Kro - E36 2.8i Cabrio.
labs
bet vieniigi izskataas kad drivera benkis ir taads paseedeets
tev jumts ir automaatiskais vai pusautomatiskais
bet vieniigi izskataas kad drivera benkis ir taads paseedeets
tev jumts ir automaatiskais vai pusautomatiskais
Kas ar tām arkām? Precīzāk ar priekšējām?
šajā bildē vislabāk redz http://www.bildites.lv/images/lufuxuisx1j64tiq02r.jpg ?
Mega valcētas?
Katrā ziņā lai labi ripo un izdodas viss iecerētais
šajā bildē vislabāk redz http://www.bildites.lv/images/lufuxuisx1j64tiq02r.jpg ?
Mega valcētas?
Apsveicu ar pirkumu
Apsveicu ar pirkumu. Lai izdodas ieceretais. Ja nav noslepums - kads ir tas labais cipars ?
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Jaaa,izskatas tas pats! vizualaja man liekas vinam viss ir slikti cena ari ja nemaldos bija kkadi 1400ls latos!yanks rakstīja:vai tad šitais nebija tas, kuram pat kapotā bij caurums izrūsējis? vienā citā topikā bij bildes. arka pat te ir redzams ka norūsējusi. a te visi saka ka izskatās vis labi
Veiksmi darbos,bus ko nonemties te
Šodien ievērtēts dzīvē, roka būs jāpieliek gan pie vizuālā, gan tehniski, bet ir ok.
Salons jau vispār super
Salons jau vispār super
tas kabris pa lielam ir diezgan izpuvis
Klavz rakstīja:Kas ar tām arkām? Precīzāk ar priekšējām?
Mega valcētas?
Arkas nav valcētas diskiem vienkārši liels et. un džips tādēļ tā izskatās.
Nu jā paldies visiem kuri nav redzējuši dzīvē un prot gudri izrunāties.
Mans kabris manas problēmas.
Tiekamies atklāšanā, tiem kas nemāk lasīt - kabris tiks PĀRKRĀSOTS !
arkas tiks restaurētas un haube nomainīta.
Pilnais elektriskais jumts
Jā ņēmu no Siguldas.
Cena par auto. 1200ls
Kro tak necepies , forums jau ir vieta kur gudri dirst
Bet tu jau ķer pie sirds neviens jau nesaka ,ka iegrābies vai ,ka kapitāls drots , vnk tie kas ir redzējuši vai zin meiģina pateikt to laikam lai pactu savu auto prestižu ,ka viņam tā nav
Bet jāskatās jau no tā ,ka lielākajai daļai iesākot topiku auto ir sliktā stāvoklī ,bet uzspiežõt uz 5 lpp jau var atrast ļoti labus un sakārtotus e36 neņem neko galvā dari ,kas jādara un tiekamies atklāšanā :)
Bet tu jau ķer pie sirds neviens jau nesaka ,ka iegrābies vai ,ka kapitāls drots , vnk tie kas ir redzējuši vai zin meiģina pateikt to laikam lai pactu savu auto prestižu ,ka viņam tā nav
Bet jāskatās jau no tā ,ka lielākajai daļai iesākot topiku auto ir sliktā stāvoklī ,bet uzspiežõt uz 5 lpp jau var atrast ļoti labus un sakārtotus e36 neņem neko galvā dari ,kas jādara un tiekamies atklāšanā :)
Drive until you die with your e36
Apsveicu ar pirkumu
Salda cena
Salda cena
Tāds bērnudārzs. "Mans kabris manas problēmas" Tad nahuj tu viņu te liki ja tavas problēmas
P.S. es vispār runāju par tiem aklajiem, kas saka ka vizuālas super un kopts- a dabā caurums kapotā un nopuvušas arkas. Un uz uteo jautājumu tā arī nav atbildēts
P.S. es vispār runāju par tiem aklajiem, kas saka ka vizuālas super un kopts- a dabā caurums kapotā un nopuvušas arkas. Un uz uteo jautājumu tā arī nav atbildēts
+1 yanks. Pārsvarā te visi topiki sākas ar - Iegādājos šo bmw, pāris slapjie nākotnes sapņi, kāda bilde un ar to topiks ir beidzies.
Sveikts!
Kāpēc tas krabis tik ilgi ssā stāvēja?
Galvenais, lai nesošais nav izpuvis, ja krāsosi, tad jau pārējo savedīsi kārtībā.
Galvenais, lai nesošais nav izpuvis, ja krāsosi, tad jau pārējo savedīsi kārtībā.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Paris postus atpakal ari ir atbilde ,kapec tik ilgi staveja ss`ka ...Johnny rakstīja:Sveikts!
Protams ,visu var uzcelt ,pacelt un uztaisit nezin ko no taa visa ,bet Es personigi uzskatu ,ka kabriolets ka suga ir hobij auto,nu nedzivojam mes miami kur nav -20 un var visu sezonu mochit rinkji kabri ,tapec tads auto ka sagatave,kaut 1.8 ,bet ir jaizvelas max.labs ipasi pasu dzelzu zinjaa ,jo tapat visi tie kasjaki pec maza vai bisku ilgaka laika lidis atkal lauka un bus dilsa darps un materials ...Es nerunaju tuksi - gramatu esmu lasijis ,pieredze ir
Beeeeeet uz krutiem diskiem un labas muzikas salona - kasjakus i nemaniis
Peace !
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
loti labs pirkums pa 1200ls, ja njem veraa komplektaciju