E36-bmwforlife schoolbmw=]
kapec nesmuka?
Ne par tavējo. tava kūtiņa vizuāli ir ok
izskatas sakarīga kūtiņa
kas ar to salonu ,kpc bildes negribi likt?
kas ar to salonu ,kpc bildes negribi likt?
+ Muahah(e)Rolish rakstīja:Apsveicu ar nesmuku e36aarchijss rakstīja:Sveicu ar pirmo nemotooru.
Smuks stock tourings, purnā var redzēt, ka nav bijis dauzīts, perfektas, taisnas līnijas.
Met iekšā salona bildes, tas jau Tevi pēc tam pamudinās ātrāk viņu nomainīt!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Ok. Šodien pa dienu uztaisīšu foto
Starp ko tu esi? Kas tas par krustojumu tur pa kreisi no tevis?
Nepareizā vieta, nepareizā laikā, ar nepareizajām mašīnām...
Kāds krustojums?
Tas stilīgais raudi superfaceliftbmwforlife rakstīja:Kāds krustojums?
Pēdējais labojis Churchill - 27 Jan 2014, 22:21, kopā labots 1 reizi.
++++Churchill rakstīja: Nepareizā vieta, nepareizā laikā, ar nepareizajām mašīnām...
apsveicu ar pirkumu :) ir laba
Aaa ja. Tā reste ir baigais pipec laikam no a6 nospera bet ta jau biji kad viņš nopērka to. Draugs pateica ka viņam patīk
Paldies=]Lomax rakstīja:++++Churchill rakstīja: Nepareizā vieta, nepareizā laikā, ar nepareizajām mašīnām...
apsveicu ar pirkumu :) ir laba
Ja nemaldos tas rAUDI jau Bumbierpowerā bija paspīdējisbmwforlife rakstīja:Aaa ja. Tā reste ir baigais pipec laikam no a6 nospera bet ta jau biji kad viņš nopērka to. Draugs pateica ka viņam patīk
Superreste.
Kad bmwpoweru atvērs, tad pameklēšu. Gribu redzēt ko darīja ar to mašīnu
Latvijas Lauku Tūningā bija bilde.bmwforlife rakstīja:Kad bmwpoweru atvērs, tad pameklēšu. Gribu redzēt ko darīja ar to mašīnu
Ahaha bet tomēr nesaprotu preč kam to darīt. Tas taču galīgi ne smuki īstas:/
Lai ko tādu uzliktu savam auto noteikti smadzeņu vieta ir viens virzulis bez kompresijas ar beigtu sveci!
BMW
Abi čomi drošvien skaudīgi rausta ručņiku kamēr Tu to pakaļu brīvi slidini šķērsām!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Man ručniks nestrādā bet man bija daudz jautrāk nekā viņiem
tipiska bembista iedomība;)
pats braucu ar abu marku automašīnām, un varu godīgi teikt, ka b3 vai b4 audi nav ne grama sliktāks par e36, tas vismaz nepūst kā maita,:D