pats no 2,8 vanos saprotu tik to cik tur katlu

Parēķini, tie ir 140ls!!Castroll rakstīja:Nu ja es pats visu darīšu man izmaksas ir ap 70 lvl par gredzeniem šālēm un kādi 50 lvl par blīvēm un kādi 20 lvl par ēļļam domāju ,ka labs 2,8 tādu naudu nemaksā un šo visu nomainot būs labu labais :)
Labs angļa dzinējs 200ls pliks, tikai vārstu vāks, galva, bloks ar iekšām un karteris, pārlasi visu no savējā un gāz!!

Tikai atrast tādu jepal
un kkādi sūdi gnjau tur paļubom sanaks 

Es katrā ziņā restaurētu veco (ja nav nekur plaisas utt.), nekā pirktu "labu" angļu dzinēju. Pat arī pērkot labo angļu dzinēju iespēju robežās ieteicams pārjaukt un samainīt, kas maināms. Protams, viss ir atkarīgs no cash daudzuma maciņā.

Viens tieši ir ienācis Upesciemā, anglisCastroll rakstīja:Tikai atrast tādu jepalun kkādi sūdi gnjau tur paļubom sanaks

Tiesi taa!Ruu rakstīja:Es katrā ziņā restaurētu veco (ja nav nekur plaisas utt.), nekā pirktu "labu" angļu dzinēju. Pat arī pērkot labo angļu dzinēju iespēju robežās ieteicams pārjaukt un samainīt, kas maināms. Protams, viss ir atkarīgs no cash daudzuma maciņā.

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un

atvērt vaļā dzinēju un to neslīpēt ir diezgan padumji.... vairāki ļaudis ir uz to ieberzušies.(pats arī, bet ne uz bmw) 

castoli ko tu tur pa 140ls taisies darit ?
varbut uzreiz met mieru jo ar 140 ls labak tad nekorķet to dzineju vala un tiešam panem no angla citu dzineju 

Castroll rakstīja:Nu ja es pats visu darīšu man izmaksas ir ap 70 lvl par gredzeniem šālēm un kādi 50 lvl par blīvēm un kādi 20 lvl par ēļļam domāju ,ka labs 2,8 tādu naudu nemaksā un šo visu nomainot būs labu labais :)
es protams neko nesaku, bet ar siem cipariem un detalu sarakstu tu talak par izjauksanu netiksi... es pats sobrid lasu visu motoram jaunu, veidojot m50b28 strokeri ar paris uzlabojumiem, un tikai blives,gredzenos, sales, salnikos aiziet 180 ls apmeram, tas ir neskaitot galvas slipesanu, bloka slipesanu, bloka honesanu, galvas portesanu, jaunas trubas, iepludes uzlabosanu utt.. ja gribi salikt dzineju kartigi, lai vis darbojas skaiti ciparu savu x3 vismaz...! tas mana skatijuma bus tuvaks! :) jo sobrid man uz dzineju tikai izejmaterialos tame sastada vairak ka 250 ls!

gda33 rakstīja:Castroll rakstīja:Nu ja es pats visu darīšu man izmaksas ir ap 70 lvl par gredzeniem šālēm un kādi 50 lvl par blīvēm un kādi 20 lvl par ēļļam domāju ,ka labs 2,8 tādu naudu nemaksā un šo visu nomainot būs labu labais :)
es protams neko nesaku, bet ar siem cipariem un detalu sarakstu tu talak par izjauksanu netiksi... es pats sobrid lasu visu motoram jaunu, veidojot m50b28 strokeri ar paris uzlabojumiem, un tikai blives,gredzenos, sales, salnikos aiziet 180 ls apmeram, tas ir neskaitot galvas slipesanu, bloka slipesanu, bloka honesanu, galvas portesanu, jaunas trubas, iepludes uzlabosanu utt.. ja gribi salikt dzineju kartigi, lai vis darbojas skaiti ciparu savu x3 vismaz...! tas mana skatijuma bus tuvaks! :) jo sobrid man uz dzineju tikai izejmaterialos tame sastada vairak ka 250 ls!
+1

Karrlo ir 2.8, cik zinu, tad neviens par dzinējiem, kas no Karrlo pirkti, nav sūdzējies.Castroll rakstīja:Tikai atrast tādu jepalun kkādi sūdi gnjau tur paļubom sanaks

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right